Am zis eu ca incet dar sigur ma indragostesc de R'NESSA

.
A cumparat-o cineva de pe forum?Tare as vrea sa aud niste pareri despre ea.Eu am vazut-o si am avut-o in mana si sincer mi se pare mai bine lucrata si mai solida si decat Certate

.Asa ca prima impresie pare sa fie o mulineta superba dar nu stiu nimic despre fiabilitatea ei,cu toate ca la o astfel de mulineta nu cred ca vor exista probleme la o utilizare si intretinere corecta.
Aveti vre-o idee unde este fabricata R'nessa?
Am de gand sa vand un Big Baitrunner Long Cast si eventual sa mai pun ceva bani pentru o mulineta de rapitor din gama de pret 600-1.000lei si pana la urma pe lista au ramas urmatoarele:R'nessa,Caldia X,TD Advantage si Twinpower FB/FC.
Eu inclin spre R'nessa dar vreau sa mai aud niste pareri avizate de la userii care cunosc aceasta mulineta,fiindca nu vreau sa dau o caruta de bani si peste un an sa fie nevoie s-o schimb ca are nush' ce jocuri in angrenaje.Vreau ceva ce sa ma tina 10 ani,bine-nteles ca folosita in paralel cu alte modele

.Caut ceva ce nu-si pierde prea mult din valoare,ceva ce si peste 2-3 ani se mai poate vinde la un pret bun.
PS:Am nevoie de bani=>am facut o mare reducere la sectiunea cu anunturi de vanzare-cumparare,asa ca daca vreti ceva bun la pret mic,acum e momentu'

!