Mi-am rupt batul

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

8888
junior
junior

Mi-am rupt batul

Mesaj de 8888 » 23 Mai 2010, 18:50

Din pacate da, mai neatent cand am inchis portbagajul s-a intamplat nenorocirea :( E un bat de clean Maver Stralis de 2.40

E segmentul 2, s-a rupt o bucatica de aprox 15-20 cm de la baza. Intrebarea e, se mai poate face ceva? ma gandesc ca s-ar putea baga o tija ceva si apoi lipita cu ceva rasina. Si daca se poate, cunoaste cineva vreun mester?

thanks

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Mai 2010, 19:13

...din pacate au patit-o multi si eu ma numar printre aceia care au rupt bete . :(
...chiar daca vei reusi sa-l repari , batul nu va mai avea aceleasi caracteristici asa ca in concluzie nu merita efortul . Acest lucru o sa-l confirme mai multi useri si nu este pentru prima oara cand se discuta un astfel de subiect , iar concluzia a fost una "trista".
...cu pareri de rau , te sfatuiesc sa iti cumperi o lanseta noua , chiar un alt Maver Stralis , care este un bat destul de bun .

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 23 Mai 2010, 19:24

old_radu scrie:...din pacate au patit-o multi si eu ma numar printre aceia care au rupt bete . :(
...chiar daca vei reusi sa-l repari , batul nu va mai avea aceleasi caracteristici asa ca in concluzie nu merita efortul . Acest lucru o sa-l confirme mai multi useri si nu este pentru prima oara cand se discuta un astfel de subiect , iar concluzia a fost una "trista".
...cu pareri de rau , te sfatuiesc sa iti cumperi o lanseta noua , chiar un alt Maver Stralis , care este un bat destul de bun .
da, imi dau seama ca nu o sa mai fie la fel.

Pana la urma imi iau alt bat, dar o optez pentru ceva si mai "light". Maver-u mi s-a parut un pic mai rigid in comparatie cu alte bete de clean. Era 5-12 parca, o sa imi iau ceva mai moale pentru nalucile alea microscopice.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Mai 2010, 19:38

...bine gandit
...repet , imi pare rau pentru intamplarea nefericita. Eu am inteles sa acord mai multa atentie lansetelor abia dupa ce am rupt-o pe a-3-a .... :cry: :lol:

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 23 Mai 2010, 19:43

old_radu scrie:...bine gandit
...repet , imi pare rau pentru intamplarea nefericita. Eu am inteles sa acord mai multa atentie lansetelor abia dupa ce am rupt-o pe a-3-a .... :cry: :lol:
mersi mult oricum pentru reply.

ajunge becali presedinte inainte sa mai pun eu unditele langa usa de la portbagaj :)
ma gandesc sa cumpar si un tub. are un amic facut de el si e foarte practic. nu numai ca le protejeaza dar i-a pus o curea si il tine ca pe rucsac. top notch

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 23 Mai 2010, 20:04

bun venit in club... azi in jurul orei 7:40 mi'am troznit si eu batul de suflet: un custom rainshadow rx8+... ce sa'i faci... horoscopul.... :)

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 23 Mai 2010, 21:00

Ionut the carp scrie:bun venit in club... azi in jurul orei 7:40 mi'am troznit si eu batul de suflet: un custom rainshadow rx8+... ce sa'i faci... horoscopul.... :)
pai azi chiar ca am avut numai ghinion. deh, se mai intampla...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 24 Mai 2010, 06:05

www.pentrupescuit.ro

draqdevil
veteran
veteran

Re: Mi-am rupt batul

Mesaj de draqdevil » 24 Mai 2010, 09:15

8888 scrie:Din pacate da, mai neatent cand am inchis portbagajul s-a intamplat nenorocirea :( E un bat de clean Maver Stralis de 2.40

E segmentul 2, s-a rupt o bucatica de aprox 15-20 cm de la baza. Intrebarea e, se mai poate face ceva? ma gandesc ca s-ar putea baga o tija ceva si apoi lipita cu ceva rasina. Si daca se poate, cunoaste cineva vreun mester?

thanks
Nu'l vinzi? :evil:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Mai 2010, 09:52

Ilarion scrie:Pentru asta exista tuburile :D...
...de acord...sunt bune tuburile , dar asta numai atat cat transporti batul pana la "locul faptei". "Riscuri majore " apar si la deplasarea pe malurile apelor (rauri) , prin vegetatie , in cautarea locului ideal... :oops:
...accidente de acest gen se mai intampla .

Scrie răspuns