mulinete,mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sa stii ca si eu sunt fan Daiwa si sincer nu vad de ce nu as fi. Ii consider cei mai buni in raportul calitate/pret. Incearca Daiwa Procaster 2500 sau Exceler plus 2500. Mergi in magazin si pune mana pe ele, poate te razgandesti. Pret intre 350-400 lei aproximativ. Eu am exceler, mai am un prieten cu Exceler si unul cu procaster. Pescuim cu ele de peste un an si iesim des in tot felul de conditii, nu numai duminica dupamasa. Nu au niciun fel de problema. Am pescuit cu amandoua si ma declar mai mult decat multumit. Urmatoarea achizitie (daca nu castig la loto - nici nu joc) va fi Procaster 2000. Fir intins!adrignat scrie:sa-ti traiasca!![]()
da nu prea vad legatura.......
![]()
ca daca as fi avut banii pt asa o mulineta nu mai intrebam nimic pe nimeni.....trageam la sorti care sa o iau!numa ca io vb de un buget(mult)mai restrans.......maxim 500.......de ron!
- hunting_fish
- veteran
Tristane
Daiwa exceller plus - Weight: 375 grams. Un Spro Redarc, cu tot cu metal body e mai usoara. Daiwa are carcasa de plastic, right ? Daiwa are worm ? Nu cred. Redarcul are.
Am gasit ceva veselina lichida italieneasc apt mecanisme fine - la tub -spray. Sa vezi cat merge Redarcul meu, cand ii dai un avant la manivela... Bei o cafea, pana se opreste... Nu contest faptul ca si Daiwele sunt bune. Dar pt textil - SS Tournament. Fir asezat in X pe tambur [unghi de 5 grade] sa nu se "ingroape" spirele. Galet SiC - cutproof! Carcasa din Carbon Whisker. Mecanism din Aluminiu pt. vapor, otel - best quality. Singurul dezavantaj : nu are instant antirevers sau super stopper. E antireversul clasic, care face "tzac".. Atat. Eu am una - SS Tournament 1300. A avut 6 [sase] proprietari! Este made in Thailand, dar ma crezi ca am tinut in mana mulinete Shimano cu jocuri mult mai mari ?
Apropo. Intentionez sa imi iau inca o SS - 1600-le...
Stima
Daiwa exceller plus - Weight: 375 grams. Un Spro Redarc, cu tot cu metal body e mai usoara. Daiwa are carcasa de plastic, right ? Daiwa are worm ? Nu cred. Redarcul are.
Am gasit ceva veselina lichida italieneasc apt mecanisme fine - la tub -spray. Sa vezi cat merge Redarcul meu, cand ii dai un avant la manivela... Bei o cafea, pana se opreste... Nu contest faptul ca si Daiwele sunt bune. Dar pt textil - SS Tournament. Fir asezat in X pe tambur [unghi de 5 grade] sa nu se "ingroape" spirele. Galet SiC - cutproof! Carcasa din Carbon Whisker. Mecanism din Aluminiu pt. vapor, otel - best quality. Singurul dezavantaj : nu are instant antirevers sau super stopper. E antireversul clasic, care face "tzac".. Atat. Eu am una - SS Tournament 1300. A avut 6 [sase] proprietari! Este made in Thailand, dar ma crezi ca am tinut in mana mulinete Shimano cu jocuri mult mai mari ?
Apropo. Intentionez sa imi iau inca o SS - 1600-le...

Stima
Mici precizari: 305 gr, hardbody, twistbuster, infinite antireverse, tambur aluminiu dublu anodizat, cam toate au galet sic... mai are, ma rog... Chestia cu firul in X nu am vazut-o live dar nu mi se pare o chestie neaparat necesara sau nici de departe indispensabila fata de antireversul instant. Firul se ingroapa un pic atunci cand il pui pe tambur dar dupa primele lansari se aseaza frumos. Modelele americane difera de cele pentru europa deobicei, presupun ca asta e unul american, asa e?. La ce pret iese ss-ul de nou? Nu ma prea pricep. Pretul in Romanica, ca de nu ne-am uita la bani... Chestia cu cafeluta si manivela o fi semn de mecanism fin si echilibrat dar personal imi plac cele care strang un pic. Si excelerul da multe ture de manivela de unul singur dar nu pot spune ca ar fi un avantaj. In lansare se deplaseaza singur mai mult decat as avea eu chef.
eu am exceler-ul simplu si merge ca ceasul,numai cu textil...acu' vad ca numai cu plus se comercializeaza...ce au in plus? vreun rulment?
sunt mai bune? le are cineva pe amandoua sa-si dea cu parerea?
tnx
sunt mai bune? le are cineva pe amandoua sa-si dea cu parerea?
tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului