New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
el pescadore
junior
junior

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de el pescadore » 05 Feb 2014, 15:56

Eternul razboi Shimano vs Daiwa.......ambele tabere sunteti subiectivi la unele chestii!!!!! :shock: :wink:

Mai multe nu zic...analizati voi fiecare ......sincer nu vreau sa mai intram in polemici si sa se scrie iar zeci de pagini inutile cu aceleasi pareri impartite!!!!!

:respekt:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 16:09

Andrei Op scrie:Nu sunt doctor de rapitori si nici nu am ceva in plus fata de alti pescari,doar ca imi place asa mult sa dau la twister incat as face orice sa fiu pe apa,asta ar fi singura diferenta care ma aduce in pragul anumitor situatii in care pestele ..................
si despre stella il las pe Tody Antoniu sa va povesteasca daca are chef..cate au mai patit,el nu mai este in tara si nu pot sa il lege astia de la protectia fitofagilor..in schimb eu mai am ceva salai de prins pe aci'
Nu va supara0ti pe mine dar cand aud de dAIWA ma gadesc ca mai bine jucam la ruleta.
Da, ce sa zic ... , e clara treaba in privinta opiniei si experientelor tale cu mulinetele, nu se mai pot adauga prea multe.
Dar cu riscul de a fi carcotas as adauga ca daca Daiwele de top ar fi atat de fragile pe cat le zugravesti tu, nu ar costa pe piata atatia bani (concurenta le-ar fi eliminat demult si ramaneau de caruta) si s-ar fi auzit de ele, li s-ar fi dus buhul de atatia ani, la ora asta am fi si uitat ca au existat vreodata ...

Probleme la mulinete s-au mai tot intamplat si se vor mai intampla, motivele fiind diverse, dar ma pune pe ganduri sincer daca zici ca un Morethan a stat in ploaie si apoi s-a stricat ... O fi fost ploaie acida in ziua aia cu acid sulfuric sau era facuta mulineta din creta ... Inclin sa cred ca desi manat de buna vointa, admiratia ta sincera si directa catre Shimano te impinge sa cam ponegresti mult si nemeritat Daiwele si mai ales alea mai de soi. O fi Stella mai cu mot, chiar cred asta ca d-aia coasta o roaba de bani, dar si un Morethan nu are plastilina sau jeliboane inauntru in matzele lui ...
Dar oricum peste sa fie la garla ca gasim noi moristi sa-l tragem pe mal si sa-l scapam de griji :wink: . Numai bine domnule si fire intinse in continuare !

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 16:45

el pescadore scrie:Eternul razboi Shimano vs Daiwa.......ambele tabere sunteti subiectivi la unele chestii!!!!! :shock: :wink:

Mai multe nu zic...analizati voi fiecare ......sincer nu vreau sa mai intram in polemici si sa se scrie iar zeci de pagini inutile cu aceleasi pareri impartite!!!!!

:respekt:
Sunt sigur ca ati observat, nu o dam pe tabere, nu suntem conflictuali, ne spunem si noi pasurile si parerile si incercam pe masura puterilor noastre sa le si argumentam.
Discutia asta nu se va transa vreodata limpede, va fi mereu meci nul cu prelungiri eterne si nici la reluari nu poti spune clar daca pozitia a fost fireasca si a tradat intentia sau a fost doar neglijenta fundasului :lol: :lol:

Pune te rog matale punctul pe i, adica spune-mi unde greseste (exagereaza) Andrei ca el mi-a spus unde gresesc eu. Radem, glumim dar tre sa ne lamurim si noi cum e cu moristile astea pana la urma ca tot ne-au impartit atat de tare opiniile p-acilea :wink: . Numai bine si :respekt:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Feb 2014, 16:51

Este pacat ca nu mai apare vreun producator de mulinete de top, cel putin pe piata noastra.
Ai 2 alegeri Daiwa sau Shimano, prea putin!

sorin_nsk
veteran
veteran

Mesaj de sorin_nsk » 05 Feb 2014, 16:55

scuzati off topicul, dar ca sa va mai racoriti putin, uite ce fac unii cu timpul lor: http://alantani.com/index.php?topic=2540.0

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 17:17

sorin_nsk scrie:scuzati off topicul, dar ca sa va mai racoriti putin, uite ce fac unii cu timpul lor: http://alantani.com/index.php?topic=2540.0
Rabdare si tutun, ma ustura ochii doar privind la poze dar ... frumos.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 18:00

George1985 scrie:Chiar si o Stella de 2500-3000 cred ca este firava pt situatiile de mai sus.
Nici nu pot sa imi imaginez ce lovituri dau "crocodilii" aia langa mal... :twisted:
Corect ai spus George cu crocodilii langa mal si care vazandu-se incoltiti dau din copite de dracii ii ea si ma indoiesc ca poti sa-i tii in scurt, iti strica o instalatie normala unu mai impanat, sarit de 10 ocale, nu mai zic daca e mai mare ... Daca strangi frana maxim si tii mana pe tambur si ai fir gros, undeva ceva va putea plezni in socurile date cu putere din scurt. Apoi daca iti plezneste o data o sa spui ca scula aia nu a facut fata si e slaba si ai si argumente , dar oare e bine sa generalizezi asa si sa vezi decat din punctul ala de vedere ? Atuul pescarului pe langa sculele tzapene e apa rece care totusi ii tine o idee mai amortiti si mai poti scoate din ei pe mal (am patit asa ceva cu chinezi si sunt rai daca sunt mari, nu-i tii cu nimic uneori mai ales vara).
Extrapoland poti testa un BMW seria 6 pe camp vara si da-i forje cu simt de raspundere trei patru ore pe miriste si prin bolovani si apoi vezi daca mai are rotile intregi, verifica-i geometria si unghiurile de fuga, suspensiile si sistemele de navigatie ... nu e facuta sa fie abuzata asa cu dusmanie desi o perioada indura supliciul dar raman urme ...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 05 Feb 2014, 18:46

Ehee...
Am ajuns sa o vrem mica si cu putere mare :lol1: :lol1:
Cine ar fi crezut? :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 05 Feb 2014, 21:31

toby scrie: si daca-mi urati bafta va pun ceva poze cu capturile si va zic si care din ele isi face treaba mai bine, ca mai buna nu-mi dau seama care este.
Fie cum vrei tu : BAFTA ! :wink:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

toby
veteran
veteran

Mesaj de toby » 05 Feb 2014, 22:00

De peste nu am avut noroc in schimb am avut bafta de o ninsoare ca in povesti, de nu mai gaseam malul apei. :headbash:

Scrie răspuns