merita banii acest cort?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MARIUS POPA
veteran
veteran

merita banii acest cort?

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2011, 18:55

Salut,
Nu prea le am cu corturile, nici nu am pretenti enorme, nici nu ies cine stie cat in cort, dar sa fie acolo la indemana, nu-mi dau seama cum sunt materialele, cum se prezinta.
http://www.decathlon.ro/RO/t2-ultralight-147363469/
Merita ?
Cineva il vinde de nou la 70% din pretul de acolo...
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 30 Aug 2011, 19:34

numai daca mergi pe munte sau daca iti place la inghesuiala :)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2011, 19:35

dece inghesuiala
pt 2 persoane imi trebe?
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 30 Aug 2011, 19:47

daca tot zici ca il are cineva monteaza-l si apoi incearca sa bagi in el o saltea gonflabila dubla sau 2 simple ori 1 sau 2 paturi de pescuit. incearca apoi sa te schimbi sau sa mananci stand pe saltea sau pe pat. :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2011, 19:51

nu bag paturi, sau saltele gonflabile groase, nu e neaparat pentru pescuit, 2 saci de dormit , ceva acolo...:)
pentru asta, o iesire, sau candva la nevoie, sa-lk am in portbagaj!
cum se prezinta, ca si structura ca si materiale?!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 30 Aug 2011, 20:18

1 (una / o) persoana.

am ceva similar ca model (Gelert) luat din UK. eu si soata avem cca. 1.50m inaltime :!: . "in medie e bine" - ca sa parafrazez din statistica. cand umfli o saltea de 2 persoane camera face ca in reclama de la entran forte, in rest te descurci...

ce inaltime ai?

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 30 Aug 2011, 20:31

nu am inteles ce ai zis, fi mai explicit!
cam 1,78 cm !
Imagine
Fii pescar nu talhar.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Aug 2011, 20:59

evita cat de multi poti produsele quechua ... sunt slabe si de banii aia iti poti lua un cort mult mai bun ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 30 Aug 2011, 21:01

adica cu alte cuvinte omu a spus ca daca ai pana in 1,50 si tu si partenera incapeti altfel decat unu peste altu :lol: :lol: :lol: . Ca sa-ti faci o idee cand te gandesti sa iei un cort gandesti in felul urmator: pt cate persoane iti trebe pt 2 atunci i-ati un cort pt 3 daca sunteti 3 iti iei un cort de 4 si tot asa ca sa mai ai loc sa te schimbi sa pui o saltea gonflabila ca nu intotdeauna o sa gasesti loc perfect ca in palma sa ai loc sa pui undeva incaltarile si alte cele. Cortul pus de tine e bun dar pt o persoana doar atat. Eu spre exemplu am 1,90m si 97kg si am un cort de 3 persoane in care incap comfortabil pe saltea dubla si loc de una alta doar doua persoane asta cand ma duc undeva la munte ca la peste dabia incap eu cu toate acareturile posibile.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 30 Aug 2011, 21:15

tali scrie: Ca sa-ti faci o idee cand te gandesti sa iei un cort gandesti in felul urmator: pt cate persoane iti trebe pt 2 atunci i-ati un cort pt 3 daca sunteti 3 iti iei un cort de 4 si tot asa .
asta cam asa e . apoi ei recomanda cortul pentru persoane de maxim 1,80 m inaltime. avand in vedere ca are antreu ai loc de bagaje insa locul pentru persoane e deficitar. ca sa nu mai zic de accesul in si din cort. la nici un metru inaltime trebuie sa intri si sa iesi in 4 labe .daca ploua iesi cu palmele direct in noroi :lol: nu intamplator am zis de saltea sau pat (astea consuma serios din dimensiunile cortului -patul nici macar nu intra -). tipul asta de cort e pentru drumetii pe munte unde pe post de asternut ai un neopren si cu cat mai jos cu atat mai bine datorita curentilor de aer de la inaltime iar greutatea conteaza avand in vedere ca dupa cateva ore de mers fiecare gram in plus e o povara. daca pentru munte iti trebuie atunci ia-l , daca nu orienteazate spre altceva.

Scrie răspuns