pareri mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 26 Dec 2011, 17:30

grey-wolf
veteran
veteran

Re: mulineta

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2011, 17:30

leowb
veti primi raspunsul meu mai tirziu acum trebuie sa plec de acasa
Fir intins
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Dec 2011, 18:38

380 gr, frate , aveti brand nu gluma, ori nu pescuiti la jig, ori aveti incheietura de fier, ori nu dati ca apucatii cate 8 ore aproape incontinuu :lol:

pentru pestii de pe olt dragu de 8 si un fir de 25k e foarte suficient, mai ales la ce agataturi is :lol: :lol: :lol:

f@ck me 16kg si 380gr, poate daca as da la stationar :lol:

pescarudeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescarudeclean » 26 Dec 2011, 19:28

am o mulineta penn captiva 2000 de 3 ani si sunt foarte multumit de ea. nu m-a dezamagit niciodata.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Dec 2011, 19:39

Eu un Penn 650 SSm ..Functioneaza si bobineaza impecabil...nu am prins ideea cu forma tamburului..
http://imageshack.us/photo/my-images/707/005sjv.jpg/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Dec 2011, 19:54

leowb scrie:Acum inteleg de ce adevaratii veterani in pescuit nu se baga la astfel de discutii sau pe forumuri Fir intins
Pai ce sa facem daca meseriasii stau dupa perdea :lol: Ramanem noi ,astia mai pacalicii sa distram lumea.Vezi ca si pe tine te asteapta baietii de la fly sa le explici cum faci cu aia 27m :lol:Io recunosc ca-s al mai prost pescar de pe tot forumu',da ce sa fac daca'mi place pescuitu'asa cum il vaz io, si nu cum incearca sa mi-l picteze altii,sa ma omor pentru aia? :lol:

leowb
veteran
veteran

mulineta

Mesaj de leowb » 26 Dec 2011, 20:10

Salut si respect,am sa pun o filmare si sunt curios ce rezultate vor fi atunci.Ca la un moment dat ma asteptam si la dastea.Si cu mulineta parerile sunt impartite si mai conteaza la ce pescuit o folosesti.Am incercat sa ajut nimic mai mult , cunosc oameni care sunt foarte dezamagiti de ea Spiningari buni.O seara buna tuturor

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Dec 2011, 20:48

pikeman scrie:380 gr, frate , aveti brand nu gluma, ori nu pescuiti la jig, ori aveti incheietura de fier, ori nu dati ca apucatii cate 8 ore aproape incontinuu :lol:

pentru pestii de pe olt dragu de 8 si un fir de 25k e foarte suficient, mai ales la ce agataturi is :lol: :lol: :lol:

f@ck me 16kg si 380gr, poate daca as da la stationar :lol:
Pikeman, anumite naluci si aplicatii cer o mulineta tapana, cu una de 2500 sau 3000 pur si simplu nu ai ce face ...

Ai grija la echipament ca sa nu fi nevoit sa alergi dupa vreo mulineta cand iti va fi lumea mai draga ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Dec 2011, 21:30

buna seara domnule Leowb nu am inteles ce va deranjaza in postarea mea asa ca incerc sa tratez raspunsurile dumneavoastra asa cum sunt .
leowb scrie:Salut,domnule Gray daca nu cunosti mulineta nu acuza pe cel care o cunoaste aiurea
sa inteleg ca dumneavoastra ,, o cunoasteti aiurea " ? vorbiti aiurea ?
leowb scrie:.Daca ai observat la toate mulinetele Penn Tamburul are o forma specifica ,asta nu mai e asa
aicea va autocontraziceti sau nu stiti ce vorbiti ! daca doriti va explic , in cazul in care este nevoie !
leowb scrie:Si nu aseaza firul deloc bine si daia face peruci.
poate ca este vina mulinetei sau poate ca pescarul nu stie sa aseze saibele de reglaj asa cum trebuie . nu pot da cu presupusul mai mult fara sa am mulineta in cauza in mina . totusi e o mulineta cu aprecieri bunicele afara .
leowb scrie:Acum inteleg de ce adevaratii veterani in pescuit nu se baga la astfel de discutii sau pe forumuri Fir intins
noroc ca sunteti dumneavoastra veteran iar parerea dumneavoastra este cea dreapta si justa ! vreti sa va dau dreptate doar pt ca asa ati spus ?
leowb scrie:daca o iei pt spining stai linistit ca iti face numi peruci in rest e ok .O au 3 tovarasi deai mei si cauta sa le vanda
de aici deduc ca nu aveti mulineta si amindoi vorbim din aceeasi pozitie !
nu ma impresioneaza ca o au 3 tovarasi de ai dumneavoastra , daca toti trei au fost suficienti de nestiutori ( apelativul prosti ar fi prea dur si totodata nu imi permit sa jignesc niste persoane necunoscute mie ) sa cumpere acelasi rahat imi permit sa ma indoiesc de calitatile lor de pescari si implicit de ale dumneavoastra pe principiul ca cei ce se aseamana se aduna . tot odata ce inseamna asta ,, in rest e ok " poti bate cuie cu ea sau ce e ok daca nu e buna ? cum adica ,, cauta sa le vinda " ? sa inteleg ca vor sa le vinda unui necajit si sa il faca si mai necajit decit este ???
leowb scrie:Si cu mulineta parerile sunt impartite si mai conteaza la ce pescuit o folosesti.Am incercat sa ajut nimic mai mult , cunosc oameni care sunt foarte dezamagiti de ea
parerile sunt impartite de acord , putem sa ni le exprimam si noi nu ?
apreciez ca ai incercat sa ajuti si eu tot asta am incercat sa fac prin mesajele mele .
leowb scrie:Salut si respect
la fel si din partea mea pentru dumneavoastra .
daca sunt neclaritati in cele exprimate de mine va stau la dispozitie !

PS cu putina stradanie si ceva cunostinte de gramatica exprimarea dumneavoastra ar putea fi mult mai usor inteleasa

@Bogdan_m imi cer scuze pentru off topic
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 26 Dec 2011, 21:56

domnule grey sunt de acord cu tine, poate ca uni vor sa auda doar ce le place lor :respekt:

Scrie răspuns