mulinete,mulinete
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
vezi ca in nr de luna asta al AVP am vazut la sectiunea de cumparaturi cateva mulinete care se incadreaza in buget (mai mult sau mai putin) si care cred ca ti-ar placea... fugi de cumpara revista si arunca-ti ochii la sectiunea respectiva, am impresia ca no sa stai prea mult pe ganduri
crede-ma pe cuvant 
le-am vazut.......da din pacate am uitat revista la servici asa ca nu o am la indemana........mai stii cumva ce magazin le comercializeaza?p5ih0 scrie:vezi ca in nr de luna asta al AVP am vazut la sectiunea de cumparaturi cateva mulinete care se incadreaza in buget (mai mult sau mai putin) si care cred ca ti-ar placea... fugi de cumpara revista si arunca-ti ochii la sectiunea respectiva, am impresia ca no sa stai prea mult pe ganduricrede-ma pe cuvant
ca pe net nu am gasit......
si da,de la daiwa am vazut o tierra care s-ar incadra in buget da care se gaseste tot numa pana la marimea 2500,si o caldia care e si 3000 numa ca sare putin peste.......da nu cu mult asa ca ma mai gandesc....
apropo........intre caldia si capricorn care iese mai in fata?
- hunting_fish
- veteran

adrignat
Un REDARC la magazin e scumpa. 9+1 Rulmenti. la noi am gasit [si cumparat] Redarc 3000 Match [nu necesita umplerea tamburului cu altceva] la incredibilul pret de 265 RON. Ai in cutie inca un tambur de AL si un abtzibild spro!
Cu Fan Courier te-ar costa inca 10-12Ron..Deci, daca KRESKOVA, astept un mesaj prv de la tine.
Stima

Un REDARC la magazin e scumpa. 9+1 Rulmenti. la noi am gasit [si cumparat] Redarc 3000 Match [nu necesita umplerea tamburului cu altceva] la incredibilul pret de 265 RON. Ai in cutie inca un tambur de AL si un abtzibild spro!
Cu Fan Courier te-ar costa inca 10-12Ron..Deci, daca KRESKOVA, astept un mesaj prv de la tine.
Stima
- hunting_fish
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran