Ochelari polarizati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

liviu68
senior
senior

Ochelari polarizati

Mesaj de liviu68 » 15 Iul 2012, 15:56

Folosesc in prezent ochelari de soare Flying Fisherman, cu lentila galbena, care însă au inceput sa se mătuiască fiindca nu i-am protejat de loc.
La cat ma pricep au fost destul de buni dar, fiindca au obosit, as vrea sa-i schimb cu ceva mai bun, pana in 200 lei daca se poate.

Va rog, dati-mi cateva sugestii ce sa cumpar si de unde, eventual un model pe care il considerati potrivit.

Multumesc.

tavistan
veteran
veteran

Re: Ochelari polarizati

Mesaj de tavistan » 15 Iul 2012, 18:11

Daca vrei tot galbeni sau asemanatori, n-am sugestii; daca vrei ochelari de soare polarizanti, foarte buni nu numai la pescuit cu lentila rezistenta - i-am zgariat foarte greu, in conditiile in care ii "pastrez" pe covorasul din fata de la masina, de obicei cu lentila in jos :oops: - Polaroid. La farmaciile Sensiblu gasesti frecvent la discounturi mari si in plus poti sa-i si probezi. Eu nu-mi mai iau altceva, mi se pare cel mai bun raport calitate/pret.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 15 Iul 2012, 19:09

Am avut o pereche de ochelari facuti de Bluewater Optics pentru reteaua de magazine canadiene LeBaron. Carribean parca se numea modelul, cu camere de aer in rame pentru plutire.I-am folosit vreo 3-4 luni ,apoi am venit acasa si mi-au fost confiscati de soacra, care se jura ca i-a renascut privirea diurna de cind poarta astia. Avea mereu probleme la lumina puternica .
Am remarcat si eu numai beneficii cu ei. Lentila destul de mare, claritate foarte buna si fara distorsiuni.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 15 Iul 2012, 21:07

Jedi scrie:Am avut o pereche de ochelari facuti de Bluewater Optics pentru reteaua de magazine canadiene LeBaron. Carribean parca se numea modelul, cu camere de aer in rame pentru plutire.I-am folosit vreo 3-4 luni ,apoi am venit acasa si mi-au fost confiscati de soacra, care se jura ca i-a renascut privirea diurna de cind poarta astia. Avea mereu probleme la lumina puternica .
Am remarcat si eu numai beneficii cu ei. Lentila destul de mare, claritate foarte buna si fara distorsiuni.
Pai vezi daca n-ai avut Polaroid? ai ramas fara ei! :mrgreen:

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 15 Iul 2012, 21:57

Jedi scrie:Am avut o pereche de ochelari facuti de Bluewater Optics pentru reteaua de magazine canadiene LeBaron. Carribean parca se numea modelul, cu camere de aer in rame pentru plutire.I-am folosit vreo 3-4 luni ,apoi am venit acasa si mi-au fost confiscati de soacra, care se jura ca i-a renascut privirea diurna de cind poarta astia. Avea mereu probleme la lumina puternica .
de unde i-ai cumparat :?:
si cat au costat :?:
:respekt: :respekt: :respekt:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 16 Iul 2012, 03:28

Ah ....am uitat sa zic pretul si locul.
Montreal
Pretul actual ( ma uit la catalogu 2012) e 19,94, plus taxele de vreo 12,5 % si sint 3 modele:
Tonkin.....gen sport cu jumatate de rama
Timor...nu stiu decit ce vad in poza...par cu rama mai groasa,destul de mari si tampoane de cauciuc la nas.
Carribean...modelul de care vorbeam...Stateau foarte bine, soarele nu batea din lateral, datorita ramei foarte late.
Cine are rabdare cu PDF-urile lor , poate rasfoi catalogul...sint la pagina 273 . www.lebaron.ca
Zice ca sint disponibili cu lentile Amber, oranj (oglinda) si gri.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 16 Iul 2012, 03:38

Greu am dat de ei pe site.
sectiunea Outdoor....Compasses,Chargers,Sunglasses

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 16 Iul 2012, 09:35

Am de vanzare ochelari premium Smith Optic Hide Out.

Lentila are culoarea Amber care este cea mai deschisa la Smith Optic

Polarized Techlitetrade; glass lenses
Medium fit frame
Tapered Lens Technology
Oleophobic and Anti-Reflective coatings
Polarchromic lenses
Manufacturer's lifetime warranty

http://www.basspro.com/Smith-Optics-Hid ... tname_link

I recomand celor care o altime a capului mai mica de 13.5cm masurat aclo unde se sprijina bratele ochelarilor la pe urechi.

Pretulde lista - 200USD

Pretul meu - 500 RON nediscutabil

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 16 Iul 2012, 10:40

Si eu am polaroid (au fost vreo 230 ron noi din magazin). Sunt foarte ok.

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 17 Iul 2012, 18:53

dumi_id scrie:Si eu am polaroid (au fost vreo 230 ron noi din magazin). Sunt foarte ok.
Sunt cat de cat rezistenti la zgâriere ochelarii?
Suporta ceva comparatii cu alte modele care se gasesc pe la noi?

Scrie răspuns