New Stella 2014 !!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
crapmaniacul
veteran
veteran

Re: New Stella 2014 !!!

Mesaj de crapmaniacul » 05 Feb 2014, 22:40

toby scrie:De peste nu am avut noroc in schimb am avut bafta de o ninsoare ca in povesti, de nu mai gaseam malul apei. :headbash:
Deci mai asteptam o vreme rezultatele finale in testarea celor doua mulineturi in sarcina. Sa nu ne lasi sa asteptam mult. Fie ca sa-ti dea curand ceva salai/somni/chinezi altoiti ca sa ne poti povesti cum au fost drilurile si care mulinel a gafait mai tare sub stress. Baf... fir intins !! :D

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 06 Feb 2014, 00:06

Discutia nu o sa duca la nici un deznodamant treaba e simpla parerile sunt mai mult subiective decat obiective cine e multumit de DAIWA o sa dea cu DAIWA iar cine vrea SHIMANO o sa-si ia SHIMANO.
Adevaru e undeva la mijloc.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Feb 2014, 12:31

Andrei Op scrie:salut,va spun sincer ca nici nu am avut rabdare sa citesc tot...am citit undeva pana in paginile 6=7...alteceva vruiam sa va spun..cu ceva timp in urma..vre-o 6-7 ani am cumparat o daiwa tierra,am pescuit cu ea o toamna la olt pana intr-o zi cand din drilul unui somn ceva mai imbracat s-a rupt picorul mulinetei...era ieftina..se mai intampla...mi-am luat intre timp2 bucati de stella fd de 3000 si un morethan branzino...m-a apucat o primavara pe la izbiceni cand dadea pestele de te dureau mainiile si stricai morenthanu...mergea..se bloca si se auzea un rontait pronuntat inconinuu...l0am folosit cu frana stransa si pestii dadeau in 3-4m de mal...erau nisste scouri destul de puternice ce se resimteau in angrenajele mulinetei mai ales ca pestii ii luam pe sus in bat..deci i-a fost cam un an...si pt cat?28 de miloane am platit pe mulineta...dupa toata chestia asta mi-am mai luat o stella de 2500 care a avut accelasi tratament ca si cele de 3000(tot FD si asta)...am stat 2 zile si mulineta dadea semne de oboseala...si acolo pestii dau tot aproape de mal si trebuie saltati din bat peste un prag inalt,in al doilea pescuit consecutiv mulineta s-a blocat....nu stiu cum sa pun poze dar poate ma ajuta Ilie sau Andrei Ovidiu...si ne!
Cu ce fir dadeai?

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 06 Feb 2014, 13:00

power pro de 15 si de 20lb cand dadeam prin pietroaie sa nu imi taie in scoica...

catalinAR
junior
junior

Mesaj de catalinAR » 07 Feb 2014, 21:48

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 08 Feb 2014, 23:47

Si nemtii astia sunt mai rau ca noi....
Nici nu a aparut bine mulineta ca deja este redusa de la 649,99 la 598,99. Probabil ca o sa fie lotul ala de germania cu joc in rotor :))))))

salaul
senior
senior

Mesaj de salaul » 09 Feb 2014, 02:42

dumi_id scrie: Probabil ca o sa fie lotul ala de germania cu joc in rotor :))))))
tare asta :mrgreen:
am 33 de bile albe

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 09 Feb 2014, 07:16

gluma ca gluma dar chiar am avut ocazia sa vad live o stella 2500 fe intr-un magazin din Flensburg anu trecut ,avea joc in rotor cel putin la fel daca nu mai mare decat un stradic fi :? oricum pt mine este si va ramane no 1 :respekt:..sper ca modelul 2014 sa ma faca sa sparg pusculita :mrgreen:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Feb 2014, 10:25

Nu stiu in Romania, dar de cand Normark , Shimano ii mai ieftin in Europa decat in Japan, Stella including (un FA nou la vremea lui l-am luat cu 300 si ceva din magazin), chiar am pus niste linkuri la un moment dat .
Modelu SW de anu trecut era sensibil mai ieftin decat in Japan .

Poate nu-i nevoie de spart pusculita , Normark face anu asta o tombola cu naluci Rapala , la fiecare naluca Rapala ai un fel de loz de razuit , is doua Stella printre premii , daca bine am vazut , ca am rasfoit un catalog zilele astea ,pe fuga .

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 10 Feb 2014, 17:05

Andrei Op scrie:salut,va spun sincer ca nici nu am avut rabdare sa citesc tot...am citit undeva pana in paginile 6=7...alteceva vruiam sa va spun..cu ceva timp in urma..vre-o 6-7 ani am cumparat o daiwa tierra,am pescuit cu ea o toamna la olt pana intr-o zi cand din drilul unui somn ceva mai imbracat s-a rupt picorul mulinetei...era ieftina..se mai intampla...mi-am luat intre timp2 bucati de stella fd de 3000 si un morethan branzino...m-a apucat o primavara pe la izbiceni cand dadea pestele de te dureau mainiile si stricai morenthanu...mergea..se bloca si se auzea un rontait pronuntat inconinuu...l0am folosit cu frana stransa si pestii dadeau in 3-4m de mal...erau nisste scouri destul de puternice ce se resimteau in angrenajele mulinetei mai ales ca pestii ii luam pe sus in bat..deci i-a fost cam un an...si pt cat?28 de miloane am platit pe mulineta...dupa toata chestia asta mi-am mai luat o stella de 2500 care a avut accelasi tratament ca si cele de 3000(tot FD si asta)...doar ca intr-un final a ajuns pe un bat de pastrav...
printr-o combinatie aiurea ma procopsesc cu un certate de 3000 modelul vechi,inaintea mag sealdu-lui....am pescuit cu ea la vobler,rapotru mai mic,etc...o luai la Moldoveni,mai jos 5 km de izbiceni,unde urca tot pestele din Dunare pe Olt primavara...am stat 2 zile si mulineta dadea semne de oboseala...si acolo pestii dau tot aproape de mal si trebuie saltati din bat peste un prag inalt,in al doilea pescuit consecutiv mulineta s-a blocat....nu stiu cum sa pun poze dar poate ma ajuta Ilie sau Andrei Ovidiu...si mulinetele stella au avut accelasi tratament chiar mai indelungat si perioda lor de viata oricare ar fi ea...este amorsata pentru ca fiecare mulineta si-a triplat valoarea!sper sa nu fi suparat pe nimeni,am citit undeva aici de o Bradia a unui tip...zicea ca pescuieste si a iesit si de cateva ori la Dunare..de vre-o 7 ori..si in rest da cu greutati de 17g...:))mai bine tacea..
Daca a-ti fi in pielea mea,a-ti mai cumpara vre-0 dAIWA?nici gratis nu imi mai trebuie...imi stica buna dispozitie:)
Numai bine!
Pana la urma ce au patit Daiwele?
Doar nu arunci in dulap o mulineta de 28 milioane ca s-a blocat si o uiti acolo :)
Iar asta cu Stella si-a triplat valoarea :shock:
Ai vandut salai de 100 milioane? :?

Scrie răspuns