Mulinete...,ce sa aleg?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Iul 2009, 14:34

Neamtul scrie:... dar e exagerat de scumpa.Nu vreau sa cheltui mai mult de 600lei.
La una de asta ieftina simpla si fara fitze te-ai uitat ? http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=8774

nu de alta... dar nu e fix rea si cu 600 aproape ca-ti iei doo :lol: ( in jermania costa doar 75 € ) sau tre sa fie musai pe la 600 ? :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Iul 2009, 15:21

si dupa cum vezi poti sa o cumperi in varianta VRAC! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Iul 2009, 15:49

:lol: :lol: :lol: :lol:

te-ai prins ? :lol: mesajul ala era de fapt o reclama ascunsa la licitatia " mulinetei varsate " la care de altfel am primit deja prima oferta de la Taicanoe... :lol:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 08 Iul 2009, 21:39

Multumesc pentru oferta dar prefer o Daiwa...intreaga :lol:
Mai baieti,vad ca la noi se vinde bine caldia dar nu prea am vazut proprietari de GS8->de ce? :roll: Nu e buna?Dupa pret si dotari pare sa fie la acelasi nivel cu caldia x.
R'nessa nu are inca nimeni..ca sa aud o parere sincera.
Pentru mine sunt o gramada de bani si nu vreau sa cumpar si dupa 1 saptamana sa-mi para rau si sa vreau altceva,intelegeti?Vreau din start ceva foarte bun,fara compromisuri.
Mai astept pareri. :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Iul 2009, 22:04

Cu cat vei afla mai multe pareri , cu atat mai greu te vei hotara ce sa iei.
Si sti care este adevarul?...tot nu vei fi multumit de ce ai luat !
...o sa intelegi pe parcurs , de ce ... :lol: :lol: :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 09 Iul 2009, 08:02

GS8 e peste caldia.si peste banii care vrei sa ii dai. :lol:
da nu stiu daca diferenta de calitate face sa merite si diferenta de bani!
parerea mea e ca nu.daca te hotarasti sa sari peste caldia,parerea mea e sa nu te mai opresti pana la fuego,infinity Q etc :D e cam singuru pas inainte care chiar se simte in ceea ce priveste calitatea.
si banu e altu,da vorbesti deja de o alta clasa de mulinete.
eu ti-am zis.poti alege caldia x sau tierra fara sa iti para rau :wink:

boogye
senior
senior

Mesaj de boogye » 09 Iul 2009, 15:39

eu tocmai ce mi-am cumparat o caldia 2000 X e mulineta finuta frumos lucrata si pare de incredere nu am apucat sa prind ceva mai semnificativ sa vad cum se descurca. Am cumparat caldia pt ca am prinso la un pret foarte bun si din cate stiu e cam aceeasi cu Advantage doar ca aceasta din urma are un CRBB in plus.

detin un stradic FH 4000 si e super bestiala pana acum, precizez ca am luato second hand si nu iti da-i seama ca e folosita am prins ceva cu ea si se comporta minunat.

am pus mana pe 2 twin power si sunt ca pulpa erau variantele 2500 FB una luata din Spania una de la noi!!!

am pana acum 3 daiwa(exceler, caldia X, ss tournament), dar urmatoarea cred ca va fi un shimano deoarece am ramas impresionat de calitatea care este in stradic Fh(japan).

Spor la cumparat :D

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 09 Iul 2009, 23:10

adrignat scrie:GS8 e peste caldia.si peste banii care vrei sa ii dai. :lol:
da nu stiu daca diferenta de calitate face sa merite si diferenta de bani!
parerea mea e ca nu.daca te hotarasti sa sari peste caldia,parerea mea e sa nu te mai opresti pana la fuego,infinity Q etc :D e cam singuru pas inainte care chiar se simte in ceea ce priveste calitatea.
si banu e altu,da vorbesti deja de o alta clasa de mulinete.
eu ti-am zis.poti alege caldia x sau tierra fara sa iti para rau :wink:
GS8 are aproape acelasi pret ca si caldia x,e o diferenta nesemnificativa.Infinity Q nu are nimic in plus fata de GS8 sau Caldia X.Mie nu-mi inspira incredere nici Certate.GS8 si Caldia mi se par cel putin la fel de bune ca Infin.Q&Certate,chiar nu inteleg de ce se cere atata pe ele?Am pus mana,in aceiasi zi si acelasi magazin,pe GS8,Certate,Infinity si R'nessa si sa sti ca R'nessa e mai solida si mai bine construita si nu are niciun fel de joc.Singurele mulinete care sunt clar peste R'nessa sunt Morethan Branzino si Steez/Exist Steez.(Ati folosit careva Morethan-ul?).
Avand in vedere ca trebuie sa ma limitez la un buget de 6-700lei si vreau o mulineta noua,nu cred ca intra in calcul alte variante decat Caldia X sau GS8.
Ce are Certate-ul asa special de se cere pe el atatia bani? :shock: La Moerthan chiar se intelege de ce e mai scumpa decat Infinity dar in cazul lui Certate chiar nu inteleg.Poate ma lamureste careva(fiindca e posibil sa strang bani si de Certate sau... :twisted: )de ce o diferenta atat de mare de pret? :roll:
Branzino VS Exist Steez...? :twisted:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Iul 2009, 05:49

Neamtul scrie:Multumesc pentru oferta dar prefer o Daiwa...intreaga :lol:
serios vorbind nu era o oferta de vinzare ci doar o intrebare indrumativa...

acu... tot citind am ajuns la concluzia ca tu inca nu stii ce vrei... si uite asa stam la o birfa inepuizabila... :lol:

cre ca : cel mai bine ar fi sa-ti faci o lista cu " calitatile " bibeloului la care visezi ( caci mulinetele de prins peste sint cu totul altceva :lol: ) si pe baza lor sa elimini jdemiile de modele iexistente...

ce zici ? :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Iul 2009, 08:16

eu totusi ramasesem cu impresia ca vrei sa dai numai 600 lei pe ea!deaia iti ziceam ca GS8 nu e chiar ceea ce cauti.
pe r'nessa nu am pus mana,da ma indoiesc ca ar fi peste infinity Q sau certate.amandoua sunt mulinete foarte bune.cand vorbesti de preturile astea,criteriile dupa care alegi mulineta sunt multe si nu toate calitatile si imbunatatirile sar in ochi. :wink:
daca vrei constructie solida la banii astia,uita-te la un SOL.e in jur de 800 lei la noi in tara(numai sa o gasesti).
r'nessa mi se pare grea totusi(asta inseamna in general mai putina plasticaraie)......da la banii aia poti gasi ceva la fel de solid,da mai usor.si asta conteaza,crede-ma!

Scrie răspuns