merita banii acest cort?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
merita banii acest cort?
Salut,
Nu prea le am cu corturile, nici nu am pretenti enorme, nici nu ies cine stie cat in cort, dar sa fie acolo la indemana, nu-mi dau seama cum sunt materialele, cum se prezinta.
http://www.decathlon.ro/RO/t2-ultralight-147363469/
Merita ?
Cineva il vinde de nou la 70% din pretul de acolo...
Nu prea le am cu corturile, nici nu am pretenti enorme, nici nu ies cine stie cat in cort, dar sa fie acolo la indemana, nu-mi dau seama cum sunt materialele, cum se prezinta.
http://www.decathlon.ro/RO/t2-ultralight-147363469/
Merita ?
Cineva il vinde de nou la 70% din pretul de acolo...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- kingofbeasts
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
nu bag paturi, sau saltele gonflabile groase, nu e neaparat pentru pescuit, 2 saci de dormit , ceva acolo...
pentru asta, o iesire, sau candva la nevoie, sa-lk am in portbagaj!
cum se prezinta, ca si structura ca si materiale?!

pentru asta, o iesire, sau candva la nevoie, sa-lk am in portbagaj!
cum se prezinta, ca si structura ca si materiale?!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
- MARIUS POPA
- veteran
adica cu alte cuvinte omu a spus ca daca ai pana in 1,50 si tu si partenera incapeti altfel decat unu peste altu
. Ca sa-ti faci o idee cand te gandesti sa iei un cort gandesti in felul urmator: pt cate persoane iti trebe pt 2 atunci i-ati un cort pt 3 daca sunteti 3 iti iei un cort de 4 si tot asa ca sa mai ai loc sa te schimbi sa pui o saltea gonflabila ca nu intotdeauna o sa gasesti loc perfect ca in palma sa ai loc sa pui undeva incaltarile si alte cele. Cortul pus de tine e bun dar pt o persoana doar atat. Eu spre exemplu am 1,90m si 97kg si am un cort de 3 persoane in care incap comfortabil pe saltea dubla si loc de una alta doar doua persoane asta cand ma duc undeva la munte ca la peste dabia incap eu cu toate acareturile posibile.

- kingofbeasts
- veteran
asta cam asa e . apoi ei recomanda cortul pentru persoane de maxim 1,80 m inaltime. avand in vedere ca are antreu ai loc de bagaje insa locul pentru persoane e deficitar. ca sa nu mai zic de accesul in si din cort. la nici un metru inaltime trebuie sa intri si sa iesi in 4 labe .daca ploua iesi cu palmele direct in noroitali scrie: Ca sa-ti faci o idee cand te gandesti sa iei un cort gandesti in felul urmator: pt cate persoane iti trebe pt 2 atunci i-ati un cort pt 3 daca sunteti 3 iti iei un cort de 4 si tot asa .