Micro guides

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: Micro guides

Mesaj de SF » 06 Mar 2013, 11:57

De ce sa-mi masor cuvintele , parca si tu ii ziceai la unu mai sus ca-i un neica nimeni , ai doua perechi de oua sau ce :shock:

Pescuitu se masora in emotii si trairi prizand peste , la tine emotia si trairile vin cand prizi mai mult ca altu :wink: , de aia zic ca fata de mine io nu te consider pescar , stiu , nu o sa intelegi da asa vad io lucrurile , si nu trebuie sa te superi daca le spun verde-n fata , da ar fi culmea sa nu scriu cea ce-mi trece prin cap , ai ales ca nu te-am jignit .

Spor la clasamente !

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 06 Mar 2013, 13:47

Pierdut cateva inele (din discutie).
Probabil pentru ca sunt micro.
Le declaram nule sau bune?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Mar 2013, 18:02

[quote="Laurentiu Andronic"
Cat despre competitii de pe margine toti se pricep dar cand ii bagi in teren se vede care si ce poate .[/quote]

Aventuri la pescuit, nr. 67 februarie 2008
frumos articol.
mult mai sincer si mai simpatic.cum ai inceput tu cariera competitionala.
acum esti "cineva"
dar la multi dintre noi , n-i se rupe de concursurile voastre , cu sau fara miza .
si de clasament . :wink:

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 06 Mar 2013, 21:57

Nici o problema , si mie mi se rupe de parerile unora care-s experti la orice .

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Mar 2013, 22:49

V-i se rupe ziceti..dar tot voi sunteti care va bagati peste tot, in treburi despre care declarativ spuneti ca v-i se rupe. Nu e interesant?? Chiar cu articole exacte,date exacte...dar defapt nu va intereseaza :).

Dar niciunul nu da nici o importanta ...oare dece a aparut Andronic, oare dece l-a lovit unde e vulnerabil Ene? :).

Nici vorba ca Ene il ataca pe toti din breasla, doar doar devine el "za ouan end onli"...Neeee, nu, Ene nu intra in categoria "n-i se rupe", orice porcarie zice sau face. Andronic..el e. Huuuoo Andronic...cum indraznesti sa reactionezi la atacurile adresate tie??? Nu ti-e rusine in fata miserupsitilor?????

Miserupistii...lasati-o mai jos ca macane. Daca chiar v-i se rupe...cititi si mucles sau si mai bine nici nu cititi..si mergeti in treburile de la care nu v-i se apleaca...ca nu moare nimeni de grija voastra...cum va f**e pe voi grija de ce face unul sau altul.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Mar 2013, 23:53

:lol: la ce discutii s-o ajuns :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mar 2013, 08:32

Ziii mah,bem un vin.??..hic...sa-mi fiii di ghini.. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Mar 2013, 16:02

@ ulk...da-te mare in grupul ala care te lua mereu in bascalie cand erai mic.aia de i-ai luat tu la caft dupa ce te-ai facut mare.
stiu ca acum ai crescut si pescui de 20 de ani. si nu inghiti multe .ca doar le stii pe toate dupa atata timp de pescuit
si ca nu prea-ti amintesti de germina fiindca pe vremea aia erai mic,cu toate ca lumea le mai pescuia si dupa "90.
ce concluzie ar trebui trasa?
cu aerele astea nu ma sperii :wink:
cat despre bagat ...uitate la topicuri si la postarile tale. omniprezentule.
daca-ti dau un vobler ( chiar si home-made) i-mi dai ignor, arbitrarule? :lol1:

p.s. pe Andronic il stiu de cand lucra la aqua.
e un tip deosebit. deloc arogant , bun pescar si vreau sa cred ca nu-i stau in fire postari ca cea anterioara.
d'aia am si pomenit de articol .sa vada si el diferenta si sa se pastreze de ...articol.
poate ca am gresit.n-am avut nici o intentie rautacioasa chiar daca a sunat asa. ce am zis despre concursuri sunt sigur ca am dreptate. si ca sunt multi pescari si mai mai buni chiar daca nu concureaza.
cu toate ca nu mie usor, imi cer scuze public lui Laurentiu Andronic, daca considera ca l-am jignit prin postarea mea. :respekt:

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 07 Mar 2013, 21:27

Rine , scuzele sunt acceptate si asta arata ca esti un om de caracter , eu nu am facut altceva decat sa raspund cu aceeasi moneda unor atacuri repetate venite din partea unuia care arunca numai cu gunoiaie asupra tuturor fara sa-l provoace nimeni , probabil ca am gresit coborandu-ma la acelasi nivel . Eu nu am atacat primul nicicand pe nimeni .
Cat despre concursuri sa stii ca principala miza a celor care concureaza , investind mult timp liber si bani in aceasta pasiune ,
nu sunt orgoliile ci ajungerea in lotul national pentru reprezentarea tarii la campionatele mondiale unde in ultimii ani Romania s-a clasat constant in primele 5 natiuni :respekt:
Lui SF pot sa-i spun ca am pescuit la spinning 15 ani inainte de a ma apuca de competitii dar emotiile si trairile pe care le invoca el atunci cand pescuiesti nu se compara nici pe departe cu emotiile din timpul unui concurs atunci cand prinzi peste in ultimele minute , peste de care poate depinde titlul de campion national , adrenalina e cu totul la alt nivel , tremuri din toate incheieturile oricata experienta ai avea si nu poti sa stii asta pana nu o simti pe pielea ta .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Mar 2013, 23:20

Laurentiu Andronic scrie:... dar emotiile si trairile pe care le invoca el atunci cand pescuiesti nu se compara nici pe departe cu emotiile din timpul unui concurs atunci cand prinzi peste in ultimele minute , peste de care poate depinde titlul de campion national , adrenalina e cu totul la alt nivel , tremuri din toate incheieturile oricata experienta ai avea si nu poti sa stii asta pana nu o simti pe pielea ta .
Nu pot decat sa confirm cele spuse de Laurentiu...por si simplu totul e mai intens. :respekt:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns