New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: New Stella 2014 !!!
În citat spune ca a fost foarte mult forțată și pescuită în apa sărată ( probabil ca s-a și infiltrat înăuntru). Prin urmare condițiile în care pescuim noi sunt total diferite... Ma întreb ce sar fi întâmplat cu un shimano în aceleași condiții. Eu acum pescuiesc cu shimano, clasa de mijloc (stradic,soare), dar nu mi se par la fel de robuste ca daiwa. Cred ca shimano excelează la capitolul finețe mai degrabă.
-
- veteran
Am 2 certate ,un HyperCustom 2500R si un Certate Finesse 2004 (primele modele de certate) si sunt excelente. Au sistemul de depanare cu cama dar aseaza firul f. bine,n-am avut probleme,probabil si conicitatea inversa a tamburului ajuta. Modelul finesse 2004 este foarte silentios, la ea am un tambur shallow original si un tambur normal de certate 2000.Modelul HC 2500R are un feel "rather different than normal certate" pt. ca are angrenajul HyperDigigear, se simte un rontait usor la recuperare mai rapida dar am servisat-o de 2 ori in vreo 4-5 ani de utilizare si nu are nici o urma de uzura. Sunt mulinete mai puternice decat aceleasi marimi de la alte firme producatoare , au angrenaje simple, robuste, cu piese mai putine,deci mai usor de servisat si mai rezistente in timp. Parerea mea...

- George1985
- veteran
Un punct de vedere solid despre certate!
Ar fi bine si pt alte modele sa aven review-uri asemanatoare.
Nu pareri de la utilizatori "made in japan" sau de pe alte meleaguri.
Ei au alte ape, alte stiluri, alti pesti...
Hyperul ala m-ar face sa scot banii, probabil singura mulineta care ma incanta...
PS Sunt cateva variante ale aceleiasi mulinete, de exemplu certate...fiecare poate alege varianta potrivita.
De finete, de forta...
Ar fi bine si pt alte modele sa aven review-uri asemanatoare.
Nu pareri de la utilizatori "made in japan" sau de pe alte meleaguri.
Ei au alte ape, alte stiluri, alti pesti...
Hyperul ala m-ar face sa scot banii, probabil singura mulineta care ma incanta...
PS Sunt cateva variante ale aceleiasi mulinete, de exemplu certate...fiecare poate alege varianta potrivita.
De finete, de forta...
- crapmaniacul
- veteran
Asteptam sincer comenturi mai la subiect si mai detaliate despre Stella FI dar aflu ceea ce deja stiam, si anume ca Daiwele din categoria superioara sunt niste mulinete foarte reusite si apreciate de foarte multi pescari (ceea ce nu inseamna ca alte mulinete de la alte branduri nu le egaleaza uneori).
De cand e deschis topicul asta, aproape 2 ani, si inca nu am vazut 10 postari diferite care sa arate fara echivoc cat de excelenta este Stella FI si asta ma cam pune pe ganduri ...
Carcotasii zic ca daca tragem linie la Shimano si dam la o parte finetea la rulare mult laudata, ce mai ramane de mentionat la categoria "exceptional" ? ... nu chiar mare lucru ...
De cand e deschis topicul asta, aproape 2 ani, si inca nu am vazut 10 postari diferite care sa arate fara echivoc cat de excelenta este Stella FI si asta ma cam pune pe ganduri ...
Carcotasii zic ca daca tragem linie la Shimano si dam la o parte finetea la rulare mult laudata, ce mai ramane de mentionat la categoria "exceptional" ? ... nu chiar mare lucru ...
Un amic de al meu care repara mulinete la Cluj mi a zis ca i-a venit a doua Stella FI cu antireturul stricat se pare ca smecheria cu butonul lipsa de antiretur nu a iesit sau poate e doar o coincidenta, am vazut ca FI are reduceri in magazinele de la noi oare de ce? poate pt ca e black friday vorba unui pescar din Bucuresti Cine nu are batrani sa-si cumpere si facea aluzie la vechea serie Certate inainte de mag saled

https://mulinete.wordpress.com/2012/04/ ... a-certate/
Astia batranii care le-au pescuit stiu

https://mulinete.wordpress.com/2012/04/ ... a-certate/
Astia batranii care le-au pescuit stiu
- semlecangheorghe
- veteran
Pe cand ,sau unde, putem vedea stella sw cu bratul picup-ului literalmente rupt,precum aceasta Daiwa Saltiga (pretul e pe undeva la cati euroi??)luata drept termen de comparatie de catre Allan Hawke??
http://www.alanhawk.com/reviews/stlsw.html
http://www.alanhawk.com/reviews/stlsw.html
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Acolo este vorba de un accident, Daiwa Saltiga a fost prima "super reel" la pescuitul in salt water.
Eu am avut 4 Shimano Stella din care 2 au fost model 2014, o Daiwa Saltiga,o Daiwa Certate si un Penn Torque. Toate sunt lucrate prost si mai sunt si o groaza de bani 

- George1985
- veteran
Niste detalii despre "lucrate prost"?toby scrie:Eu am avut 4 Shimano Stella din care 2 au fost model 2014, o Daiwa Saltiga,o Daiwa Certate si un Penn Torque. Toate sunt lucrate prost si mai sunt si o groaza de bani

toby,din punctul tau de vedere care sunt lucrate bine?