ochelari polarizati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 07 Feb 2011, 20:40

Recomand cu caldura ochelarii PolarGlare. In ultimii 15 ani (!) am avut 2 perechi, pe prima am pierduto, pe cea de a doua o folosesc de 6-7 ani si pot sa spu ca isi merita banii din plin. Decat sa dai 1200 RON pe o singura pereche de ochelari, din banii aia mai bine iti iei ochelari, mulineta, lanseta, fir, wobbler etc. :)

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Feb 2011, 22:39

toni f scrie:bei, i-am purtat in weekendul asta, masina, soare, zapada chestii ...

super tari ....

o zi pe balta insa, o sa vada perechea numarul 2 ....

si ca idee, i-am gasit si pe aici in romanica, nu spui unde ca nu are rost ... 1200 de ron .... deci neinteresant fata de cei 700 platiti de pe ebay .....
Brava fratie ..te-ai scos cu ocherii astia ,dar nu de tot ...

Cind mai ai ceva finante incearca si o pereche de Costa del Mar ...ai sa ramii uimit de ce buni si bengosi sunt .. :lol: :lol: :lol:

Crede-ma. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Feb 2011, 08:19

boss, promit ca incerc !!!

acu insa o mica pauza ... mai am trei betze la laurentiu, si ma da nevasta afara din casa in stilul asta :twisted: :twisted: :twisted:

dar in za ****, no worries, am promis !!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 13 Feb 2011, 00:24

fsandor scrie:Recomand cu caldura ochelarii PolarGlare. In ultimii 15 ani (!) am avut 2 perechi, pe prima am pierduto, pe cea de a doua o folosesc de 6-7 ani si pot sa spu ca isi merita banii din plin. Decat sa dai 1200 RON pe o singura pereche de ochelari, din banii aia mai bine iti iei ochelari, mulineta, lanseta, fir, wobbler etc. :)
Pai de ce sa dai 1.200 ron, daca poti sa-i iei cu 700?

fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 13 Feb 2011, 17:02

Tito, ok, 700 de roni. :) Eu personal nu as da atatia bani pe o pereche de ochelari. Toate sculele mele de spinning nu valoreaza 700 de roni :)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Feb 2011, 18:52

fsandor scrie:Tito, ok, 700 de roni. :) Eu personal nu as da atatia bani pe o pereche de ochelari. Toate sculele mele de spinning nu valoreaza 700 de roni :)
Aici e vorba de cat isi permite sau de cat vrea sa investeasca cineva intr-un lucru. Dar suntem prea saraci ca sa ne luam lucruri slabe calitativ...
La capitolul vedere, unde poti include linistit ochelarii de orice fel ar fi, nu se fac compromisuri. Nu am ochelari polarizati f scumpi, dar am ceva de calitate, de la rapala. Ii am de cativa ani si inca nu au zgaraieturi desi au cazut de nenumarate ori.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Feb 2011, 09:23

sandor tati, eu personal fac ce vreau si ce pot cu ce am in buzunar ....

discutia nu era cat am dat pe ei, ci cum se prezinta, ce calitati au etc .... banul era o informatie colaterala ...

vrei si ai, dai, nu, nu e absolut nici o problema ... nu scrie nicaieri ca tre sa iti iei oakley ti polarized, si nu esti mai " fraier " daca nu ii ai ...

dar fazele astea ca eu nu am in scule 700 de ron, sunt cam de 2 lei asa .... asta e problema ta ....

ca sa-ti replic la faza asta, eu am numai betze de 2 mii de euroi, si mai am 2 pe drum, unu de 1000 de ron si unul de 800 de ron, si dupa aia mai imi fac inca 2, care vor costa cam 1200 de ron fiecare ....

si dupa aia, mai imi fac unul care o sa coste vreo 2700 de ron, daca vor catadicsi niste nene sa scoata pe piata blankul ....

si iarasi ca idee, mai imi iau inca o pereche de ochelari deastia ... sa am si io si nevastamea ....

si iarasi ca idee, tot ce vezi mai sus, plus inca alte mii in mulinete si giugele, sunt munciti pana la ultimul eurocent .... asa ca e treaba mea ce fac cu ei, si nu ma inspira comentarii dealea cu eu n-as da 700, ca toate sculele mele nu fac atat .....

end of story ....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 14 Feb 2011, 09:27

Toni :lol: .... nu tre sa dai nicio explicatie nimanui :wink: .....

ia zi acilea...... ti-a indoit vmc-urile alea 6/0 de 80 gr ? :twisted: .... sau le-ai lasat prin adancurile Dunarii ? :roll: :twisted: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 14 Feb 2011, 09:57

ma 'nierveaza mah nemernic atitudinea asta .... io care am nu ma iau de ala care nu are, niciodata ... si nu-l desconsider sau ceva ....

da vine baiatu si da una deasta existentiala , ca el nu are in toate sculele 700 de ron .... so fucking what ????

si patriciu sau vantu ar putea sa zica, ha, pe mine ma costa 1 milion de euri pe luna numa intretinerea propietatilor ... si tu ai cateva mii de euro in scule ???

nu mai pot eu si de o extrema si de cealalta .....

in fine .... on topic, ochelarii sunt geniali ... am fost vineri la peste, toata ziua cu ei pe nas , sunt super multumit ..... nu se simt la purtat o zi intreaga, iar ca lentila, exceptionali .... mi s-au parut mult mai bini decat rapala .... am plecat dupa 10 ore de stat cu ochii in apa, pe un soare crud toata ziua, cu ochii super odihniti ...

ps: la pescuit botic ... le-am cam lasat prin adancuri :cry:

ps2: mergeau chiar si 60g unde am dat :D :D

Zuckala
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zuckala » 14 Feb 2011, 10:09

toni f scrie: ca sa-ti replic la faza asta, eu am numai betze de 2 mii de euroi, si mai am 2 pe drum, unu de 1000 de ron si unul de 800 de ron, si dupa aia mai imi fac inca 2, care vor costa cam 1200 de ron fiecare ....

si dupa aia, mai imi fac unul care o sa coste vreo 2700 de ron, daca vor catadicsi niste nene sa scoata pe piata blankul ....

si iarasi ca idee, mai imi iau inca o pereche de ochelari deastia ... sa am si io si nevastamea ....

si iarasi ca idee, tot ce vezi mai sus, plus inca alte mii in mulinete si giugele, sunt munciti pana la ultimul eurocent .... asa ca e treaba mea ce fac cu ei, si nu ma inspira comentarii dealea cu eu n-as da 700, ca toate sculele mele nu fac atat .....

end of story ....
sa-ti cumperi si o caramida ca sa ai cu ce sa te bati pe piept cand te lauzi :wink:

Scrie răspuns