ochelari polarizati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 24 Ian 2011, 20:10

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 24 Ian 2011, 20:40

toni f scrie:inca o data sarumana, attila ...

pana la urma, m-am hotarat si am rezolvat cu the following :

http://cgi.ebay.com/Oakley-TI-WHISKER-S ... 3363d8f02a
super marfa Toni

titan...usurei...strong...nu alergii nu nimic, la transpiratie... nici banii nu e multi ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Ian 2011, 08:11

@ vali

bun bun pretul la prima ... too late ... titane it is :)

la a doua nu ma coafeaza rama ... vreau de metal, si cat mai finutza, nu-mi plac modelele sport ....

dar sarumana de efort ....

acu boss, sa mor daca i-am luat de fitze ... precum am zis, ultima pereche de rapale 013A a fugit anul trecut, cu tot cu sapca, cand m-a prins o furtuna undeva la olt , si mi-am luat modelul nou, si nu ma inteleg de loc, dar de loc cu ei ....

daca tot vazui discutia, si au fost baeti care au scris chestii multe si destepte pe acilea, am mai studiat si io nitzel, am vazut ca e scula oakley astia ... si oricum vroiam niste ochelari ca lumea ... asa ca what the fuck ....

cu titanele, mai stiu pe cativa care au ochelari ( de vedere) cu rama din aliaje de titan, si i-am sunat pe toti, super feedback ... giga usori, nu ti-e frica ca-i strambi etc etc etc ....

plus ca ma astept sa ma tina sa zicem 5 ani ochelarii astia ( normal ca de astia voi avea grija ) , si daca e asa, nici macar nu sunt scumpi .... 140 de ron pe an pt ochii mei, mi se pare un pret infim .... mai ales ca sunt usor fotofob, dupa o conjuctivita de acum 4 ani ....

deci nimic fitza ...

@ ovidiu

sarumana de feed back, daca zici si matale ca e ce trebuie, sunt chiar impacat ...

banii, ie mai buni cu mult decat in romania ... am vazut pe niste magazine, modelul whisker cu rama normala, fo 950 de lei ... pelea mea, ieseau la 580 de ron in varianta premium optics, si sub 500 de ron la ce a dat vali acu ...

deci mega mark up la comersantu roman ....

inca o data, thanks to everebody !

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Ian 2011, 09:22

toni f scrie: .... ultima pereche de rapale 013A a fugit anul trecut, cu tot cu sapca, cand m-a prins o furtuna ....
Toni,
Incearca sa-ti pui un snur la ochelari ..... Si eu era sa-mi pierd ochelarii, din barca.... aplecandu-ma dupa o stiuca :shock: ... noroc cu snuru 8)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 25 Ian 2011, 11:23

aveau bre jnur :twisted:

doar ca nu si montat pe ei :oops: :oops: :oops:

stateau bine pe cozorocul sepcii, ca sa zic asa ... doar ca a zburat si sapca si ochelari, si tot .... a venit o vantoasa de-aia, de acu era super frumos, si peste 5 minute nu stateai in picioare de ce vant era ...

asta este ...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 25 Ian 2011, 22:57

@toni f
Nu am mai intrat de cateva zile pe aici (constat ca s-au facut progrese), intre timp vad ca te-a ajutat attilaf.Daca citeai in urma, pe la pagina 6, vedeai ca am indicat locul de unde i-am luat. Din Anglia produsele cumparate de pe ebay ajung mult mai repede decat din Germania, 4-5 zile vs 2 saptamani.
Ai facut o alegere inteleapta si daca nu-i pierzi, te vor tine 5 ani fara probleme.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Ian 2011, 07:57

thanks pt incurajari tito, asa sper si eu, sa ma tina o perioada indelungata, de aia am si mers pe calitate maxima, in ciuda pretului nu tocmai mic ( mult mai mic decat ce gasesti aici in romania, totusi ) ....

de data asta o sa-i tin cu snur pe ei , sa fiu sigur ca nu mai ajung pe ochii vreunui mustacios de olt :D :D :D

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Feb 2011, 09:02

bun, deci au sosit ochelarii ...

deci ba baeti ... incepem tehnic : au fix 16.8 grame ...... nu realizezi ca ii ai pe nas ... pur si simplu uiti ca ii ai la ochi ... de nu se poate ....

in ceea ce priveste lentilele , le-am pus o mare amprenta cu mana nespalata si usor transpirata, si i-am sters ( conform specificatiilor, cu husa lor) , si s-au curata de parca nu a existat aceea amprenta grasa ...

la rapala, pentru treaba aia ( din experienta vorbesc) , trebuiau stersi cu servetele de=alea speciale cu alcool sau whatever ce au ele ....

si trei, am fost indeajuns de sarit incat sa incerc sa-i zgarii cu o surubelnita, si suprize !!!! nu s-au zgariat :D :D :D :D

bine, nu va imagianti ca le-am aplicat 1 tona forta, dar i-am harjait un p[icutz, si nici un fel de rezultat ....

deci, giga incantat !!!!!!!!!!!!!!!!!! si mai imi si vin bine pe moaca .....

o singura problema am avut cu ei : iau placut lu nevasta-mea, si i-a arestat :cry: :cry: :cry:

tre sa mai iau inca o pereche, iar asteapta, iar alea alea ...

au venit in 10 zile sau cam asa ceva ....

deci cu incredere, sunt intr-un mare fel ....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 09:12

Asteptam pareri de pe balta.... poate si din masina ceata/ soare....etc
p.s.: sa-i porti... sau ma rog.... sa-i poarte sanatoasa :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Feb 2011, 09:24

bei, i-am purtat in weekendul asta, masina, soare, zapada chestii ...

super tari ....

o zi pe balta insa, o sa vada perechea numarul 2 ....

si ca idee, i-am gasit si pe aici in romanica, nu spui unde ca nu are rost ... 1200 de ron .... deci neinteresant fata de cei 700 platiti de pe ebay .....

Scrie răspuns