discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ovidiu
- veteran

-
uitati aici:
http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=2&id=91
daca ies alea 6 la inseloteria nationala

, merita sa-i iau nevestei barca asta, ca mie nu-mi trebe la pescuit.
chiar se merita...consuma cat un trabant... pacat ca in loc de marire de salariu, aud de o reducere....

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
darkseth
- utilizator constant

Ce inteleg eu prin snobism..?
Uite...Anul trecut prin primavara ,m-am dus la crap pe Maguara 8 (balta nu are mai mult de 50 m latime).Intre mine si niste prieteni a parcat cineva cu un Logan ( a zis ca e masina sotiei,el are alta masina).Cand m-am dus catre amicii mei m-am uitat la ce echipament avea......Bete Century FMJ de 3,90,mulineta Shimano BBC , fir PPLine fluoro,inaintas de la Sufix,picheti Fox,senzori Delkim (cei cu radio),hangeri Nash....La cati bani erau in scule bagati inseamna ca isi putea permite sa se duca pe o pista de concurs si sa beneficieze de calitatile echipamentului ......insa....sau poate sa aiba un echipament de rezerva care sa se preteze respectivei balti ( si eu cu betele mele Cormoran Carp Force de 3,60 dadeam in padure, pe malul celelalt).....Acesta e un exemplu de snobism......Puteai pastra achipamentul pentru concurs ,unde il poti pune in valoare sau sa-l folosesti macar pe baltile de concurs si sa ai un echipament decent pentru celelalte balti.....
-
Dragos Cretu
- senior

-
Hmmmm....
Deci...sa inteleg ca nu pot sa ma duc la pescuit intr-un Logan, pe o balta de 20 lei cu Evergreen-urile.
Trebe` neaparat Land Cruiser si pe Sarulesti, ca altfel sunt snob?!
Ok...
(Vezi ca sunt multi posesori de Loganuri p`aicea, care au si scule de numa numa)
-
nightfishing01
- utilizator constant

"sunt prea sarac sa-mi permit o pereche de pantofi ieftini"
la asta nu te-ai gandit,important este ca omul se simtea bine pe balta aia
de 200 cu echipamentul lui de pescuit
-
darkseth
- utilizator constant

Nu ai inteles...nu era vb de masina....ci era vb de balta pe care eram la peste.....Daca il intalneam pe Hobaia sau pe Darvari,nu comentam absolut nimic...dar asa.....mi s-a parut ca e un catamaran pe balta Mariuta....
-
darkseth
- utilizator constant

Numai echipamentul de la o lanseta era de 4.000 ron....la ora aia cam 1.500 euro.....si avea 6....asadar isi permitea si al doilea rand de scule.....daca lansa fara sa se chinuie ajungea la mijlocul padurii....Si nu compara Sarulestiu cu Magura 8.Ca daca te vad pe Sarulesti cu un Evergreen primul gand e ca te pregatesti de un concurs si nu ca esti snob...
-
nightfishing01
- utilizator constant

:Ddar daca ma-i vedea pe arges sau pe un oarecare canal de irigatii
ce ai spune

-
darkseth
- utilizator constant

Sincer.....ca esti snob....dar nu voi rosti cu glas tare acest lucru( ca deh....cei 7 ani de acasa ma obliga)- e ca si cum te-as vedea intr-un costum armani si cu tenisi de dragasani.....
-
nightfishing01
- utilizator constant

ok cred ca mi-ar sta bine ,lasand gluma deoparte zi-mi ce -ai mai rezolvat cu balta , sti tu care nu-i dau numele