Mulinete...,ce sa aleg?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 18 Apr 2009, 09:57

Sigur c-o putem include. :D
Mulinetele le voi achizitiona de la magazin sau online,deci preturile vor fi cele pe care le stie toata lumea.As opta si pentru un SH daca as gasi ceva aproape de mine sa pot sa ma duc sa vad marfa. :roll:
Oricum,nu ma grabesc.Prima mulineta vreau s-o cumpar la sf. lunii mai sau inceputul lui iunie(ptr. a fi folosita acest sezon :) )si cealalta mai tarziu,in functie de buget,deci mai astept sa aud si alte pareri. :wink:
Incep sa inclin la L2 catre Caldia X,GS8 si R'Nessa(de asta incet dar sigur ma indragostesc :) ).
Mai scrieti ca mai vreau si alte pareri.
Paste fericit.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 19 Apr 2009, 21:49

Unde ati disparut pescarilor?Mai am nevoie si de alte opinii. :)

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 02 Iul 2009, 16:33

Am zis eu ca incet dar sigur ma indragostesc de R'NESSA :lol:.
A cumparat-o cineva de pe forum?Tare as vrea sa aud niste pareri despre ea.Eu am vazut-o si am avut-o in mana si sincer mi se pare mai bine lucrata si mai solida si decat Certate :shock: .Asa ca prima impresie pare sa fie o mulineta superba dar nu stiu nimic despre fiabilitatea ei,cu toate ca la o astfel de mulineta nu cred ca vor exista probleme la o utilizare si intretinere corecta.
Aveti vre-o idee unde este fabricata R'nessa? :roll:
Am de gand sa vand un Big Baitrunner Long Cast si eventual sa mai pun ceva bani pentru o mulineta de rapitor din gama de pret 600-1.000lei si pana la urma pe lista au ramas urmatoarele:R'nessa,Caldia X,TD Advantage si Twinpower FB/FC.
Eu inclin spre R'nessa dar vreau sa mai aud niste pareri avizate de la userii care cunosc aceasta mulineta,fiindca nu vreau sa dau o caruta de bani si peste un an sa fie nevoie s-o schimb ca are nush' ce jocuri in angrenaje.Vreau ceva ce sa ma tina 10 ani,bine-nteles ca folosita in paralel cu alte modele :lol: .Caut ceva ce nu-si pierde prea mult din valoare,ceva ce si peste 2-3 ani se mai poate vinde la un pret bun.

PS:Am nevoie de bani=>am facut o mare reducere la sectiunea cu anunturi de vanzare-cumparare,asa ca daca vreti ceva bun la pret mic,acum e momentu' :lol: !

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 02 Iul 2009, 23:04

Technium Mgs e super smechera, este usoara c-am 220 gr si destul de puternica!!!! Ar mai fi Stradic-ul FH o mulineta destul de rara pe piata noastra daca vrei sa o cumperi noua :) !!!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Iul 2009, 09:59

Frate daca vrei mulinete ia-ti Daiwa :D daca vrei biciclete ia Shimano :D :D :D ....parerea mea . :wink:
Restul e CAN-CAN... :D :D :D
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 08 Iul 2009, 11:00

Tot ma uit pe net la Team Daiwa Advantage dar nu gasesc un magazin online care sa o comercializeze.Vad ca la Arrow au modelul vechi,cel negru,dar eu vreau modelul nou care seamana pe Caldia X.
Ma puteti ajuta cu un link,un nume de magazin,ceva?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Iul 2009, 11:15

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1
Sunt destui care aduc de pe cabela's, asa ca... :wink:

Mai e si aici, dar deja e bataie de joc :evil:
http://www.xxx.ro/mulinete-m ... 13&sort=2a

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 08 Iul 2009, 11:29

Cine aduce? :roll:
Oare in Timisoara sau Arad aduce cineva?
Ce ai alege intre Caldia X si TD Advantage?..si de ce?

Da,am vazut si eu ca au la 'xxx' dar e exagerat de scumpa.Nu vreau sa cheltui mai mult de 600lei.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 08 Iul 2009, 11:36

Sincer, nu cunosc niciuna din cele 2... :(
E destul sa intrebi aici pe forum cine aduce de pe cabela's, si apoi
sa iti verifici mp :wink:
Cam 30% comisionul celui care aduce, eu zic ca iesi super bine...

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 08 Iul 2009, 11:51

diferente foarte mari nu sunt.
doar ca TD e mai grea decat caldia X.io zic ca in banii aia nu prea gasesti mulineta mai buna decat caldia x.daca nu esti foarte decis sa iti chetui toti banii,te poti orienta catre o tierra.iti mai ramane si de o rola de textil si 2 voblere si e o mulineta chiar reusita.

Scrie răspuns