Mulineta casting low profile

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cristian.ene
veteran
veteran

Re: Mulineta casting low profile

Mesaj de cristian.ene » 02 Iun 2014, 08:44

Este evident ca doar unii ca voi au ceva cu mine.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Iun 2014, 09:40

Reglajul cu ciocanele/pini mis e pare prea complicat atunci cand ai de facut reglaje frecvent cand schimbi tipul de naluca sau pozitia fata de vant.

Daiwa are reglajul extern total asa ca are un avantaj major in concetrarea in pescuit.

Capacul de acees la ciocanele de reglaj se desface destul de greu incat sa ma enerveze manevra.

Cum nu vreau sa fac colectie de mutiplicatoare il vand.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Iun 2014, 09:53

As cumpara oricand Shimano cu frana DC daca mulinete de tipul Exsence ar avea si alte rapoarte de recupere.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iun 2014, 11:37

cristian.ene scrie:As cumpara oricand Shimano cu frana DC daca mulinete de tipul Exsence ar avea si alte rapoarte de recupere.
:D Cristi n-are nimeni nic' cu tine,da perla aia o fost greu de trecut cu vederea..
Reglajul cu ciocanele/pini mis e pare prea complicat atunci cand ai de facut reglaje frecvent cand schimbi tipul de naluca sau pozitia fata de vant.
Reglajul cu pini iti iarta muulte gresli in lanseu..la mulinetele cu frana exclusiv magnetica cea mai mica greseal e sanctionata prompt de o peruca..Nush cum pescuiesti tu ,dar eu pescuiesc cu un singur pin activ si cand e vant cu doi..atat..restul reglajelor vin din tensionknob si alea destul de rar..

Cel mai mult imi plac mulinetele cu frne combinate,acolo controlul asupra tamburului este mult mai bun..

Daca vrei alte rapoarte de recuperare,cred ca la Shimano ai posibilitatea sa cumperi roti dintate cu raportul care il vrei tu,nu stiu daca si la excsense,dar merita sa faci spaturi in directia asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Iun 2014, 15:38

Mag Force Z este o combinatie intre o centrifugala care impinge rotorul in campul magnetic :wink: .

Am folosit 3 pini impotriva vantului . dar nu sunt sigur ca impotriva vantului cu spinnerbaituri de 10-12g controlul este impecabil cu 2 pini.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Iun 2014, 16:16

Da,stiu cum e magforce..si ce-i drept pe vant cu spinnerbait nici io nu ma omor sa dau la casting,de aia mai am inca o lanseta de spinning dupa mine..acuma astept una light de la tailwalk sa vedem ce poate..

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Iun 2014, 18:36

Aha ...vantul

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Iun 2014, 14:06

Pai nah,la spinnerbait,oscilante usoare,chatterbait-uri..e nsol rau..stai sa vezi cum se arunca astea..Nicu spinn-ul nu-i usor,la casting esti gata..

Imagine

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 03 Iun 2014, 21:35

Ma descurc cu orice naluca, am experianta la fly, castul cu multiplier e o joaca :wink: chiar si magnetica.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 03 Iun 2014, 21:40

Am fost binecuvantat cu o Daiwa asa ca nu mai pierd timpul cu reglaje interne si jocul cu pini.Cand o fi timpul o sa cumpar si un DC , pana atunci un tambur tunat rezolva necesitatile imediate.

Scrie răspuns