Mulineta de baitcasting pentru "chesti" usoare...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Nemernicule, nu vezi bine
io de fapt am pus intrebari, n-am dat verdicte...fix din pozitia de nestiutor, asteptand raspunsuri de la ... experti
sau te referi la ipocritu? pai ala e ...ipocrit
, nu-l baga in seama
io de fapt am pus intrebari, n-am dat verdicte...fix din pozitia de nestiutor, asteptand raspunsuri de la ... experti

sau te referi la ipocritu? pai ala e ...ipocrit

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Mai, TavitaTavi scrie:... mie imi rezulta ca e importanta calitatea lui.. cu cat va fi mai bun cu atat va incepe sa se invarteasca mai devreme si se va invarti mai usor, deci forta de frecare mai redusa...care poate duce la un lanseu mai lung
si deci e mai bun ca un lagar![]()

Cat despre Ipocritul asta ....e un fel de travestit, sau mai bine-zis transexual... adica.... e si cu vesta pana la buric...si cu baitcastingul

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
hehe, ai uitat sa incluzi in citat intrebarea de la sfarsit
Deci puneam totusi intrebari, nu emiteam postulate de "expert"
chiar eram curios, fara gluma, care e faza cu rulmentii.
caraitoarele cred ca au si rulmenti...de fapt nu stiu, dreac sta sa se uite ce e inauntru, atata timp cat merg chiar daca le bagi in apa, le scapi pe pietre, nisip si namol ce mai conteaza...nimeni nu sta sa le faca ...tuning

chiar eram curios, fara gluma, care e faza cu rulmentii.
caraitoarele cred ca au si rulmenti...de fapt nu stiu, dreac sta sa se uite ce e inauntru, atata timp cat merg chiar daca le bagi in apa, le scapi pe pietre, nisip si namol ce mai conteaza...nimeni nu sta sa le faca ...tuning

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13