discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

cristian.ene scrie:Si vad ca pe orice topic tehnic apar musai in banc si cu dintii ranjiti Gigi, ULK si Andrei

Pai nah,pe orice topic tehnic,trebe' sa-ti cerem voie tie si lu' ala de are fantezii cu broscute vorbitoare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Laurentiu Andronic
- utilizator constant

de Laurentiu Andronic » 21 Feb 2013, 10:52
Bre Ene dupa parerea mea tu esti neica nimeni in pescuit , mergi la peste cu 2-3 particulari incepatori pentru care probabil esti un fel de guru si de aia ti se pare ca tu stii absolut totul despre toate

daca ai merge cu pescari de valoare pe balta ai avea cu cine sa faci schimb de experienta si cu cine sa te compari ca si cunostinte in pescuit ... Poate anul asta reusesti sa-ti depasesti frustrarile si teama de esec si vii la o etapa de open sa ne arati toate cunostintele tale superavizate aplicate in practica in comparatie cu alti pescari , ca de gargara suntem satui . Eu nu am uitat ca ai venit in 2006 la o etapa la Belis si in urma antrenamentului din ziua anterioara cocursului, in care tu nu ai prins nimic in timp ce altii care au intrat pe apa au prins destui cleni , ai decis sa te retragi din concurs

dar deh cine nu se pricepe ii invata pe altii
Pana acum , ca realizare , ai reusit sa inventezi doar lanseta cu inele miscatoare

-
cristian.ene
- veteran

Laurentiu,
cand depasesti frustrarile si imaginea de ,,concurent,, intr-un ,,sport,, fara repere ,statut si bani mai vorbim.
Concursurile locale sunt o aflare in treaba si de la an la an sunt mai ,,sarace,, in toate aspectele
Sigur ajuta la umflarea orgoliilor alterate oricum intr-un ,,sport,, care nu are nici un statut in afara de loisir
-
Andrei
- veteran

-
Cristi, tu sa fi sanatos, ca la urma urmei aia conteaza...
-
teo predator
- utilizator nou

Andrei scrie:Cristi, tu sa fi sanatos, ca la urma urmei aia conteaza...
Fizic poate, dar la cap.....se vede clar din postari ca omul e dus.
-
Bic
- utilizator constant

Cu inele mai putine si mai grele pe lanseta ul(pe varf) se incarca mai bine lanseta cu voblere mici;in plus din cauza faptului ca sant mai putine inele si puterea pe varf e mai mica,blancul se indoaie mai usor si actiunea(viteza de recuperare) e mai buna.
Cu toate astea de lansat lanseaza mai departe aia cu micro;am incercat pe vreo 3 lansete,una din ele era foarte subancarcata cu microinele, da de dat tot cu micro dadea mai departe .
-
semlecangheorghe
- veteran

Aham...poate asa pricepe si d-l Ene ca o lanseta heavy poate arunca multumitor 3.5 gr.+guma..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
SF
- veteran

Laurentiu Andronic scrie:Bre Ene dupa parerea mea tu esti neica nimeni in pescuit , mergi la peste cu 2-3 particulari incepatori pentru care probabil esti un fel de guru si de aia ti se pare ca tu stii absolut totul despre toate

daca ai merge cu pescari de valoare pe balta ai avea cu cine sa faci schimb de experienta si cu cine sa te compari ca si cunostinte in pescuit ... Poate anul asta reusesti sa-ti depasesti frustrarile si teama de esec si vii la o etapa de open sa ne arati toate cunostintele tale superavizate aplicate in practica in comparatie cu alti pescari , ca de gargara suntem satui .
Mai lipseste sa alegeti pescaru cel mai valoros a anului ...

...sincer , la cum vad io lucrurile nici tu nu esti pescar , probabil stii sa prinzi peste si ai trairi cand prinzi mai mult ca altii , da aia nu inseamna ca esti mai pescar ....dealtfel gresit spus .
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Teo_predator...ai 6 postari si toate sunt cu jigniri
Te rog sa ai un limbaj civilizat, in caz contrar s-ar putea sa ne parasesti la fel de repede cum ai aparut

-
Laurentiu Andronic
- utilizator constant

de Laurentiu Andronic » 06 Mar 2013, 09:52
Scrie SF :
Mai lipseste sa alegeti pescaru cel mai valoros a anului ...

...sincer , la cum vad io lucrurile nici tu nu esti pescar , probabil stii sa prinzi peste si ai trairi cand prinzi mai mult ca altii , da aia nu inseamna ca esti mai pescar ....dealtfel gresit spus .
Pentru completarea cunostintelor tale pescarul anului se stabileste in fiecare an in urma campionatelor nationale si acela e campionul national
Nu prea inteleg de unde ai tras concluzia ca eu nu sunt pescar

nu imi aduc aminte sa fi pescuit impreuna vreo data ... sincer ar fi cazul sa-ti masori cuvintele .
Cat despre competitii de pe margine toti se pricep dar cand ii bagi in teren se vede care si ce poate .