Atata incrancenare..pentru ce??
Suntem tali-fani(daiwa ori shimano??)
Sau avem aceeasi pasiune comuna:pescuitul?

Ca sa ii raspund lui George
Am zis asta pentru ca la Shimano unele modele de 3000 sunt tot corp de 2500,difera doar capacitatea tamburului,insensul ca e sapat mai adinc deci ia mai mult fir.Asta cu 2500 mai mare decat 3000 poti sa o explici, te rog?
Am avut shimano si 2500 si 3000(sustain) .Ma duc la pescuit cu un prieten care intre altele are o daiwa balistic,modelul anterior asteia de e acum in oferta lor oficiala pe site.
Ei bine,daiwa asta mi se pare ditamai ,mare si butucanoasa pe linga 2500 meu.Si al lui,ca are si Rarenium.Nu stiu acum de cat e daiwa balistic asta,2500 sau 3000,dar la prima iesire voi face o poza cu ele una linga alta.
Jocurile in rotor si manivela sunt destul de evidente,nu ingrijoratoare ,dar mai mari decat la mulinetele shimano cu care pescuieste in paralel pe alte lansete.Ne-am luat impreuna acelasi fir japonez,nu zic care ca nu imi lipseste sa ma trezesc ca am ofuscat vreun tali-fan ygk,sufixx sau mai stiu eu care

Repet nu stiu cat este daiwa asta ,dar o sa fac o poza cu proxima ocazie.
In continuare amicul meupescuieste cu daiwa asta asa cum este si nu mai face peruci criminale de cand o pierdut suficient fir incat sa ii fie mai jos decat buza tamburului.Jos bine de tot..
Cam asta este povestea daiwei..
Cat despre chestia aia ,care o re mai mare..am vaut ca si shimano are modele cu HG.Inseamna ca si ei au modele de forta. Nu am posibilitatea,poate Edi prin mana caruia trec multe mulinete, dar dara e sa compari roti dintate ca si marime,atunci compari un HG cu o daiwa de aia de-i fortzoasa ca si un tractor..