ochelari polarizati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Ian 2011, 22:28

si eu sunt interesat de niste ochelari asteptam sugesti ...
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 17 Ian 2011, 22:30

sorinB scrie:@tito,
unde ai gasit ochelari Oakley?
I-am luat de pe ebay, din Anglia. Dar atentie, cumpara de la un magazin, astfel ai garantia ca sunt originali. Eu i-am luat de la "premiumoptic".

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 17 Ian 2011, 22:34

Cea mai buna varianta pentru mine e un laborator de optica medicala, cum a spus oby 1... :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 17 Ian 2011, 23:15

Se gasesc multe informatii despre Oakley pe internet, cat si despre lentilele profesionale care se gasesc pe la noi. Daca vrei niste rame de calitate si lentile pe masura, vei iesi cam tot pe acolo cu pretul...si crede-ma, calitatea nu e aceeasi. Citeste mai multe despre Oakley (despre constructia lentilei), eventual pe youtube. Eu nu m-as risca sa-i iau din Romania. Eu am luat modelul Oakley Fives Squared Fishing Specific Polarised, cu vreo 450ron, cu transportul inclus. Singurul magazin care ii comercializa la vremea aceea, era Himalaya...dar acelasi model costa la ei in jur de 1000 ron. Multi spun ca sunt un moft, dar nu e asa. Numai comparandu-i cu alti ochelari iti poti da seama de diferenta. I-am luat cu lentila galbena (creste contrastul) si ii folosesc si la sofat, pe ceata si chiar si noaptea. Cand i-am probat (pe apa) cu Polaroid-ul meu vedeam cam jumatate de metru sub apa (apa fiind destul de limpede) ,iar cu Oakley vedeam cam la 1-1,5 metri.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 17 Ian 2011, 23:39

Am atasat la galerie si o fotografie facuta fara ochelarii Oakley.

porto
junior
junior

Mesaj de porto » 18 Ian 2011, 00:03

Daca au ajuns ochelarii la pescuit sa fie mai importanti decat un bat bun sau o momeala mai buna inseamna ca m-am dus de tot la vale sau pescuim pe planete diferite.
Raman la parerea ca o pereche de ochelari nu merita mai mult de 10-15 dolarei.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Ian 2011, 00:13

porto scrie:Daca au ajuns ochelarii la pescuit sa fie mai importanti decat un bat bun sau o momeala mai buna inseamna ca m-am dus de tot la vale sau pescuim pe planete diferite.
Pai nu-i folosesc numai la pescuit. Am si bete destul de bune....mai prind si peste :D . E strict parerea ta. Daca aveai macar curiozitatea sa cauti niste informatii, macar pe youtube, gaseai acolo niste teste referitoare la diverse marci de ochelari (scrie simplu ,Oakley pe youtube si vei vedea despre ce vorbesc).
Asa ca eu unul nu vreau sa umblu cu un baston alb, peste ceva vreme si sa am o lanseta scumpa in mana cealalta...in acest caz o lanseta mai scumpa mi-e inutila. Prefer sa vad atacul pe fir, cat mai multi ani de acum inainte. Daca te bazezi doar pe simtul tactil, ai rateuri multe !!! :shock:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Ian 2011, 00:23

tito scrie:
porto scrie:Daca au ajuns ochelarii la pescuit sa fie mai importanti decat un bat bun sau o momeala mai buna inseamna ca m-am dus de tot la vale sau pescuim pe planete diferite.
Pai nu-i folosesc numai la pescuit. Am si bete destul de bune....mai prind si peste :D . E strict parerea ta. Daca aveai macar curiozitatea sa cauti niste informatii, macar pe youtube, gaseai acolo niste teste referitoare la diverse marci de ochelari (scrie simplu ,Oakley pe youtube si vei vedea despre ce vorbesc).
Asa ca eu unul nu vreau sa umblu cu un baston alb, peste ceva vreme si sa am o lanseta scumpa in mana cealalta...in acest caz o lanseta mai scumpa mi-e inutila. Prefer sa vad atacul pe fir, cat mai multi ani de acum inainte. Daca te bazezi doar pe simtul tactil, ai rateuri multe !!! :shock:
Bravo tito,
perfect de acord cu tine, numai ca nu multi gandesc asa... :wink:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 18 Ian 2011, 00:47

Asta e Sorine. Eu imi dau cu parerea numai atunci cand sunt sigur ca vorbesc in deplina cunostinta de cauza. Adica dupa ce am testat si m-am convins, cu propri ochi...in cazul de fata. Nu auzisem de Oakley inainte de a-i cere prietenului meu pentru a ma convinge. Pescuiam cu el pe Arges (barajul era oprit, apa limpede) si imi spune..."Lanseaza mai in stanga, pe langa stalpul ala de beton de sub apa". Eu il intreb "Care stalp, ai vedenii?" Imi da ochelarii lui si surpriza...stalpul era acolo!!!
Sa nu mai vorbim de faptul ca dupa ce scoateam ochelarii Polaroid de la ochi, imi trebuia ceva vreme sa ma dezmeticesc. Nu mai vorbesc de modelele de 10-15$ pe care le-am avut in decursul timpului care imi provocau ameteli si uneori senzatia de "nisip in ochi". Acum fiecare isi cumpara ce vrea, nu am intentionat sa fac reclama acestei firme....nu am nimic de castigat !!! Cand au sosit ochelarii Oakley ,mergeam la pescuit numai de dragul de a-i purta. :D

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 18 Ian 2011, 04:57

spun dupaamiaza ceva firme si poate ceva preturi

Scrie răspuns