discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Nemernic scrie:adiwolf scrie:
curatirea carburatorului este la fel de simpla - asta daca ai desfacut vreodata un carburator de Dacie sau de motocicleta

...n-am desfacut niciun carburator pana acum. Prefer sa o faca tipul de la Suzuki, sa vad ce si cum....apoi sa-mi bag eu stangile in el

Corect colegu' ca doar si aia de la service ar minca o piine,nu?
S-ar putea sa ai ceva mizerie pe undeva si de aceea sa se opreasca ....dupa o curatare de carburator sunt sigur ca se rezolva...
Spor .

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Nemernic
- veteran

vali stratonov scrie:Nemernic scrie:adiwolf scrie:
curatirea carburatorului este la fel de simpla - asta daca ai desfacut vreodata un carburator de Dacie sau de motocicleta

...n-am desfacut niciun carburator pana acum. Prefer sa o faca tipul de la Suzuki, sa vad ce si cum....apoi sa-mi bag eu stangile in el

Corect colegu' ca doar si aia de la service ar minca o piine,nu?
S-ar putea sa ai ceva mizerie pe undeva si de aceea sa se opreasca ....dupa o curatare de carburator sunt sigur ca se rezolva...
Spor .

....
Offtopic:....cum stai cu sistemul de remorcare ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
vali stratonov
- veteran

Offtopic:....cum stai cu sistemul de remorcare
Sunt in faza de acumulare materiale..
Am deja rotile cumparate din "cartierul chinezesc bucurestean", am si proiectul ...mai trebuie sa achizitionez reperele de aluminium si ceva chef de munca

si totul va fi gata..
Totul e sub contol....se va face.

-
adiwolf
- veteran

Vali,
ai mai facut ceva cu proiectul ala? rezultate? putem vedea si noi? eventual ceva inspiratie pt planuri?
pt detinatorii de Suzuki DF 2.5, un filmulet cu bricolarea unui asemenea motor, mai precis cum se regleaza si de unde, debitul de aer pt carburatorul acestui motor
@ nemernic, uite cum se rezolva problema ta (sper ca ai rezolvato pana acuma

)
http://www.youtube.com/watch?v=pqwY5lDB ... re=related
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
Nemernic
- veteran

Mersi Adi.... stiam video-ul acesta.... dar partea proasta e ca-ti pierzi garantia.... (sunt totusi 5 ani de garantie

).
Video-ul postat de mine e facut chiar ieri, pe VA ....si, culmea

, nu mi-a facut figuri toata ziua...a luat-o la prima sfoara si nici nu s-a oprit
In legatura cu sistemul de remorcare...daca esti interesat (lasa-mi in MP un e-mail), si iti pot trimite cateva poze detaliate

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
adiwolf
- veteran

problema la motoarele astea Suzuki este ca nu merg la relanti atat de incet pe cat ar trebui pentru o trena sau pentru o deplasare super silentioasa.
pur si simplu asa vin reglate din fabrica, iar daca vrei sa reduci viteza sub cea reglata din fabrica nu ai posibilitatea decat daca umbli la reglajul de aer fiindca din reglajul debitului de benzina nu se rezolva absolut nimica.
cat priveste garantia de 5 ani..................sa fim seriosi, traim in romania, se gaseste mereu un pretext ca sa nu iti acorde acea garantie, dar este bine sa nu se ajunga acolo.
iti trimit mp.

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
vali stratonov
- veteran

adiwolf scrie:Vali,
ai mai facut ceva cu proiectul ala? rezultate? putem vedea si noi? eventual ceva inspiratie pt planuri?
pt detinatorii de Suzuki DF 2.5, un filmulet cu bricolarea unui asemenea motor, mai precis cum se regleaza si de unde, debitul de aer pt carburatorul acestui motor
@ nemernic, uite cum se rezolva problema ta (sper ca ai rezolvato pana acuma

)
http://www.youtube.com/watch?v=pqwY5lDB ... re=related
Adi, cu regret iti zic ca nu am avut inca chef de munca

, am doar rotile si planurile
Dupa 8 iunie cind intru in vacanta promit sa ma apuc de treaba si postez si impresiile precum si pozele aferente.
Putintica rabdare mon cher.

-
adiwolf
- veteran

oke, astept, poate ma inspira celalt coleg

-
Nemernic
- veteran

adiwolf scrie:oke, astept, poate ma inspira celalt coleg

ai mail....

-
cristip
- utilizator nou

Proaspat posesor de motor nou Suzuki DF 2.5, am aceleasi semnalmente ( de la prima punere in functiune ): daca motorul este rece uneori se opreste la cuplarea in viteza si indiferent daca este rece sau cald, la turatie joasa trebuie accelerat usor de tot sau se inneaca si se opreste.
Cum motorul este in garantie am fost la service si mi-au explicat ca asa este normal, ca nu are pompa de sprit, ca benzina vine prin cadere si la inceputul accelerarii trebuie umblat cu grija.
La tine cum s-a rezolvat?
Multumesc