MAVER

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 18:36

multumesc Andrei,sper sa gasesc in TM,Maver Essox,ca sa vad cum e.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 01 Noi 2005, 19:44

Cristi are dreptate caci pentru el care e un perfectionist acea lanseta e intradevar un par la fel ar fi de exemplu si pentru Zmeu , si Andrei are dreptate caci el spune ca raportul calitate pret e foarte bun dar sunt sigur ca nici el nu ar da cu asa ceva ,in legatura cu faptul ca poti sa prinzi si cu ceva mai slab calitativ asta e alta poveste dar va rog nu comparati un Fiat cu un Ferari cu toate ca amandoua incep cu f nu au nici olegatura ba din contra daca un Ferari intra pe mana unui sofer de duminica s-ar putea ca soferul sa nu fie de loc in largul lui.

Numai bine....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 19:52

asa o fi,dar eu nu caut Ferrari,ci un Fiat bun pentru ce am eu nevoie :lol: ...daca vrei sa vorbim in marci de masini,AndreiZ chiar imi explica ce tip de Fiat sa-mi cumpar :lol: 8)

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 01 Noi 2005, 19:57

pupu scrie: ...e alta poveste dar va rog nu comparati un Fiat cu un Ferari cu toate ca amandoua incep cu f nu au nici olegatura ba din contra daca un Ferari intra pe mana unui sofer de duminica s-ar putea ca soferul sa nu fie de loc in largul lui.

Numai bine....
Din pacate au mare lagatura, Ferrari apartine de grupul Fiat :( da si asta e alta poveste.... :wink:
Adevarul e ca nu trebuie amestecate clasele de pret, normal ca o lanseta low entry nu va fi la fel de performanta ca una high-end, insa in mainile unui incepator o lanseta mai ieftina este exact ce-i trebuie pana isi da seama cu adevarat cum vrea el sa arate, sau ma rog sa se comporte un bat.
Imagine

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2005, 20:07

costi scrie: ...insa in mainile unui incepator o lanseta mai ieftina este exact ce-i trebuie pana isi da seama cu adevarat cum vrea el sa arate, sau ma rog sa se comporte un bat.
hai mah Costi... :D ,chiar incepator nu sunt....undeva printre... :roll:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 01 Noi 2005, 20:12

No, nu am zis ca ai fi incepator in pescuit... ma refeream mai mult la incepator in colectarea de echipamente de calitate :wink: Si io de multe ori prefer bete nu foarte scumpe, asta mai mult din cauza ca nu prea am grija de ele, mai ma impiedic si bag cate o tranata si mai rup cate unu, il mai prind varful la portiera si alte aveturi d'astea... :lol:

Asa ca m-am invatat minte... pana nu voi invata sa am grija de betele cu care pescuiesc nu merita sa investesc in unele foarte scumpe doar ca sa am dupa ce plange cand i cresc, neintentionat, numarul de tronsoane :?
Imagine

cristian.ene
veteran
veteran

Lansete ce te adorm

Mesaj de cristian.ene » 02 Noi 2005, 16:17

Andrei

ai luat prea personal mesajul meu. Si au am folosit lansete rigide si nu fara succes poate iti amintesti de toamna in care pescuiam cu un St. Croix de 6`6`ft. ML, am prins un mic sac de strapi si salai in timp ce voi ati prins mai subtire . Din cauza rigiditatii mi-a obosit si mana si spatele si in timp ce tu si Vijelie recuperati, eu am adormit pentru ceva timp. De ce? Din cauza lansetei.
Batul era a lui Bana si am hotarat sa nu-l cumpar. A fost ultima intalnire cu un St.Croix , de atunci i-am ingropat ca firma, si la spinn si la fly. Comparabil cu Esox St.Croix avea cat de cat actiune si un taper mai delicat pe zona de varf.
Peste se poate prinde cu orice aproape, problema e cat te doare spatele dupa o partida cu zeci de salai sau stiuci :lol: ?

Eu sincer as recomanda betele IM6 si IM7 de la Cabela`s de putere medium , care la reduceri costa 25-30$ si sunt incomparabil mai bune.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 02 Noi 2005, 16:26

Michael

daca pescuiesti la linguri si voblere poti pescui linistit si cu o fibra de sticla. Oricum o ctiune fast nu o vad cea mai buna pentru nalucile care le folosesti cel mai frecvent.
Poti sa incerci sa aduci o lanseta Cabela`s IM6 7ft. medium, care acum costa la reduceri numai 25$. E buna de linguri si jig.

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 02 Noi 2005, 19:06

Michael, daca vrei iti imprumut eu Black Bull pt o partida de pescuit ca sa vezi daca iti place.Eu ma inteleg super cu batul si pescuiesc si la lingura si la voblere. :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Noi 2005, 19:13

cristian.ene scrie:Michael

daca pescuiesti la linguri si voblere poti pescui linistit si cu o fibra de sticla. Oricum o ctiune fast nu o vad cea mai buna pentru nalucile care le folosesti cel mai frecvent.
Poti sa incerci sa aduci o lanseta Cabela`s IM6 7ft. medium, care acum costa la reduceri numai 25$. E buna de linguri si jig.
Oare cat ar mai fi transportul?Si cum se comanda,ca nu am mai adus nimic de afara. :roll:

Scrie răspuns