discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ranga
- veteran

ati ajuns de unde ati plecat .
pentru pescuit , eu amT2 . singurul incovenient este acela zis si de Mihai : daca-l deschizi cand ploua , intra apa in el .
pentru mine nu conteaza acest aspect , deoarece daca intru in el de afara , e clar ca intru ud .
importante sunt alte chestii : condens , aerisire , gramaj , rezistenta la vant , impermeabilitate si ar mai fi .
eu care am stiftul asta , ma declar multumit . atat in conditii de furtuna cat si normale .
-
sherbamont
- veteran

mihaif99 scrie:
Scorpionul, pentru ca are vestibulul mare
Corturile se apreciaza dupa alte considerente ,de ex la hannah iti spune coloana de apa la care rezista la celalalt nu.ca sa concluzionam,merg pe munte in orice anotimp de apox 30 de ani,practic sporturi de munte ,de pescuit m-am apucat recent.Pentru alte detalii si lamuriri ale competentetei mp
-
MARIUS POPA
- veteran

Indian Larry scrie:ati ajuns de unde ati plecat .
.
adica, am discutat 5 pagini

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
deltaic
- veteran

Noi judecam cu totul altfel lucrurile Serbane. Zilele cu viscol sau cu ploaie,interminabile ore de vegetare in sacul de dormit(singurul loc cald in multe situatii),ne fac subiectivi. Studiez de prea multi ani caracteristicile echipamentelor sa le pot explica in cateva cuvinte si sa fiu pe intelesul tuturor. De regula nu ma bag in discutii in care nu stapanesc subiectul.Asa ca, Serbane, mai bine hai sa mergem pe Neajlov cu proxima ocazie.
-
MARIUS POPA
- veteran

orice parere mai buna ca si a mea, e binevenita

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
mihaif99
- senior

sherbamont scrie:mihaif99 scrie:
Scorpionul, pentru ca are vestibulul mare
Corturile se apreciaza dupa alte considerente ,de ex la hannah iti spune coloana de apa la care rezista la celalalt nu.ca sa concluzionam,merg pe munte in orice anotimp de apox 30 de ani,practic sporturi de munte ,de pescuit m-am apucat recent.Pentru alte detalii si lamuriri ale competentetei mp
Nu stiu cum sa iti explic... vorbim de un cort cu bete fibra si podea de tarp de polietilena. Eu un astfel de cort il cumpar cu 20-30$.
Coloana de apa my fssss.... iti mai aduci aminte de casetofoanele cu 100W pmpo ?
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
-
sherbamont
- veteran

deltaic scrie:Noi judecam cu totul altfel lucrurile Serbane. Zilele cu viscol sau cu ploaie,interminabile ore de vegetare in sacul de dormit(singurul loc cald in multe situatii),ne fac subiectivi. Studiez de prea multi ani caracteristicile echipamentelor sa le pot explica in cateva cuvinte si sa fiu pe intelesul tuturor. De regula nu ma bag in discutii in care nu stapanesc subiectul.Asa ca, Serbane, mai bine hai sa mergem pe Neajlov cu proxima ocazie.
Ai dreptate ,anii petrecuti in cort vara sau iarna ,soare vant ninsori sau ploi(asta e de la Minculescu) nu pot explicati in cateva fraze.Imi pregatesc cizmele.
-
MARIUS POPA
- veteran

m-am hotarat asupra acestui cort:
http://www.mormota.ro/corturi/corturi-d ... troll.html
pretul este bun, cu transport inclus, am vb si cu ei, sper sa nu fi facut alegerea proasta

, dau vina pe voi apoi

Fii pescar nu talhar.