mulinete,mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: mulinete,mulinete
Edi vad ca esti doctor de mulinete,te rog spune-mi si mie ce parere ai despre mulineta alpax 4008?vreau sa o cumpar maine si mi-ar prinde bine parerea ta avizata!multumesc anticipat!
- edi_curiosul
- veteran
da, isi merita banii112foc scrie:Edi vad ca esti doctor de mulinete,te rog spune-mi si mie ce parere ai despre mulineta alpax 4008?vreau sa o cumpar maine si mi-ar prinde bine parerea ta avizata!multumesc anticipat!
multumesc frumos Edi!
.Edi... dar cum par piesele la cele doua mulinete?
Aceeasi calitate la prelucrare , ansamblare mai neglijenta...bavuri....vopsiri sau ungeri mai neglijente...
Stii tu...mici amanunte pe care le observi cind bibilesti asa ceva.
Aceeasi calitate la prelucrare , ansamblare mai neglijenta...bavuri....vopsiri sau ungeri mai neglijente...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- edi_curiosul
- veteran
asta e clona, se tine bine112foc scrie:multumesc frumos Edi!
http://mulinete.wordpress.com/2011/03/1 ... -applause/
- edi_curiosul
- veteran
chiar m-am uitat, si vaselina era aceasi, nu am gasit diferente notabile, poate doar de cate o saiba - sau +Jedi scrie:.Edi... dar cum par piesele la cele doua mulinete?
-
- veteran
Abu Garcia 800 sau Soron e o mulineta foarte solida full metal dar nu se invarte la fel de fin ca o Daiwa sau Shimano.
Abu Garcia 800 e foarte buna vezi ce zice http://www.alanhawk.com/reviews/soro.html
Am generatia noua de Abu un Revo Premier si sunt multumit de ea, am pescuit de vreo 20 de ori cu ea si dupa ce am gresat-o corect merge impecabil.
Nici Abu noi nu merg lafel de smooth ca Daiwa sau Shimano (dar foarte aproape) si raportat la calitate/pret stau mai bine ca Daiwa sau Shimano in acest moment.
Daiwa Exceler- Plus/Cabela `s Tournamnt ZX metal a fost cea mai buna mulineta ieftina.
Abu Garcia 800 e foarte buna vezi ce zice http://www.alanhawk.com/reviews/soro.html
Am generatia noua de Abu un Revo Premier si sunt multumit de ea, am pescuit de vreo 20 de ori cu ea si dupa ce am gresat-o corect merge impecabil.
Nici Abu noi nu merg lafel de smooth ca Daiwa sau Shimano (dar foarte aproape) si raportat la calitate/pret stau mai bine ca Daiwa sau Shimano in acest moment.
Daiwa Exceler- Plus/Cabela `s Tournamnt ZX metal a fost cea mai buna mulineta ieftina.
Va salut...
Mi-am achizitionat de vreo 2 sapt o mulineta Ryobi Zauber 3000...se misca minunat...acum intreb si eu pe experti....E indicat s-o desfac si sa ung cu vaselina angrenajele cele mai importante sau sa o las asa cum e ea din magazin? Sincer parca mi-ar place s-o desfac s-o ung sa stiu ca are tot ce-i trebuie acolo. Inca ceva...va rog sa-mi ziceti ce vaselina sa folosesc la mulinete? E buna aia siliconica? sau cum zicea cineva ca nu e prea indicata la mulinete..

Mi-am achizitionat de vreo 2 sapt o mulineta Ryobi Zauber 3000...se misca minunat...acum intreb si eu pe experti....E indicat s-o desfac si sa ung cu vaselina angrenajele cele mai importante sau sa o las asa cum e ea din magazin? Sincer parca mi-ar place s-o desfac s-o ung sa stiu ca are tot ce-i trebuie acolo. Inca ceva...va rog sa-mi ziceti ce vaselina sa folosesc la mulinete? E buna aia siliconica? sau cum zicea cineva ca nu e prea indicata la mulinete..

Depinde cat de des o pescuiesti, la mine la sculele de crap, mulinetele le duc la un magazin din Bucuresti care se ocupa si cu asa ceva. Le desface s, le spala si le greseaza cu ulei pentru mecanisme/mulinete. O fac la fiecare inceput de an si sunt in stare foarte buna de functionare. La spining cred ca tot asa, dar daca iesi in fiecare weekend cate 6-8 ore pe zi cred ca la vreo 3 luni trebuie cel putin unsa.
- edi_curiosul
- veteran
recomand sa citesti asta inaintemogo scrie:Va salut...
http://mulinete.wordpress.com/2011/06/0 ... -angrenaj/