oare merita....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
darkseth
utilizator constant
utilizator constant

oare merita....

Mesaj de darkseth » 27 Feb 2009, 20:04

Am fost azi sa caut ceva "plastice" si cum se intampla ca de fiecare data cand nu gasesti ceea ce cauti ,se infiripa o discutie cu cel din fata ta.Prin bunavointa celui din magazin am "cantarit" putin in mana un bat de la Evergreen si am ramas mut.....si de pret,dar in special de calitatile lui.Primul gand a fost ca o sa imi iau un bat care sa aiba pe aproape calitatile acestuia insa sa coste ceva mai accesibil(lucrez la o primarie de sector).Acasa tot incercand sa caut ceva accesibil ca pret,m-a lovit un gand...oare nu ma transform in altceva decat ceea ce sunt ,un tip care pescuieste numai din placere,oare nu dispare aceea satisfactie care am avuto acum 2 ani cand am iesit pentru prima data pe balta la stiuca, cu o gonflabila ruseasca ce avea o perna in loc de podina gonflabila de "udam" balta din 30 in 30 min,cu un bat de 2,70 din Niro si o mulineta AbuGarcia cu 4 rulmenti,gume luate de la amicul meu,si am prins mai mult decat cei doi amici cu care am fost.....
Oare nu cumva uitam placerea pescuitului.......si trecem la placerea de a avea scule din ce in ce mai bune,gume din ce in ce mai destepte.....si alte "bazaconii"care sunt de agata pescarii?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Feb 2009, 20:20

Se poate zice si asa...uneori :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Feb 2009, 20:25

Eu zic ca merita. Placerea e si cand iti iei o scula buna, dar mai ales cand o folosesti cu... folos. :lol:
Asta nu inseamna ca tre sa te bagi direct la Evergreen sau mai stiu eu ce lanseta care isi revendica titlul de cea mai scumpa de pe planeta. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 28 Feb 2009, 09:19

chestiunea cu bete de calitate merita dar sa fie ceea ce vrei cu adevarat si mai ales ceea ce iti trebuie in conditiile in care pescuiesti...cat despre shopping ai grija poti deveni dependent foarte usor...pe forum-urile din afara9kistler,tackletour, bassforum..etc) sunt destui useri care sunt si reprezentanti ai unor firme...si sa vezi ce usor te fac sa uiti ca nu ai nevoie de un bat nou...ideea prinde chiar si dacva esti spectator..daca 10 perosane lauda o lanseta fara sa vrei devii si tu putin interesat de ea..daca mai pun si niste poze sau filmulete cu drill-uri deja visezi la ea...si fara sa acuz pe cineva cred ca si forumul asta parca ne ambitioneaza putin sa cumparam ustensile de pescuit...e o chestiune subtila de subconstient, poate chiar involuntara de cele mai multe ori..dar acum sunt sigur ca unii ma vor crede paranoic :oops: :oops:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Feb 2009, 09:56

shoooopiiing!
cuuuumpaaaraaa!
shooooopiiiiiing! shooooopiing!

meeeeerita! meeeeerita! :D
vinde tot din casa..... :)
pe mine ma intreaba sotia, de ce am 5-6bete de spin si nu stiu cum sa-i explic, dar ma intreaba rar si fara sa fie prea perseverenta in a obtine raspunsul.
Ultima oara, i-am spus ca i-am cumparat ei un bat de 1,98m dintr-o bucata sa aiba si ea cand vine cu mine in barca :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Feb 2009, 10:48

Din punctul meu de vedere mertia sa-ti iei din prima bete si mulinete de calitate ( asta,daca iti permiti)...
Cu sculele de pescuit e ca la masini ,in totdeauna vei vrea sa ai una mai buna ,mai puternica sau de ce nu mai de "fite"...
Decit sa iei scule de slaba calitate, ieftine pe care no sa-ti scoti niciodata banii iar garajul va fi prea mic ca sa mai indesi in el ..mai bine 5-6 scule de calitate si pe bani mai multi care sa-ti satisfaca cerintele pe mai multi ani ,plus ca intodeauna un GLoomis sau Megabass scos la vinzare va trezi mai mult interes decit Maver sau Shimano.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 28 Feb 2009, 11:41

razvan m. scrie: Asta nu inseamna ca tre sa te bagi direct la Evergreen sau mai stiu eu ce lanseta care isi revendica titlul de cea mai scumpa de pe planeta. :lol:
Din curiozitate, cat costa batul asta?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 28 Feb 2009, 11:50

betele respective costa cam 5-600$.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Feb 2009, 13:06

Plus ca trebuie sa si mai astepti pina le face .... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 28 Feb 2009, 13:18

Sau ai noroc sa fie pe stoc ! :D

Scrie răspuns