Mi-am rupt batul

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Re: Mi-am rupt batul

Mesaj de modigliani » 29 Aug 2010, 20:56

8888 scrie: se mai poate face ceva?
Da !!! Exact ce-ai patit tu am patit si eu cu un Mitchell Basic Spin 2,10 , rupt in exact aceeasi zona , reparat exemplat ( iti poate confirma Andrei Riga ) . M-am folosit de un segment 2 de varga de carbon . Din varful acestuia am facut ,, atela " interioara ( lipita cu cianoacrylat DenBraven ) , dintr-un segment aleatoriu ales ( sa se potriveasca cu sectiunea rupta ) am inlocuit partea sparta , am matisat cu atentie , am lacuit , vopsit , alea-alea , ...... si mi-a iesit ,, beton " . Nici nu se simte ca am varga reparata .

Poate ne-om intalni vreodata sa-ti arat exact cum am procedat si sa vezi varga reparata .

M-a costat 15 lei ( segmentul 2 de carbon ) + cianoacrylat ( il aveam in trusa ) + munca de chinez .

= satisfactii incomensurabile ! Mitchelul ,, face serviciu " ca nou !!!

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 30 Aug 2010, 00:46

trimiteti toate rupturile la mine ca vi le repar
0722322866

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 13:44

vleydyx scrie:Salut! am si eu o problema cu un inel taiat de fir MONO la un cormoran tr4 2.40 m.
Cum as putea sa schimb eu pastila?
Ar fi mult mai bine sa o pot schimba eu deoarece m-ar scuti de 2 drumuri(dus si adus de la garantie)..total vreo 300 km. :(
citeste 4sau 5 raspunsuri mai inainte de intrebarea ta si ai sa gasesti . tot eu am mai raspuns la aceasta intrebare .

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 30 Aug 2010, 21:29

grey-wolf scrie:
vleydyx scrie:Salut! am si eu o problema cu un inel taiat de fir MONO la un cormoran tr4 2.40 m.
Ar fi mult mai bine sa o pot schimba eu deoarece m-ar scuti de 2 drumuri(dus si adus de la garantie)..total vreo 300 km. :(
citeste 4sau 5 raspunsuri mai inainte de intrebarea ta si ai sa gasesti . tot eu am mai raspuns la aceasta intrebare .
Mi se pare destul de dificila tehnica asta..adica riscul de a sparge "pastila".
Astept si alte sfaturi..daca sunt.
Multumesc !

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 30 Aug 2010, 21:35

vleydyx scrie:
grey-wolf scrie:
Mi se pare destul de dificila tehnica asta..adica riscul de a sparge "pastila".
Astept si alte sfaturi..daca sunt.
Multumesc !
Decat sa faci vreo 300 km.. mai bine incerci tu, sau ii spui la un prieten care stii ca e mai indemanatic,

Ti-a zis si domnul grey-wolf , daca nu reusesti, mai incerci o data, cu alta pastila... cat o fi una ?... nu prea stiu preturile.
Un inel cu pastila SIC e pe la 1.50 lei. (din cate am vazut)

E o propunere. Faci ce vrei, normal... :bere:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 21:36

acum ma uit si io mai bine si vad ca batul tau are inele FUJI SIC :shock: :shock: :shock: cum mama dracului so taiat??? :shock: :shock: :shock:

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 30 Aug 2010, 21:44

Habar nu am!!!nu mi-a venit sa cred nici mie cand am vazut,mai ales ca nu am pescuit cu el decat de vreo 3 ori cu monofilament,cat despre capturi..vreo 3 cleni si doua stiuci la 1-1,5 kg deci nu l-am fortat absolut in nici un fel.

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 30 Aug 2010, 21:45

inelul taiat este al trei-lea incepand de la varf catre cotor

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 30 Aug 2010, 21:57

@ edy tm
nu ma mai domni suntem pe forum nu la te miri ce eveniment de oameni intepati :lol: :lol: :lol:

@ vleydyx
nu ai ce sa pierzi daca incerci . cel mult 2 lei cit costa un inel si citeva minute de munca. cred ca nu e prea mult . daca crezi ca e mai simplu sa il duci la garantie... daca ai inelul si ai si drum prin sibiu il schimb eu ca nu e mare lucru . daca ai nevoie de explicatii suplimentare iti stau la dispozitie .
incearca si vei reusi ! daca esti instare sa prinzi peste cu siguranta nu ai 2 miini pe stinga :lol: :lol: :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 31 Aug 2010, 07:25

Isprava de ieri: pocnit la intepare. Sper sa fie in bune treaba cu garantia. Daca nu trebuie sa-l repar. Pierd vreo 4 cm din lungimea tronsonului si probabil actiunea o sa sufere

Imagine

Imagine

Imagine

Scrie răspuns