tu ai capu marevalistrati scrie:Vasi ai mesaj privat .Vasi Preu scrie:Am eu o pereche de ochelari Costa del Mar...initial pe site-uri is undeva la 150$. Sunt ca noi si cu accesorii. Daca va trebuie la careva ii dau cu 200 lei...si cred ca au garantie si pe viata. Daca intereseaza pe careva nr tel : 0742490462
Astept un raspuns.
OCHELARI POLARIZANTI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: Ochelari polarizanti
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
vali stratonov
- veteran

Re: Ochelari polarizanti
pikeman scrie:tu ai capu marevalistrati scrie:Vasi ai mesaj privat .Vasi Preu scrie:Am eu o pereche de ochelari Costa del Mar...initial pe site-uri is undeva la 150$. Sunt ca noi si cu accesorii. Daca va trebuie la careva ii dau cu 200 lei...si cred ca au garantie si pe viata. Daca intereseaza pe careva nr tel : 0742490462
Astept un raspuns.![]()
![]()
nu-ti vin
So crezi tu pezevenchiule ...
Ochelari sunt ca si ai mei.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
vali stratonov
- veteran

Ochelarii Costa del Mar si-au schimbat propietarul....
Cu regret pt. colegul din Buc. care a licitat impreuna cu mine ....patriotismul local a triumfat de data asta in detrimentul banilor.
Ii multumesc lui Vasi pt. faptul ca nu s-a lasat "orbit" de mirajul banilor si si-a respectat mai mult decit onorabil cuvintul.
Se pare ca totusi mai exista in RO si oameni corecti si verticali.
Cu regret pt. colegul din Buc. care a licitat impreuna cu mine ....patriotismul local a triumfat de data asta in detrimentul banilor.
Ii multumesc lui Vasi pt. faptul ca nu s-a lasat "orbit" de mirajul banilor si si-a respectat mai mult decit onorabil cuvintul.
Se pare ca totusi mai exista in RO si oameni corecti si verticali.
-
vali stratonov
- veteran

Colegu ' cind e ziua ta sa ti-i dau cadouSorin scrie:domnu presedinte ....vezi ca Shimano e proprietarul Costa del Mar![]()
esti mandrul posesor al unor tzoagle de vazut![]()
![]()
![]()
io zic sa te lepezi repede de ei si sa-i dai lu paicmen
Iar daca e intradevar adevarata treba cu shimano-costa del mar ,ii felicit ca mai fac si alte lucruri bune inafara de "tzoagle"...
Ce invidiosi domle '