in NZ...Tavi scrie:Cam pe unde stau animalele astea?
Manere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
sau pentru catarg...Tavi scrie:Da, parerea mea.
Am zis ca vreau pentru pastravi de la 1/2 kile in sus.
Cam pe unde stau animalele astea?
Deci nu in rau. Si cum la noi lacurile au prostul obicei sa aiba malurile abrupte, musai sa dau din barca (pneumatica). Iata de ce imi trebuie o lanseta lunga, > 9' ca sa pot tine firul in aer.
No hai sa zicem lucrurilor pe nume.
Ati tot dat-o cotita pe aici cu inelele, cu triunghiuri, etc.
Eu sunt clientul nehotarat. Voi stiti care-i treaba cu lansetele de musca, eu nu stiu, trebuie sa ma convingeti.
Asadar, eu vreau o lanseta pentru pastravi mari, vreau lansari la distanta.
Eu m-am gandit ca pentru distanta e musai o lanseta lunga, mai ales ca dau din barca. Poate gresesc.
Asadar, am stabilit ce tip de maner, am zis ca vreau peste 9', (sau nu) am zis ca vreau fast.
Adica vreau sa vad cine ma convinge.
Castigatorul, adica cel care ma convinge ce lanseta sa-mi cumpar/construiesc vine pe banii mei la un pescuit intr-un loc (secret) unde se prind pastravi mari. Daca stii sa-i prinzi.
E bine asa?
Let's rock!
Deci, blankul?
Ati tot dat-o cotita pe aici cu inelele, cu triunghiuri, etc.
Eu sunt clientul nehotarat. Voi stiti care-i treaba cu lansetele de musca, eu nu stiu, trebuie sa ma convingeti.
Asadar, eu vreau o lanseta pentru pastravi mari, vreau lansari la distanta.
Eu m-am gandit ca pentru distanta e musai o lanseta lunga, mai ales ca dau din barca. Poate gresesc.
Asadar, am stabilit ce tip de maner, am zis ca vreau peste 9', (sau nu) am zis ca vreau fast.
Adica vreau sa vad cine ma convinge.
Castigatorul, adica cel care ma convinge ce lanseta sa-mi cumpar/construiesc vine pe banii mei la un pescuit intr-un loc (secret) unde se prind pastravi mari. Daca stii sa-i prinzi.
E bine asa?
Let's rock!
Deci, blankul?