penn slammer 260

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

penn slammer 260

Mesaj de kuin tauti » 05 Iul 2009, 18:32

ultima achizitie... care mie deja imi trezeste sentimente contradictorii... asa ca as fi facut un chestionar (dar nu stiu cum se poate face... ) sa va aud parerile... adica o fi buna de ceva sau la talcioc cu ea...

ete citeva poze cu ea ( unele mai putin reusite... )

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Iul 2009, 19:17

Mda....Ai in posesie arma absoluta in pescuitul obletilor cu ac minuscul si viermisor alb.Frina cu disc supradimensionat in spatele tamburului e foarte firava si un curcubeu de 200-300 de grame iti scoate rapid tot firul.Carcasa aia de aluminiu zdravan nu rezista torsiunilor la fel ca una ordinara de grafit (sa nu mai vorbim de Whisker)si dupa citeva partide,chiar cu microvoblere sau rotative 00 ( nici nu te gindi la 1 ) va capata niste jocuri ingrozitoare.Axul principal cu sustinere si-n fundul (scuze) mulinetei e o gaselnita total aiurea,oricum nu rezista mai bine decit una cu sustinere in doua puncte foarte apropiate.Arcul pick-up- ului insusi prin simplitatea lui trezeste suspiciuni. Si ce mulineta-i asta , care are suruburi normale ,mari si zdravene???. A se observa finetea si gingasia JDM-urilor pe care trebuie sa le desfaci cu instrumentarul de ceasornicarie...In final :....poti s-o pastrezi dar nu te baza prea mult pe ea.Pentru driluri adevarate ai nevoie de mulinete din plastic si grafit ( care-i tot plastic,da are ceva praf de carbune ) Si-i prea simpla domle..Nu-mi place asta. Frina etansa....bleah..Rulment antirevers continuu..groaznic sa nu poti invirti in ce sens vrei,cind vrei..Rotor de aluminiu??? Pentru ce ??!!!.. Mai bine ma opresc aici. :lol: :lol: :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 05 Iul 2009, 20:13

n-ai avut si tu bani de una noua!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Iul 2009, 21:00

http://www.flickr.com/photos/29701378@N07/3484818014/ ..Stiu ce vorbesc.Numa jucindu-ma cu asta de la magazin pina acasa ,nu mai mergea asa smooth. Mulinete de fitze pentru poponauti.. :lol: :lol: :lol:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 05 Iul 2009, 23:15

arma absoluta in pescuitul obletilor cu ac minuscul si viermisor alb :lol: :lol: :lol: :lol:

.............................................

adrignat scrie:n-ai avut si tu bani de una noua!

nu prea se intelege la cine si la ce te referi...

daca te referi la a mea sa sti ca e noua ! io am obiceiu si le desfac de noi ca sa le ung bine si sa le si string suruburile cum tre caci in fabrica des le ung dupa ce is montate ( deci prost unse ) si suruburile is cam la voia intimplarii strinse ... ba prea slab... ba pre strins... asa ca , cu ocazia asta am traso si in poze...

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 06 Iul 2009, 07:17

a dracu emoticoane!daca uiti sa pui nu mai are efect gluma! :lol: :wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Iul 2009, 11:49

pai daca nu-ti place iti dau io juma de pret pe ea :lol: sau doar o treime ca acum ai si desfacut-o :lol:
S'altare și bunăstare !

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 07 Iul 2009, 12:14

io nu m-as risca......poate iti vinde numa o treime de mulineta....daca tot a desfacut-o! :lol:

Scrie răspuns