@ vali
bun bun pretul la prima ... too late ... titane it is
la a doua nu ma coafeaza rama ... vreau de metal, si cat mai finutza, nu-mi plac modelele sport ....
dar sarumana de efort ....
acu boss, sa mor daca i-am luat de fitze ... precum am zis, ultima pereche de rapale 013A a fugit anul trecut, cu tot cu sapca, cand m-a prins o furtuna undeva la olt , si mi-am luat modelul nou, si nu ma inteleg de loc, dar de loc cu ei ....
daca tot vazui discutia, si au fost baeti care au scris chestii multe si destepte pe acilea, am mai studiat si io nitzel, am vazut ca e scula oakley astia ... si oricum vroiam niste ochelari ca lumea ... asa ca what the fuck ....
cu titanele, mai stiu pe cativa care au ochelari ( de vedere) cu rama din aliaje de titan, si i-am sunat pe toti, super feedback ... giga usori, nu ti-e frica ca-i strambi etc etc etc ....
plus ca ma astept sa ma tina sa zicem 5 ani ochelarii astia ( normal ca de astia voi avea grija ) , si daca e asa, nici macar nu sunt scumpi .... 140 de ron pe an pt ochii mei, mi se pare un pret infim .... mai ales ca sunt usor fotofob, dupa o conjuctivita de acum 4 ani ....
deci nimic fitza ...
@ ovidiu
sarumana de feed back, daca zici si matale ca e ce trebuie, sunt chiar impacat ...
banii, ie mai buni cu mult decat in romania ... am vazut pe niste magazine, modelul whisker cu rama normala, fo 950 de lei ... pelea mea, ieseau la 580 de ron in varianta premium optics, si sub 500 de ron la ce a dat vali acu ...
deci mega mark up la comersantu roman ....
inca o data, thanks to everebody !