Daca ar fi asa..nu te-ai juca cu pinii de cate ori schimbi gramajul naluciicristian.ene scrie:Ma descurc cu orice naluca, am experianta la fly, castul cu multiplier e o joacachiar si magnetica.

Treaba sta in degetul mare..nu in pini.
Eu am uitat ca Shimano-ul meu are si pini..o folosesc cu un singur pin activat in rest degetul.
Iar Daiwa cu frana ei magnetica accesibila din exterior trebuie sa o reglez mult mai des...acolo e mai greu din deget, lucreaza altfel si necesita mai multe reglari. Cand e reglata ok e super...dar te pedepseste imediat ce nu ai nimerit pozitia corecta ...pinii de la Shimano asa clasice cum sunt inca sunt in top..parerea mea.
Sambata cautam stiucile intr-un concurs pe un vant infernal...la spin iti facea o burta imensa in lanseu de nu aveai nici un control asupra nalucii si implicit de precizie in lanseu nu putea fi vorba..in schimb la cast nu era cazul, avantul mai mare si viteza nalucii ce tragea si firul dupa ea liniar, efectiv ma ajuta sa fiu mai in control peste situatie. Una singura peruca mica, cand am agatat lanseta de spin ce statea rezemata in barca( bine ca nu am zvarlit-o in balta cu totul( ca si.... cineva, nu spun cine, persoana importanta