Salutari, m-ar interesa mai multe informatii despre asta daca ai. Ce inseamna ca s-a stricat? A trebuit inlocuit? E o problema care poate aparea si la alte modele fara buton antiretur?RYOBI scrie:Un amic de al meu care repara mulinete la Cluj mi a zis ca i-a venit a doua Stella FI cu antireturul stricat se pare ca smecheria cu butonul lipsa de antiretur nu a iesit sau poate e doar o coincidenta ...
New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: New Stella 2014 !!!
zvic,am un MegaBass Gaus 30 pe care l-am folosit intens pe Dunare,Delta cu reactive
mulineta nu are buton de antirevers
insa merge perfect,cu multe peste anumite Daiwe ori Stele...
revenind:nu cred ca Shimano si-ar permite pe gama de top sa dea rateuri
mulineta nu are buton de antirevers
insa merge perfect,cu multe peste anumite Daiwe ori Stele...
revenind:nu cred ca Shimano si-ar permite pe gama de top sa dea rateuri
- George1985
- veteran
E tot o Daiwa cu alt nume
- George1985
- veteran
"To compliment Magseal, Battler reels feature a Mag Seal line roller. Line roller bearings are one of the hardest wearing parts in a reel. They are constant working and received the harshest punishment of any part of a reel. The pressure of the line, continual water and salt impregnation destroys roller bearings quickly. Now with Magseal technology this is an issue of the past."
Acum au mai bagat si "chestia" asta, un galet fara intretinere!
Acum au mai bagat si "chestia" asta, un galet fara intretinere!
- semlecangheorghe
- veteran
Atunci de ce minunatul ulei magnetic se vinde la sticlutze de 30 de parai bucata??
Pentru ca ''tehnologia ''mag seal elimina intretinerea??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Ca unul care am pescuit vreo 5-6 ani cu un sustain 3000 fe, pot a zic ca in perioada asta nu a trebuit sa ii schimb nici o piesa,nici una macar,decat sa o curatz si sa o ung de cateva ori.George1985 scrie:Ajuta...castigi 2-3 metri.Zamfi scrie:Hai mai George nu fi rau...Stii foarte bine ca modul de aranjare a firului si constructia tamburului pot ajuta la lanseu.
Lasand gluma la o parte, nu poti sa afirmi ca o mulineta lanseaza mult...
Sistemul wormshaft imi pare mai fragil decat alte sisteme, si cam complicat.
Intr-adevar functioneaza impresionant la rece, dar ca anduranta prefer ceva mai simplu.
Ai luat o mulineta noua si prima grija este sa-i pui vreo 5 rulmenti sa nu-ti faca probleme in timp...
Exist hyper custom...ne cam indepartam de stella cu bugetul...costa dublu!
Tehnologii la care Simano viseaza si inovatii la fiecare nou model, nu doar actualizari.
Exact diferenta intre Ferrari si Porsche in domeniul auto!
As vrea sa aud de o Daiwa capabila de performanta asta fara sa faca upgrade la galet sau prin alte parti,cumaam vazut pe site la Edi.
Sistemul wormshaft este suficient de rezistent,ti-o spune unul care pescuieste de ani buni de zile cu asa ceva..
A ,si era sa uit..asta ca sa nu bluram lipsurile shimano..dupa vreo 3 ani s-a uzat iremediabil knob-ul manerului(semn ca jucareaua n-a stat in vitrina)-mno am reusit sa gasesc o ''piesa'' care s-a uzat..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Una dintre cele mai solide si rezistente mulinete Ryobi Zauber are sistem vierme pentru tambur.De ce??De ce nu are sistem pe cama,ca doar ala e ''mai solid''??
http://www.sipcarp.ro/mulinete/bolognes ... -1000.html
Este una dintre cele mai reusite mulinete la un pret superdecent,care bate casi raport pret calitate multe modele de daiwa .Amanuntul care imi place cel mai mult la modelul acesta este faptul ca rolele antireturului sunt magnetizate si nu am auzit sa aiba probleme pe directia asta.
Daca as vrea o mulineta superezistenta la pret decent asta as alege.
http://www.sipcarp.ro/mulinete/bolognes ... -1000.html
Este una dintre cele mai reusite mulinete la un pret superdecent,care bate casi raport pret calitate multe modele de daiwa .Amanuntul care imi place cel mai mult la modelul acesta este faptul ca rolele antireturului sunt magnetizate si nu am auzit sa aiba probleme pe directia asta.
Daca as vrea o mulineta superezistenta la pret decent asta as alege.
.
.
- George1985
- veteran
Pe un sistem capsulat, cum este un rulment magseal, nu stiu cum sau de ce e nevoie sa intervii, daca acolo nu patrunde nimic.semlecangheorghe scrie:Atunci de ce minunatul ulei magnetic se vinde la sticlutze de 30 de parai bucata??
Vezi o schema si ai sa intelegi

Tot topicul e Daiwa vs. Shimano, eu zic ca se poate schimba denumirea lui, stella apare de cateva ori:)))
Corect!alex.b scrie:Tot topicul e Daiwa vs. Shimano, eu zic ca se poate schimba denumirea lui, stella apare de cateva ori:)))