Gigel , io nu am ce sa zic decat .....
Batu ala nu-i de spin , sau de pescuit cu naluca-n mana , cel putin nu cred dupa mulinatea care-i pe el si ii prea scurt ,poate ma insel da nu cred , si nici mulinelu nu-i de cast , a , ca ai vazut tu ca seamana nu unu de cast ii altceva , insa ce crezi tu is de-a tale Gigele
ULK , betele de pescuit cu naluci lansate sau coborate sub barca si alea de trena de la un anumi calibru in sus au cotoru marcat , ori in cruce ori plat , vreu sa zic ca taiate in interior in cruce sau o singura taietura , iar centurile is si ele la fel , batu ii o surubelnita in cruce si intra intr-o centura in cruce , la fel poate sa fie o surubelnita plata . Ala nu-l misti de acolo , si in situatia asta chiar se produce torsiune , insa daca ti se misca batu-n mana esti pierdut , practic de aici o aparut spiralwrapu , da unii builderi l-au bagat in cast , marea gaselnita , ca orice chestie noua prinde la unii , la altii nu
Toata Europa da bine mersi cu scule de spin lungi la somn ,pe rauri mari , Italia , Spania ,Germania , de ce oare ?