Mulinete...,ce sa aleg?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mulinete...,ce sa aleg?
Am pe lista urmatoarele mulinete:
Lista 1:
Daiwa Exceler Plus
Daiwa Laguna XT
Shimano Tehnium FA
Shimano Tehnium Mgs
Lista 2:
Shimano Stradic FH
Shimano Twin Power FB
Daiwa GS8
Daiwa Caldia X
Vreau doua mulinete si diferenta de pret intre mulinetele din L1 & L2 e destul de mare,de aceea si doua liste.
Daca aveti alte variante,va ascult cu placere.
Lista 1:
Daiwa Exceler Plus
Daiwa Laguna XT
Shimano Tehnium FA
Shimano Tehnium Mgs
Lista 2:
Shimano Stradic FH
Shimano Twin Power FB
Daiwa GS8
Daiwa Caldia X
Vreau doua mulinete si diferenta de pret intre mulinetele din L1 & L2 e destul de mare,de aceea si doua liste.
Daca aveti alte variante,va ascult cu placere.
-
- veteran
-
- veteran
R'nessa este ok (cred ca te referi la modelul 2500 care vine cu 2 tamburi ca altul nu stiu sa existe), dar daca shimano este de la 'mama lui' prefer twin power fara discutii. Singura mulineta care mi s'a parut a fi clar peste twin power a fost steez, dar care te cam arde la buzunar. Daiwa Td R4 inca nu am vazut deci nu pot sa ma pronunt, poate stiu altii despre ea.
-
- veteran
Din L1 Laguna iar din L2 Caldia fara doar si poate. Merge si Shimano dar mulinetele de pe piata noastra sunt marea maj. din Malaezia (Shimano), si am avut ceva Shim. si nu am fost prea impresionat (tare as vrea sa incerc ceva Japan), in schim Daiwa care le gasim Made in Thailanda sunt mai mult decat OK zic eu.
Mi-am luat de putin timp o Team Daiwa Advantage modelul 2500 si sunt tare multumit pana acum. Imi inspira incredere si pretul e Ok.
Asa ca....greutatea alegerii e pe umerii tai
Mi-am luat de putin timp o Team Daiwa Advantage modelul 2500 si sunt tare multumit pana acum. Imi inspira incredere si pretul e Ok.
Asa ca....greutatea alegerii e pe umerii tai

-
- veteran
4-5 ani?? cam mult... spre exemplu capricornul 2000 dupa 1an juma pescuit lac+dunare la avat(shaduri si jiguri pe pana in 9-11grame) maraia foarte pronuntat... dar avand in vedere ca am auzit r'nessa instantaneu m'am gandit la plat si atunci sunt sigur ca si twin powerul tot de acolo vine, desi sunt fan daiwa trebuie sa recunosc ca twin powerul bate multe modele de la daiwa... iar un twin power de acolo ar ajunge in tara cam la 1400-1500lei, caz in care as opta pentru steez(nu steezul lor: exist steez, ci steezul nostru 'ordinar'manolecatalin scrie:Inca ceva, ca uitasem...
Parere personala: desi sunt un pic mai grele, eu as alege mulinete cu corpul din aluminiu... Sunt mai durabile... Nu neaparat ca vom tine 20 de ani, dar macar 4-5 ani cred sigur ca nu vor prinde joc in angrenaje (folosite si intretinute corespunzator).

dar acum depinde si de gust, oricum orice alegere ar face intre twin power-advantage-r'nessa-certate-steez va fi o alegere foarte buna

sa includem pe lista si daiwa fuego?