Stellele de azi nu mai sunt ce-au fost odata

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cine a dat contraargumente?Nemernic scrie:Vorbese vorbesc prea multe "discutii" aici....
![]()
Nu inteleg cum puteti cere o parere despre ceva aparut cu nici un an de zile-n urma!?!![]()
Voi, cei care nu ati pescuit o Stella....fie ea FA, FB, FD, FE sau FI......ce cautati aici!? Aaaaa, informatii, nu? Atunci de ce mama dracu contraargumentati?![]()
Eu folosesc un FE de doua sezoane intregi + acest sezon..... Service-ata o singura data (unsa)..... Merge ca atunci cand am scos-o din cutie. Am pescuit exclusiv cu ea pe balti (nu am alta mulineta pt balta si nici nu simt nevoia).
Despre FI .....nu pot spune decat ca la prima atingere/ invarteala in gol (in magazin), nu-mi inspira nicio incredere.
1. Am mai zis pe forumu asta , de vre 3 ani , nu va mai luati dupa Alan Hawksemlecangheorghe scrie:Si ca sa vezi ca nu exagerez in privinta Daiwelor cum ca ar avea serioase probleme de proiectare care duc la ruperea bratului, uita-te la acest review a lui A.H., unde compara o stela cu o saltiga..
The only thing the 2001 Stella had over the Saltiga was the drag. Both reels could produce 66# of drag, but at high drag settings (over about 35#), Saltiga's drag had a felt starting inertia that in some cases led to breakages of the stem of the smaller models, and in at least one documented case a breakage of the bail arm on a large model.
Carevasazica 1-0 pentru shimano pentru ca si-a gandit mai bine produsul..Din cate am mai citit prin alte reviewuri A.H. asta o avut ceva probleme spunand lucrurilor pe nume, inclusiv acuzatii ca e platit de concurenta sa distruga o imagine la care se inchina multi..
SF-ule nu traduci tu mai bine ce zice aici,mai ales ca si tu ai o unealta de asta de sfortza..hai ca devine interesant si vine iarna..
George1985 scrie:Cine a dat contraargumente?Nemernic scrie:Vorbese vorbesc prea multe "discutii" aici....
![]()
Nu inteleg cum puteti cere o parere despre ceva aparut cu nici un an de zile-n urma!?!![]()
Voi, cei care nu ati pescuit o Stella....fie ea FA, FB, FD, FE sau FI......ce cautati aici!? Aaaaa, informatii, nu? Atunci de ce mama dracu contraargumentati?![]()
Eu folosesc un FE de doua sezoane intregi + acest sezon..... Service-ata o singura data (unsa)..... Merge ca atunci cand am scos-o din cutie. Am pescuit exclusiv cu ea pe balti (nu am alta mulineta pt balta si nici nu simt nevoia).
Despre FI .....nu pot spune decat ca la prima atingere/ invarteala in gol (in magazin), nu-mi inspira nicio incredere.
Citeste de 3 ori poate intelegi...nu e prima data![]()
Folositi mulinete la pescuit cu alde 10gr si ziceti ca-s durabile![]()
2 FE-uri cu mers patrat am avut in mana. Pt mine este egala cu 0 stella FE.
Din pacate service-ul shimano e cam aproape de mine si am vazut destule mulinete de renume de la ei terminate.
Frumoase la exterior si patrate la mers...de la exage la stella fe.
Asta e realitatea, nu o galerie de football pt stella.
ps: in weekend am fost iarasi "surprins" de un Seagate Hyper 3500 ... al amicului cu care ies la pescuit. Mulineta avea o problema inca de cand a fost cumparata (ca si a mea de altfel – se inchide pick-up-ul la orice lansare in forta). Lamulineta amicului, orice plecare pe frana (deci fortarea tamburului sa se roteasca) antireversul instant disparea si manivela pleca in spate dupa bunul ei plac de la 1cm pana la o tura completa (chestie exagerat de deranjanta). A trimis-o inapoi pentru reparatie sau inlocuire … dar i s-a intors in fix aceleasi conditii. Sambata intr-un anumit dril cu un mustacios evident ca mulineta nu a putut lucra cum trebuie si dupa ce de vreo 3 ori a uitat de problema si i-a plecat mulineta in sens opus, restul drilului a fost nevoit sa stea cu mana stanga non stop pe manerul de la mulineta