discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ovidiu
- veteran

-
Dragos Cretu scrie:
Data trecuta nici macar un portbagaj de peste n-am putut sa adun.

cu un hatchback rezolvai problema...portbagajele de peste 500l e mai greu

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
darkseth
- utilizator constant

Bine ar fi daca am avea baltile de acu 30 de ani.....intr-o zi puteai umple un portbagaj....acu....iti cam trebuie un an doi....

-
fisherman
- veteran

M-as multumi si cu alea de acum 10-15 ani!
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
Dragos Cretu
- senior

-
ovidiu scrie:Dragos Cretu scrie:
Data trecuta nici macar un portbagaj de peste n-am putut sa adun.

cu un hatchback rezolvai problema...portbagajele de peste 500l e mai greu

Uite asa rezolv problema:
http://www.tatra-trucks.com/images/tatr ... ck_01M.jpg
Am loc si pentru galetusa cu pestisori vii, si pt. pripoane...Mai iau si fo` 5 oameni sa taie lemne...
PS Aceasta discutie este o caterinca si trebuie tratata ca atare...
-
darkseth
- utilizator constant

eu am inceput serios.....daca tu ai dus discutia la un nivel de "caterinca" ........asta e....
-
Dragos Cretu
- senior

-
Da, ai dreptate si imi cer scuze in fata intregului colectiv.
Ca sa iti raspund la intrebare...
Merita absolut orice iti place tie si vrei sa ai... Viata e prea scurta sa ne pierdem timpul cu intrebari d`astea existentiale.
Cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om este, ca pe la 60-70 de ani, sa-si puna intrebarea : "Ce-ar fi fost daca...?!"
-
darkseth
- utilizator constant

Si eu acum vreo 15 ani la primul fum de "vitamina H" am zis la fel.....sa nu zic la 60-70 e ani de ce nu am incercat....acu ma intreb de ce naiba am fumat(ca mare scofala nu a fost)......
Totusi,incepusem discutia(retorica)asteptand nu sa fiu luat in balon,ci sa vad unde anume ne putem opri,sa nu transform bucuria si placerea pescuitului in cea a shoping-ului (sa ai ultimele soft ,hardbaits-uri,nu stiu ce imakatsu sau spro,nu stiu ce ultim bat de la evergreen) si poate sa aflu unde este limita snobismului(aceea de a avea cele mai tari scule de pe piata).
De obicei ,cand nu imi place un subiect sau am o parere foarte proasta ,incerc sa evit un raspuns tocmai pentru a nu-mi arata prea plinul de sine.....dar daca totusi raspund caut o modalitate de a nu leza pe cel "din virtual"....deh chestie de........
Ok....la caterinca ne pricepem....pot deschide un subiect pe "Cafenea" si putem combate in "tepe"(cred ca inca ma mai pricep la ironii).
-
Dragos Cretu
- senior

-
Din moment ce mi-am cerut scuze ar trebui s-o lasi mai moale...mai ales ca nu a fost nimic la adresa ta asa cum o faci tu acum.
Daca ai intrebari retorice, pastreaza-le pentru tine, nu le posta pe forum ca ....s-ar putea sa-ti raspunda oamenii....doamne fereste, apara si pazeste...
Si ca tot ai facut niste afirmatii subliminale (ai vrut tu) la adresa mea, arata-mi si mie de unde reiese snobismul si preaplinul de mine...
Neaparat cu citate...ca asa-i la moda
Hai baga!
-
darkseth
- utilizator constant

Dragos....afirmatia a fost referitoare la mine (tangential poate dorea sa te atinga putin si pe tine).....Eu credeam ca pentru asta este un forum...sa pui,sa iti pui intrebari si sa primesti raspunsuri in limite rezonabile.
Daca prin cele scrise de mine te-am ofensat imi cer scuze(dar nu pot promite ca nu se va mai intampla...)
-
Dragos Cretu
- senior

-
OK...Stai chill ca nu ma aprind asa repede.
In schimb te-as intreba pe tine, unde ai vedea tu limita peste care se trece in snobism.
Io unul cred ca ar fi vorba despre o persoana care isi cumpara scule fara discernamant, fara a intelege pentru ce aplicatii le cumpara, si cu orice pret, doar pentru ca sunt la moda?!
Sau, ce a fost mai intai, elitismul sau snobismul?
Sau, unde sunt limitele progresului si ale evolutiei, peste care, daca trecem, pierdem aspectele importante ale vietii?!
Astea sunt intrebari retorice, si nu astept raspuns, pentru ca aceste limite, si le percepe fiecare in felul sau si nu pot fi impuse si mai ales blamate...