Ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Ochelari polarizati
Nici nu as vrea sa ma gandesc ce urmari poate avea purtarea lentilelor de sticla la spinning,care ia un jig direct din greseala la o intepare din scurt..In asta exceleaza lentilele moderne din material plastic,rezistenta la impact...printre altele.
Si daca nu ai ochelari deloc? Care ar fi diferenta?
Diferenta,..jig fara cioburi sau cu cioburi..care ai alege? 

Nu e obligatoriu, evident. S-ar putea insa sa te doara ochii dupa o zi (sau chiar cateva ore) de pescuit. Lumina se reflecta in apa ceea ce intensifica efectele razelor. Iar razele UV iti distrug ochii.dumi_id scrie:Si daca nu ai ochelari deloc? Care ar fi diferenta?
Am mai scos ancora de la wobbler din antebrat. Cu patentul.ULK scrie:Diferenta,..jig fara cioburi sau cu cioburi..care ai alege?

Thoamne feri...

Așa .... deci .... ce ochelari sa cumpar? Și de unde? Și ce model?
Ma arunc pa Cabelas unde am vazut multe zeci de modele, unele chiar foarte dichisite, sau astept marea "ocazie" sau marea "reducere"?
Ma arunc pa Cabelas unde am vazut multe zeci de modele, unele chiar foarte dichisite, sau astept marea "ocazie" sau marea "reducere"?
Gasesti destui ocelari polarizanti ok la sume nu exagerate..... de exemplu cei de la Polar Glare mi se par foarte OK si la pret decent. Daca nu vrei sa dai multi bani gasesti si Polar View care isi fac treba la fel de bine ca si altii mai scumpi. Am avut si Rapala si Storm si in afara ca erau branduiti cu siglele respective nu aveau nimic in plus. Unii chiar la calitate mai slaba.
Se gasesc in multe magazine, inclusiv in unele supermarketuri la preturi mai mult decat OK.
http://lornion.ro/webshop/
Se gasesc in multe magazine, inclusiv in unele supermarketuri la preturi mai mult decat OK.
http://lornion.ro/webshop/