Mulinete pentru avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Mulinete pentru avat
Am hotarat sa-mi suplimentez bugetul pana la 450-500 lei.
Mai suplimenteaza
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... 000hg.html
Daca nu ajunge , marimea 4000

http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... 000hg.html
Daca nu ajunge , marimea 4000

n-am mai rezistat !arhanghelu scrie:Va rog sa-mi spuneti si mie ce mulinete(marca si model) folositi dumneavoastra in general pentru pescuitul avatului.
ia-ti frate o mulineta care iti vine bine pe bugetul tau !
cu cat vei citi mai multe din recomandarile de aici,vei intra mai mult in ceata .dupa parerea mea nu exista mulineta speciala pentru avat...ci doar aia pe care o ai deja .
eu mi-am luat in urma cu vreo 4-5 ani cateva mulinete de la PIC (Dumnezeu sa-l ierte ! ) cu 12 lei bucata .le-am folosit ceva timp,se mai rupea arcul de la pick-up,dar aveam pregatite in trusa si il schimbam pe loc...ce mai tura-vura...am prins cleni peste 1 kg cu gramada,cel mai mare avat avea 3,7 kg si un salau de 8 kg.
sigur cu timpul s-au schimbat lucrurile si mi-am cumparat mulinete mai serioase...si m-am surprins gandindu-ma ca orice mulineta sub cea mai buna pe care o am e nasoala !
ce vreau eu sa zic e in final sa-ti cumperi cea mai rentabila mulineta (dpdv financiar) ca oricum vei prinde avat.
numai daca nu doresti sa sari direct la stele,caldii si alte alea....in cazul asta considera ca am sughitat !

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
ia-ti un technium sau stradic de 4000 de la shimano sau de la exceller in sus de marimea 3000 de la daiwa ...
sau vezi daca nu gasesti ceva second la un pret ok ...
ps: am intrat sa ma uit din curiozitate pe mai multe magazine on-line din romania si am constatat cu stupoare ca preturile sunt mai mari decat ce gasesc pe aici ...
ps: am intrat sa ma uit din curiozitate pe mai multe magazine on-line din romania si am constatat cu stupoare ca preturile sunt mai mari decat ce gasesc pe aici ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- George1985
- veteran
Exceler X 3000 de la Daiwa si un rulment la galet aftermarket
Hello........ abia acuma ai constatat asta ?anem scrie:ia-ti un technium sau stradic de 4000 de la shimano sau de la exceller in sus de marimea 3000 de la daiwa ...