MAVER
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Voi vorbiti aici de Maver Essox de 2.10 si de 2.40?
Nu-s unpic prea rapide pt oscilanta? si apoi mi separ mai grele (celputin modelul de 2.40) decat premier-ele de la Energoteam... AMbele sunt calitative, e cert, dar acum eu imi pun problema greutatii... n-as vrea s-mi pun mana in ghips dupa 2-3 partide consecutive...
Nu-s unpic prea rapide pt oscilanta? si apoi mi separ mai grele (celputin modelul de 2.40) decat premier-ele de la Energoteam... AMbele sunt calitative, e cert, dar acum eu imi pun problema greutatii... n-as vrea s-mi pun mana in ghips dupa 2-3 partide consecutive...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
unde pot sa le vad,au asa ceva la arrow?
la ce pret sunt?
la ce pret sunt?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Lansete Maver
Modelul Essox este desigur ieftin dar poate fi mai degraba comparat cu o ranga. Sufera clar de lipsa de actiune , probabil sunt bune la jig pe adancime, la lingura nici vorba. Concluzionand pretul e o calitate desigur
.
Andrei cum iti place o asemenea aratare de lanseta, mai ales ca e de doi lei si ca pret si ca performante ?
Vad o intreaga pasiune pentru pari, mergeti frecvent la sala baieti ?
Mult mai reusit este celalalt model de spinning cel cu actiune progresiva.

Andrei cum iti place o asemenea aratare de lanseta, mai ales ca e de doi lei si ca pret si ca performante ?
Vad o intreaga pasiune pentru pari, mergeti frecvent la sala baieti ?

Mult mai reusit este celalalt model de spinning cel cu actiune progresiva.
cristian.ene:te rog frumos,recomanda-mi si mie o lanseta carbon de 2.4 m,10-30 gr(ideal ar fi 5-30 gr),din comert,sa se incadreze la 1.5-2 mil.Pescuiesc in general la linguri si voblere.Sa aiba totusi act fast,ca ceea ce am (2 buc) sunt prea moi(parabolice),5-18;5-20.La magazin cum verific actiunea?Trag de varf sau proptesc varful batului in tavan?ma zboara aia din magazin
tnx

tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului