naluci homemade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
[quote="kuintautti"]propionat alb[/quote]
Daca ai adus in topic acidul propionic, da mai multe detalii.
Sau il folosim combinat cu ceva? Propionat de eritromicina, sa nu faca pestii infectii in urma inteparii? Sau testosteron propionat, ca sa facem din vobler un culturist? si sa atragem femelele pestilor cu el?
Eu vreau ca prim strat, pt intarire(a voblerului, nu altceva), ceva care sa patrunda in lemn, sa nu acopere detaliile(am cioplit ceva pana l-am adus la forma dorita)
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
La multi ani tuturor!
Daca ai adus in topic acidul propionic, da mai multe detalii.
Sau il folosim combinat cu ceva? Propionat de eritromicina, sa nu faca pestii infectii in urma inteparii? Sau testosteron propionat, ca sa facem din vobler un culturist? si sa atragem femelele pestilor cu el?
Eu vreau ca prim strat, pt intarire(a voblerului, nu altceva), ceva care sa patrunda in lemn, sa nu acopere detaliile(am cioplit ceva pana l-am adus la forma dorita)
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
La multi ani tuturor!
- semlecangheorghe
- veteran
probabil ca nu s-a uscat de tot si diluantul a topit vopseaua, am patit si eu asaiovys scrie:Solutia de pahare am folosit-o si nu am fost multumit de ea, de aceea am vrut si alte pareri. Se poate sa fi fost eu de vina pentru ca nu am lasat sa se usuce bine, dar la vopsire sa decojit si a venit jos de pe vobler.
Multumesc celor care au raspuns.

buna, chiar foarte buna aceasta solutie, mai ales pentru voblere mai mari, pentru stiuca, salau,..semlecangheorghe scrie:Se mai poate folosi si chit pentru lemn,culoare alba,care este destul de dur cind se intareste si culoarea alba,ramasa dupa slefuire asigura o baza buna pentru a scoate in evidenta orice vopsea aplicata ulterior.
cu siguranta ai gresit undevaSolutia de pahare am folosit-o si nu am fost multumit de ea, de aceea am vrut si alte pareri. Se poate sa fi fost eu de vina pentru ca nu am lasat sa se usuce bine, dar la vopsire sa decojit si a venit jos de pe vobler.
nu ai respectat timpul de uscare (greseala frecventa la inceput)
sau nu ai respectat compatibilitatea substantelor si vopselurilor aplicate pe vobler.
solutia cu plastic topit in diluant o aplic frecvent la voblerele e dimensiuni mici dar si la voblerele de dimensiuni mari dupa ce am finisat stratul de chit
-
- utilizator constant
Eu am folosit in loc de pahare topite, mingi de pingpong topite si a fost mai mult decat Ok.
Nu am facut prea multe voblere pentru ca mi s-a terminat timpul liber, dar la ultimele foloseam pe lemn un lac pentru intarit aripile din balsa ale aeromodelelor. Era bestial, dar nu se gaseste decat in magazinele de profil, care daca nu ma insel sunt 2 in Romania. Unul la Bucuresti si unul la Botosani.
Nu am facut prea multe voblere pentru ca mi s-a terminat timpul liber, dar la ultimele foloseam pe lemn un lac pentru intarit aripile din balsa ale aeromodelelor. Era bestial, dar nu se gaseste decat in magazinele de profil, care daca nu ma insel sunt 2 in Romania. Unul la Bucuresti si unul la Botosani.