discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

Nu, stai linistit..... FE-ul, momentan, imi satisface orice fetish pe care l-as avea

......Poate ii mananca pe altii.....care tot invart la rasnite

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crapmaniacul
- veteran

Nemernic scrie:Nu, stai linistit..... FE-ul, momentan, imi satisface orice fetish pe care l-as avea

......Poate ii mananca pe altii.....care tot invart la rasnite

Ce sa zic, FE-ul e deja cam invechit, tehnologia a mai evoluat de atunci (vezi noul Morethan), eu n-as mai da cu FE-ul decat cel mult la caras, cu pufuleti sau cocolos

-
Nemernic
- veteran

crapmaniacul scrie:eu n-as mai da cu FE-ul decat cel mult la caras, cu pufuleti sau cocolos

Te inteleg.....intrebarea mea este: A inceput sa "dea" carasu' prin magazine?! Intreb pentru ca multi

invart prin magazine mulinetele, apoi isi dau marele "feedback" despre acele mulinete

Sau, mai rau, baga un search pe youtube, apoi hop.....gata!!!! I-am "turnat" pe japonezi, e MAGARIE curata

.....au pus ei intentionat un rulment acolo....ca deh, trebuie sa se strice in 17 luni, 2 saptamani, 4 zile, 6 ore, 17 min, si 3 sec....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crapmaniacul
- veteran

Nemernic scrie:crapmaniacul scrie:eu n-as mai da cu FE-ul decat cel mult la caras, cu pufuleti sau cocolos

Te inteleg.....intrebarea mea este ............. zile, 6 ore, 17 min, si 3 sec....
Ai dreptate cumetre, multi vorbesc, putini cunosc si si mai putini au pescuit diverse scule ca apoi sa emane pareri relevante. Dar nu te mai supara si tu asa din nimic, asa a fost mereu, asa va fi mereu ...
Si daca vrei un rever cu stop langa tusa, iti spun ca la fel cum te irita pe tine putin anumite mistouri si abureli, la fel ma distreaza si pe mine anumite elucubratii fanteziste ale unora care au scos si ton si merlin cu stella 2500, uneori si doi pesti odata cand dadeau la carcalete ... Fii relax si zambeste, maine oricum vor fi si mai putini pesti ...
-
Nemernic
- veteran

Crapagiule

, n-ai inteles nimic

.....Nu sunt iritat, d-apoi sa ma supar?!
Zic doar ca mult vorbesc din "carti"
-
crapmaniacul
- veteran

Nemernic scrie:Crapagiule

, n-ai inteles nimic

.....Nu sunt iritat, d-apoi sa ma supar?!
Zic doar ca mult vorbesc din "carti"
Poate nu pare ... dar am inteles si iti mai zic odata ca apucaturile astea cu vorbitu dupa ureche nu se vor schimba curand, noi sa fim sanatosi. Sunt putini, extrem de putini care pot sa emane pareri relevante si cu greutate despre mulinete ca despre ele vorbim si aceia nu prea scriu mult pe aici , chiar au cu ce sa-si omoare timpul liber ... Ca sa ai pretentii ca ai cunostinte de detaliu trebuie dupa mine sa fii pescuit minim 2 sezoane pline o mulineta si sa fii desfacut si reasamblat cu mana ta macar vreo 6-7 similare ca sa poti face comparatii si in plus sa ai cunostinte tehnice macar de nivel mediu de mecanica. Cunostintele astea cred eu ca le au decat 2-3% din forumul asta, dar asta nu e neaparat un lucru rau, ca nu toti trebuie sa facem lucrurile astea.
Altfel sunt complet de acord ca lumea vorbeste pe deasupra din reviste citite sau articole de pe net mai mult sau mai putin indoielnice si neverificate temeinic ptr ca astazi informatia este foarte multa dar foarte nestructurata si nesigura. Eu mai glumesc uneori, mai o intepatura, mai o caterinca dar cred ca in principal stiu unde sa ma opresc ca sa nu confund lucrurile.
Una peste alta , sa fim sanatosi si mai bucurosi !
-
Laurentiu Andronic
- utilizator constant

de Laurentiu Andronic » 01 Apr 2014, 21:17
Gresit !
Din schema se vede clar ca la galet nu exista nici un rulment , daca esti atent ai sa vezi ca in schema rulmentii au numarul de indicativ marcat cu negru , asadar sub galet sunt doua bucse care au acelasi numar de indicativ si care costa 200 de yeni fiecare adica aproximatix 7 lei bucata

-
Nemernic
- veteran

Nu cumva galetul in sine e un rulment?