OCHELARI POLARIZANTI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
nu e mare.daspinningmaster scrie:Daca ai mai luat si altceva pe langa ochelari si nu chestii foarte voluminoase si/sau grele mi se pare cam mare comisionul.rica scrie: costul final este pretul basspro + 30%
numai vama e 25% + shipping + cateodata mai intra si taxa de stat (nu e cazul basspro) deci mai cresti cu un 5-6% rezulta peste 30%.
daca ai relatii la vama si spaguiesti pe cine trebuie probabil scapi de cei 25% , eu nu am .
oricum si cu cei 30% aproape orice produs tot iese de 2 ori mai ieftin decat in magazinele din ro
s-a discutat si aceasta problema pe forum.
exista si polarizanti care se pun peste ochelarii de vedere, si mai exista doi doar lentilele polarizante, care se prin pe rama ochelarilor de vedere.
uita-te pe Cabela`s sau Bass Pro si ai sa gasesti.
exista si polarizanti care se pun peste ochelarii de vedere, si mai exista doi doar lentilele polarizante, care se prin pe rama ochelarilor de vedere.
uita-te pe Cabela`s sau Bass Pro si ai sa gasesti.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
@radu.i
1. Iti recomand culoarea amber (cei maronii) pt ca au contrast mai bun.
2. La magazinele de optica gasesti rame pentru ochelari de vedere cu tot cu clip-uri (se ataseaza magnetic).
3. Tot la magazinele de optica se gasesc clipuri separate care se fixeaza peste ochelari printr-un sistem cu arc, se intind in lateral si se fizeaza de rama.
Testul il faci simplu privind prin 2 clipuri suprapuse orientate la 90gr, s-au utilizind un LCD (ecranul de la un telefon mobil, ceas de mina).
http://www.finesse.ro/balzer/pagina_pri ... esorii.htm
1. Iti recomand culoarea amber (cei maronii) pt ca au contrast mai bun.
2. La magazinele de optica gasesti rame pentru ochelari de vedere cu tot cu clip-uri (se ataseaza magnetic).
3. Tot la magazinele de optica se gasesc clipuri separate care se fixeaza peste ochelari printr-un sistem cu arc, se intind in lateral si se fizeaza de rama.
Testul il faci simplu privind prin 2 clipuri suprapuse orientate la 90gr, s-au utilizind un LCD (ecranul de la un telefon mobil, ceas de mina).
http://www.finesse.ro/balzer/pagina_pri ... esorii.htm
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
- veteran
La mine in oras am vazut unii Cormoran Fly River cu lentile Galbene. Pe ei acrie Fly River, deci in principiu pt. muscarit. Ma intereseaza pt. ce anume folosesc lentilele Galbene si cum se preteaza la spinning. Pret 61 RON!
Au toc si panza speciala pt. sters lentilele si ramele cu logo Cormoran Ei arata profi, dar cine stie ceva despre lentilele culoarea Galben!
Multam!
Au toc si panza speciala pt. sters lentilele si ramele cu logo Cormoran Ei arata profi, dar cine stie ceva despre lentilele culoarea Galben!
Multam!