oare merita....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ha?Sorin scrie:ca unu care a articulat-o pe o ,,zana'' de i-au sarit toate alea in sus si acum cuprins de remuscari se intreaba daca a fost doar instinct animalic contemporan sau are si vreun substrat freudian vis a vis de trairile frumoase ale copilariei ?
Deci asta trebe aprofundata, e pacat sa se piarda in meandrele concretului.
Parerea mea
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
brrrr
discutie despre articulatia articulatiilor 
mie mi-a placut dizertatia de mai sus...
eu ma bucur ca inca nu pot sa dorm inaintea fiecarei partide de pescuit... ma trezesc cu 5 minute inainte sa sune ceasul...
cat despre scule, fiecare stim ce merita sau credem ca stim...scuze sa ne cumparam toate prostiile gasim.
eu inca nu stiu daca sa-mi iau sonar; mi-e si frica: daca prind mai mult?
e greu...mai bine ii cumpar ceva sotiei
sa cumpar totusi si un sonar???
of ce zbucium........................... offffffffff

mie mi-a placut dizertatia de mai sus...
eu ma bucur ca inca nu pot sa dorm inaintea fiecarei partide de pescuit... ma trezesc cu 5 minute inainte sa sune ceasul...
cat despre scule, fiecare stim ce merita sau credem ca stim...scuze sa ne cumparam toate prostiile gasim.
eu inca nu stiu daca sa-mi iau sonar; mi-e si frica: daca prind mai mult?

e greu...mai bine ii cumpar ceva sotiei

of ce zbucium........................... offffffffff

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Io am cam renuntat sa mai cumpar tot ce apare si mi se pune pata... oricum nu pot sa tin pasul...
Ultimul bat pe care l-am luat anul trecut m-a costat o gramada si a trebuit sa astept 3 saptamani dupa el... si l-am pescuit numa de 3 sau 4 ori...
... asa ca deocamdata nu mai bag bani in scule... am mai avut disponibili cu toata criza asta, dar mi-am innoit ceasul si camera foto... 

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com