naluci homemade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- silvian2007
- junior
.
Spritchitul e foarte bun.In primul rand ii confera voblerului impermeabilitate si apoi rezistenta,duritata.Testat pe dinti de stiuca.
- Bogdan_Alex
- veteran
Intrebare:
A incercat cineva topirea propionatului cu succes in altceva decat acetona?
Nu de altceva dar acetona este foarte volatila si cancerigena in acelasi timp.
Si nu as vrea sa par ca baietii aia in costume biohazard cand fac voblere...as fi funny nu?
Si repet intrebarea unui alt user la care nu s-a raspuns...poate s-a gasit totusi o solutie... : Cu ce se poate subtia un epoxy?
Si nu as vrea sa par ca baietii aia in costume biohazard cand fac voblere...as fi funny nu?

Si repet intrebarea unui alt user la care nu s-a raspuns...poate s-a gasit totusi o solutie... : Cu ce se poate subtia un epoxy?
- misulian
- utilizator constant
@ Bogdan_Alex
pentru subtierea epoxy
http://www.novacolor.ro/detaliiProdus.aspx?id=29
nu l-am incercat, dar si eu am aceasi problema, folosesc pentru final epoxy de la bison ala super cristal, dar e prea vascos si nu-l pot intinde cum trebuie.
pentru subtierea epoxy
http://www.novacolor.ro/detaliiProdus.aspx?id=29
nu l-am incercat, dar si eu am aceasi problema, folosesc pentru final epoxy de la bison ala super cristal, dar e prea vascos si nu-l pot intinde cum trebuie.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
diluant nitro d 209 la propionatBogdan_Alex scrie:Intrebare:
- Bogdan_Alex
- veteran
Asa ma gandeam si eu, da vroiam sa nu dau banii aiurea pe el si sa nu mearga. Mersi!edâ„¢ scrie: diluant nitro d 209 la propionat
O sa incerc ambele variante, nu ma grabeste nimeni cu epoxy-ul.... daca ma supar il bag in cuptorold_radu scrie:...epoxy se subtiaza daca il incalziti putin inainte de utilizare.
...daca adaugati diluant , riscati ca durata de uscare sa devina foarte mare