New Stella 2014 !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: New Stella 2014 !!!
Sandor, m-am referit ca e public si ca deaia imi expun si eu parerea. Cat despre cine da sau nu da banii astia, e optiune personala si nu cred ca e cazul sa fie judecati. Sau sa calculam ca un pachet de tigari timp de un an face 1200 euro. Fiecare cu viciile lui. Stima si nu e nevoie de vrajba
www.spinningclub.ro
Am avut norocul sa invart doua marimi de Stella 2014 . Mai exact C2500HGS si 4000. Deoarece am niste gume extrem de murdare, in acest weekend le voi spala in Dunare
Cu totii stim ca murdaria se curata cel mai bine la presiuni mari, deci le voi spala la adancimi sarite de 10m. Cum nu am costum de scafandru, acestea vor fi legate de un fir si scufundate folosind o Stella 2014 marimea 4000.
As iesi la pescuit cu ea, dar este prohibitie ...

Revenind, Stella C2500HGS:

Primul lucru pe care il observi la Stella FI/2014 este ca nu are anti-reverse. Al doilea lucru pe care il observi este ca merge putin mai greu in gol decat Stella FE/2010. „In sarcina” ramane de vazut.
Atat corpul cat si rotorul sunt total diferite:

S-a vorbit mult despre galetul noii Stelle ... nu ma mai repet, puteti gasi detalii tehnice cu doua pagini in urma ... ignorati copilariile unora care vor sa-si uzeze tastatura si nu stiu cum ...
Ideea este simpla - s-au inlocuit cei doi rulmenti mici cu unul mult mai mare ... ramane de vazut daca este la fel de durabil. Sus aveti tot ansamblul de la galet al Stellei 2014, jos este cel al Stellei 2010(ambele sunt de marimea 4000)

Jocul longitudinal in ax s-a micsorat un pic:
https://www.youtube.com/watch?v=hYlfUwSqLB8
Parerea mea ... este o imbunatatire fata de modelul 2010 ... chiar daca in gol mulineta merge un pic mai greu(are mai multe angrenaje care se invart), are pinioane mai mari si pare un pic mai „inchegata”
Voi reveni dupa ce imi voi spala gumele de vreo 5-6 ori ...

Revenind, Stella C2500HGS:

Primul lucru pe care il observi la Stella FI/2014 este ca nu are anti-reverse. Al doilea lucru pe care il observi este ca merge putin mai greu in gol decat Stella FE/2010. „In sarcina” ramane de vazut.
Atat corpul cat si rotorul sunt total diferite:

S-a vorbit mult despre galetul noii Stelle ... nu ma mai repet, puteti gasi detalii tehnice cu doua pagini in urma ... ignorati copilariile unora care vor sa-si uzeze tastatura si nu stiu cum ...
Ideea este simpla - s-au inlocuit cei doi rulmenti mici cu unul mult mai mare ... ramane de vazut daca este la fel de durabil. Sus aveti tot ansamblul de la galet al Stellei 2014, jos este cel al Stellei 2010(ambele sunt de marimea 4000)

Jocul longitudinal in ax s-a micsorat un pic:
https://www.youtube.com/watch?v=hYlfUwSqLB8
Parerea mea ... este o imbunatatire fata de modelul 2010 ... chiar daca in gol mulineta merge un pic mai greu(are mai multe angrenaje care se invart), are pinioane mai mari si pare un pic mai „inchegata”
Voi reveni dupa ce imi voi spala gumele de vreo 5-6 ori ...

- George1985
- veteran
"Rulment" mare, proctectia pare destul de redusa la galet.
Bilele par destul de expuse.
Fara buton antirevers?
PS: Ori speli gumele ori nu?
Bilele par destul de expuse.
Fara buton antirevers?
PS: Ori speli gumele ori nu?

George, bilele nu sunt expuse deloc ... rulmentul este capsulat:

Mie mi se pare f bine protejat galetul ... de ce spui ca nu e protejat?
N-are buton antirevers, pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin lipsa butonului antirevers ... nu cunosc vreun pescar care sa-l foloseasca cand pescuieste ...

Mie mi se pare f bine protejat galetul ... de ce spui ca nu e protejat?
N-are buton antirevers, pe mine nu ma deranjeaza catusi de putin lipsa butonului antirevers ... nu cunosc vreun pescar care sa-l foloseasca cand pescuieste ...
- George1985
- veteran
Aici se vede mai bine
Eu cunosc care folosesc butonul.
La pescuit nu-l folosesc, decat foarte rar, sunt situatii in care te poate ajuta antireversul...
In fine, ei stiu mai bine. Pe mine oricum nu prea ma pasioneaza stella aceasta, iar de cumparat nici vorba.
Imi place tamburul inalt si manivela.

Eu cunosc care folosesc butonul.
La pescuit nu-l folosesc, decat foarte rar, sunt situatii in care te poate ajuta antireversul...
In fine, ei stiu mai bine. Pe mine oricum nu prea ma pasioneaza stella aceasta, iar de cumparat nici vorba.
Imi place tamburul inalt si manivela.

- crapmaniacul
- veteran
E frumoasa da-o incolo ... ce mai luceste pielea pe ea ca la sarpe
... nici nu-ti vine s-o pescuiesti de teama sa nu o zgarii.
Astept cu interes primele impresii serioase despre ea dupa primele partide reale ca de clipuri cu ea ne-am saturat. E smecherita rau morisca, atat ca te curata pana si de microbi la buzunar, dar daca ne place luxul cotizam ... Sa fie fericire !

Astept cu interes primele impresii serioase despre ea dupa primele partide reale ca de clipuri cu ea ne-am saturat. E smecherita rau morisca, atat ca te curata pana si de microbi la buzunar, dar daca ne place luxul cotizam ... Sa fie fericire !

Capacele de la rulmentul galetului par mai degraba simmeringuri,o treaba destul de ok!
- crystianoo
- veteran
Bah da frumoasa mai e 
se vede clar diferenta intre galeti...clar 2014 e mult mai simplu si rulmentul ala supradimensionat nu are cum sa nu fie ce trebuie...de cele mai multe ori ce e simplu e foarte bun....parerea mea...Bogdaneeee,ma bagi in boala

se vede clar diferenta intre galeti...clar 2014 e mult mai simplu si rulmentul ala supradimensionat nu are cum sa nu fie ce trebuie...de cele mai multe ori ce e simplu e foarte bun....parerea mea...Bogdaneeee,ma bagi in boala

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Cu antirevers cuplat pe vecie? Câte Spheros cumperi de banii ăștia?
Estetic parcă ar fi mulineta lui T-1000 , robotul ăla rău din Terminator 2. Sigur nu decide să-și schimbe forma în timpul partidei de pescuit?

Estetic parcă ar fi mulineta lui T-1000 , robotul ăla rău din Terminator 2. Sigur nu decide să-și schimbe forma în timpul partidei de pescuit?
Mah nici eu nu o s-o cumpar deoarece am avut niste experiente mai nereusite cu biciclistii ,insa daca as primi-o cadou... aveti cuvantul meu ca as pescui-o!iar de cumparat nici vorba

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.