Mai multe nu zic...analizati voi fiecare ......sincer nu vreau sa mai intram in polemici si sa se scrie iar zeci de pagini inutile cu aceleasi pareri impartite!!!!!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Da, ce sa zic ... , e clara treaba in privinta opiniei si experientelor tale cu mulinetele, nu se mai pot adauga prea multe.Andrei Op scrie:Nu sunt doctor de rapitori si nici nu am ceva in plus fata de alti pescari,doar ca imi place asa mult sa dau la twister incat as face orice sa fiu pe apa,asta ar fi singura diferenta care ma aduce in pragul anumitor situatii in care pestele ..................
si despre stella il las pe Tody Antoniu sa va povesteasca daca are chef..cate au mai patit,el nu mai este in tara si nu pot sa il lege astia de la protectia fitofagilor..in schimb eu mai am ceva salai de prins pe aci'
Nu va supara0ti pe mine dar cand aud de dAIWA ma gadesc ca mai bine jucam la ruleta.
Sunt sigur ca ati observat, nu o dam pe tabere, nu suntem conflictuali, ne spunem si noi pasurile si parerile si incercam pe masura puterilor noastre sa le si argumentam.el pescadore scrie:Eternul razboi Shimano vs Daiwa.......ambele tabere sunteti subiectivi la unele chestii!!!!!![]()
![]()
Mai multe nu zic...analizati voi fiecare ......sincer nu vreau sa mai intram in polemici si sa se scrie iar zeci de pagini inutile cu aceleasi pareri impartite!!!!!
Rabdare si tutun, ma ustura ochii doar privind la poze dar ... frumos.sorin_nsk scrie:scuzati off topicul, dar ca sa va mai racoriti putin, uite ce fac unii cu timpul lor: http://alantani.com/index.php?topic=2540.0
Corect ai spus George cu crocodilii langa mal si care vazandu-se incoltiti dau din copite de dracii ii ea si ma indoiesc ca poti sa-i tii in scurt, iti strica o instalatie normala unu mai impanat, sarit de 10 ocale, nu mai zic daca e mai mare ... Daca strangi frana maxim si tii mana pe tambur si ai fir gros, undeva ceva va putea plezni in socurile date cu putere din scurt. Apoi daca iti plezneste o data o sa spui ca scula aia nu a facut fata si e slaba si ai si argumente , dar oare e bine sa generalizezi asa si sa vezi decat din punctul ala de vedere ? Atuul pescarului pe langa sculele tzapene e apa rece care totusi ii tine o idee mai amortiti si mai poti scoate din ei pe mal (am patit asa ceva cu chinezi si sunt rai daca sunt mari, nu-i tii cu nimic uneori mai ales vara).George1985 scrie:Chiar si o Stella de 2500-3000 cred ca este firava pt situatiile de mai sus.
Nici nu pot sa imi imaginez ce lovituri dau "crocodilii" aia langa mal...
Fie cum vrei tu : BAFTA !toby scrie: si daca-mi urati bafta va pun ceva poze cu capturile si va zic si care din ele isi face treaba mai bine, ca mai buna nu-mi dau seama care este.