discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
George1985
- veteran

-
octavio79 scrie:crapmaniacul scrie:George1985 scrie:Incep sa dea buleala Shimano
11=13?
Manevre doctore, ba e rulment, ba nu e bucsa, ba e hibrid ... Pana si eu care eram fan Okuma si Tubertini si nu vedeam un mare avantaj sa scot stiuca/ciortanul cu Stella nici inainte, dar mai ales acum de cand cu gluma asta de galet inovatoare ...
Sistemul nou patentat de la galetu Stelei este gen biela manivela cu arbore cotit si vibrochen care nu necesita ungere. Tot angrenajul se autogreseaza continuu datorita sistemului de capilaritate si osmoza ionizata, sistem similar cu cel folosit in vechime la osiile carelor cu boi transilvanene unse cu seu de oaie.
Da domle ca seu de oaie nu e nimic. Si inginerii astia de la shimano nu mai sunt ca cei de odinioara. Nici carte nu se mai invata ca in vechime asa ca na, cum sa mai iasa ingineri stiuti care sa construiasca mulinete bune pentru pescari.
Totusi cred ca fiecaruia dintre noi iar place o Stella noua cu toate ,,lipsurile" care le are.

La banii care ii costa ar trebuii sa-mi doresc o Stella d-asta noua, dar nu e asa.
In schimb as prefera modelul "2004" marimea 4000

-
crapmaniacul
- veteran

George1985
Modelul 2014 e reusit in primul rand ptr ca baietii au introdus o super inovatie high tech de avangarda prin swichul pozitiei wormshaftului cu a axului central si asa practic lucrurile au atins noi valente mecanice nici macar banuite anterior.
Astfel durata medie a folosintei mecanismului va creste astfel cu apoximativ 8,37 % conform calculelor unor cercetatori britanici nascuti prematur din parinti indieni.
Asta nu e nimic ptr ca generatia urmatoare va rupe ori bariere cunoscute ale tehnicii si se va baza pe inversarea sensului de rotatie al rotorului care se pare ca va fi in rezonanta perfecta cu rotatia pamantului in jurul axei sale. Astfel se vor elimina complet atat vibratiile subtile cat si marea majoritate a jocurilor si in acelasi timp va fi primul model reusit din serie avand full MagSealed (corp si galet).
-
tyrael
- veteran

cat poti abera ....
www.spinningclub.ro
-
Nemernic
- veteran

Ba, Vegase

...esti ca o capusa d-aia care sta pe varful firului de iarba...si asteapta sa treaca cineva sa se agate.... Taci dreaq din gura si nu mai fi ironic. Habar n-ai despre ce e vorba si te tot agiti atat.... Tti recomand, si nu numai tie, ci tuturor care tot isi batatoresc degetele pe tastatura, sa pescuiasca o Stella, nu o partida, ci un sezon. Apoi va puteti expune parerile.... Pana atunci, in special tu, Vegase (Crapmaniacule -nu degeaba ti-ai ales acest user), evita subiectul asta

sau daca nu-l eviti, macar sezi si pune doar intrebari. Pareri despre Stella nu ai cum sa dai

No offence!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crapmaniacul
- veteran

Bre Gabi vorbeam si eu cu George, mai faceam un misto asa tzaca paca, ce te incinsesi asa repede ? Nu mai stii si tu de gluma, mai d-alea dreacu de fiare ca nu sunt altceva decat niste rasnite toate, ca doar n-or fi icoane ... O sa-ti zic ca Stella e cea mai buna ca sa fii tu bucuros si baftos. Tu esti simpatic chiar si cand te superi , ce naiba

Pot fi de acord ca poate am exagerat putin ...
Dar l-am remarcat, si nu e prima data, pe acest tyrael care se baga in seama ca detergentu si nu de azi, de ieri pe topicurile mele sau legat de comentariile mele ... des si neintrebat ... nu am avut neplacerea de a-l fi cunoscut ...
-
tyrael
- veteran

Bre nici eu nu am avut neplacerea asta dar esti pe un forum public iar pe mine ma deranjezi prin comentariile tale expirate, as vrea sa vad si altceva pe forum decat samsarelile tale obosite si pareri cu valoare 0. Esti peste tot, iar pe mine ma deranjeaza. In rest nu am nici o suparare cu tine, dar stii cum e nu putem sa ne facem toti placuti.
www.spinningclub.ro
-
crapmaniacul
- veteran

tyrael scrie:Bre nici eu nu am av .................... em sa ne facem toti placuti.
Fii tu asa mai proactiv si anima tu forumul cu parerile tale inteligente ca sa ne mai treaca de urat p-acilea. Vino tu cu ceva mai interesant care sa ne suscite atentia intr-un mod mai constructiv si sa ne capteze interesul intr-un mod mai placut.
Aprecierile tale de pana acum ma lasa complet rece si indiferent ... sunt exagerat de slabe. Zero virgula ceva ar fi o nota prea ingaduitoare pentru tine, doar asa, de incurajare ... Daca zici ca in opinia ta sunt peste tot pe aici, ai grija, poate fi o problema perceptia asta a ta ... unii ar numi-o obsesie ... Zic sa punem punct aici si de la mine ai un
ignor consecvent ...
-
tyrael
- veteran

www.spinningclub.ro
-
George1985
- veteran

-
Aici toata lumea are dreptate

-
fsandor
- utilizator constant

tyrael scrie:esti pe un forum public iar pe mine ma deranjezi prin comentariile tale expirate
Pai vezi, e valabil si invers: e un forum public, esti liber sa citesti sau sa nu citesti postarile.
In rest, Crapmaniacul are dreptate, ba mai mult: eu zic ca daca cineva (american, german, roman, sudanez, nu conteaza) plateste 800 de dolari pe o MULINETA, "sa intrebe medicul sau farmacistul".