NFC SJ706-1(IM) vs PHENIX K2 TX-715H-C

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: NFC SJ706-1(IM) vs PHENIX K2 TX-715H-C

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Mar 2013, 15:21

Adelin scrie:Mai, am avut o lanseta Capture Lures cu care efectiv nu simteai nimic. Asta au constatat toti cei cu care am iesit la pescuit si i-am intrebat ce simt cu lanseta...deci nu e o parere subiectiva si singulara. E corect ca de la o gama medie de pret in sus cam toate lansetele sunt senzitive si figurile referitoare la senzitivitatea sunt bashini, dar am vrut sa spun doar sunt si lansete care nu transmit nimic. Cu toate astea Capture Lures-ul meu era una din cele mai baftoase lansete pe care am avut-o...am luat o gramada de salai mari cu ea, mult mai multi decat cu altele de lux. :mrgreen: ...acum am vandut-o si prind salai din ce in ce mai putini si mai mici...oare o fi de la senzitivitatea sporita?! :wallbash:
Mare adevar graiesti :respekt: ...cand dadeam cu G1000, Sakura si Stradic, Twin Power prindeam salai frumosi...de cand cu K2-uri, TR-uri si Stelle prind gherle pe la Dunare :wallbash: :explode:

Nu mai vorbesc de momentele de glorie ale unui Cormoran si monofilament pe mulineta, cand prindeau niste amici salai de vorbeai singur :twisted:

Nu cu orice lanseta se simte bine cu jigu de 30 gr pe curent...asta v-o spune unul care a pescuit ani buni pe Olt sub baraje in turbine pe 8-12 m unde conteaza ft mult sa stii ce faci cu jigu p-acolo pe jos :!:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Mar 2013, 15:31

Adelin scrie:Mai, am avut o lanseta Capture Lures cu care efectiv nu simteai nimic. Asta au constatat toti cei cu care am iesit la pescuit si i-am intrebat ce simt cu lanseta...deci nu e o parere subiectiva si singulara. E corect ca de la o gama medie de pret in sus cam toate lansetele sunt senzitive si figurile referitoare la senzitivitatea sunt bashini, dar am vrut sa spun doar sunt si lansete care nu transmit nimic. Cu toate astea Capture Lures-ul meu era una din cele mai baftoase lansete pe care am avut-o...am luat o gramada de salai mari cu ea, mult mai multi decat cu altele de lux. :mrgreen: ...acum am vandut-o si prind salai din ce in ce mai putini si mai mici...oare o fi de la senzitivitatea sporita?! :wallbash:
Mai stii ca nu? E un principiu in fizica al atiunilor reciproce. Conform acelui principiu ce simti tu simte si salaul...sau altfel spus lanseta e senzitiva la in ambele sensuri. Daca salaul are reflexe mai bune, pa, pa...:P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 05 Mar 2013, 15:52

Andrei scrie:Si eu sunt curios de ce zice smg luni, marti cand primeste marfa!
A sosit si NFC-ul !
Surprinzator este la prima impresie un blank f.bun, putin mai bland pe varf decat K2 si putin mai greu !
Dupa parerea mea la pretul sau este un super blank !
In orice caz am fost inspirat ca le-am luat pe amandoua !
Le recomand pe amandoua cu o stea in plus pt K2 !
Pt Dunare ,pe zone cu curent si adancimi de 8-10m greutati pana in 50g pt jig cu cele 2 blank-uri nu-ti mai trebuie nimic !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 05 Mar 2013, 17:00

steaua in plus ptr. K2 ce inseamna , in afara de greutatea mai redusa !?

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 05 Mar 2013, 19:28

L.N.D. scrie:steaua in plus ptr. K2 ce inseamna , in afara de greutatea mai redusa !?
Senzitivitate greu de atins de alte blank-uri ,nici nu-ti dai seama ce inseamna un blank de 55g!
Unii vor spune ca,K2 este subtire in pereti de aceea este asa usor dar este un blank pt pescuit ,pt un blank super rezistent ,indestructibil exista betele de cricket !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2013, 19:33

senzatia de usor am avut-o si eu ......dar sensitivitatea nu mi s-a parut la nivelul reclamei facute :D

multumesc celui care mi l-a aratat pt distractia "colaterala"

PS: coane is apt....daca supravietuiesc 8 martie poate mai bagam o tura :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 05 Mar 2013, 19:53

@MuskMd cunoasteti vreun blank mai senzitiv decat K2-ul ?
Va intreb pt ca ma intereseaza sa achizitionez asa ceva !
Am o serie de custom-uri de la multe firme renumite dar pana acum nici unul nu s-a ridicat la nivelul K2 !

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 05 Mar 2013, 20:44

smg scrie:@MuskMd cunoasteti vreun blank mai senzitiv decat K2-ul ?
Am o serie de custom-uri de la multe firme renumite dar pana acum nici unul nu s-a ridicat la nivelul K2 !
dar mai casante , cunoasteti !?

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2013, 20:58

smg scrie:@MuskMd cunoasteti vreun blank mai senzitiv decat K2-ul ?
domne eu nu is in masura sa dau nuj ce verdicte savante . dar la nivelul de marketing pe care l-am servit in ultimele 6 luni ( k2 sus , jos, stg dreapta) ma asteptam sa aiba ceva ecolocatie :lol: . nu are...e un bat bun, placut si usor dar nu mi-a provocat vro revelatie.... eu tot asa simt cum "bazaie" guma pe cadere sau cum ciocane bila in piatra sau pamant..... dar repet...eu nus ce exemplar in jigging si nici nu am nuj ce experienta :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Mar 2013, 21:37

Bai bre tizule...m-ai omorat efectiv cu ecolocatia aia :lol: :lol: :lol: :respekt:

Scrie răspuns