Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:25

eugen scrie:neaparat vreau o sticla cu vin din ala de-ai ras aseara si te tine efectul pana a doua zi! :lol:
nu ma acum e de la iaurt cu cereale :lol:
da eu vorbesc serios ...tu deviezi subiectul catre ce ai visat toata noaptea ''Castel del Monte''-origine controllata :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 12:28

pozne, nu vorbe vrem! :)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:35

bine ...fie cum spui dar sa nu credeti ca am eu vreo treaba cu complotul :oops:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:38

iata minunatia .... :shock:

Imagine

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:40

dupa parerea mea astia doi o sa scoata toata concurenta de pe piata ....ei ce ziceti ..v-am mintit :!: :?:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 12:40

da frate, frumos lucrat!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:41

da finisajele ma...finisajele :wink:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 09 Ian 2008, 12:44

Dragos
Vad ca devine foarte interesant subiectul, se intampla sa am in posesie si eu niste poze misto si incriminatoare cum spui tu.

Bine ca esti pe fir ca ma gandeam ca iar itzi scriu degeaba.
Tu zici asa:
Cand mai vreau sa-mi fac lansete fac caiet de sarcini sa vina rodbuilderii sa liciteze Very Happy Very Happy iar eu sa stau si sa astept comisionul ca scumpii nosttri alesi Smile
si apoi sa le zic ...tu inelul 1 ...astalant inelul 3si7 .....iar tu asta mai zgarcit ''dopu'' Laughing stiti voi ala din cotoru' lansetei
si sa vezi mama cum dau astia fuga sa-si etaleze talentele de iese lanseta gratis..... Very Happy Very Happy
ehe ce bine o sa fie ca ultimile scule m-au cam intarziat la comanda si cristi si eugen....macar pe asta din urma l-am cam pacalit ca nu-mi ia bani Laughing (il mai umflu si eu putin si el pune botu) Twisted Evil
sa vad cum il mai pacalesc odata pe asta mai nou initiatul in ale matisajului...rough boy ....eeeee nu cred ca e prea greu ca doar l-am mai ars odata Smile Twisted Evil Smile
Scoate-ma din ecuatziile tale, daca-mi fac, imi fac pentru mine, ca daca dau gres pentru mine dau gres si astfel nu supar clientu'.

Si mai zici
sa mor eu de nu a-nceput sa iasa fum din calculator .....ma baieti va chinuie Smile ...mai lipseste Luci si cu al lui prieten P.Sas si sa dea dracu de nu emigrez..... Smile rough boy auziti si voi...dupa ce i-am dat teapa cu lanseta aia care era obosita rau.....aia ca boschetu era prea rezistent e vrajala.....eu stiam ce urmeaza si am maritat-o repede Twisted Evil ei oricum cred ca primii pastravi cu ea ia luat Cool m-am si ofticat ca trebuia sa o mai tin putin Mad acum l-a gasit studiile filozofice asupra gaurii.....inelelor Smile s-a molipsit de la cristi Confused
Asa e, ai dreptate, batzul l-am rupt in alte circumstantze, l-am rupt cand incercam sa dau jos inelele alea puse de Ene. Mai tzii minte ce misto le daduse el cu cuter-ul jos p-alea originale si ce misto matisase peste tzigania aia. Asta e, era si el la inceput si banuiesc eu ca pe parcurs a mai invatzat si el cum e treaba. Si eu eram mic si cu ciunga in cap si m-am tzepuit cu lanseta aia. Intre timp m-am tuns mai des si am scapat de ciunga; am avut inspiratzia sa fac niste fotografii macro cu opera lui Ene.
Sunt sigur ca sunt multzi amatori de peste Carpatzi sa le vada.

Si mai ai dreptate intr-o privintza; e molipsitor...cine stie cand ma apuc de facut betze pentru altzii, imi deschid blog, m-apuc de tenis, aflu ce vin bea Agassi, fac nuduri la malul marii, etc

http://conceptcustomrods.ro/?p=87#more-87

Si mai zici:
Ei Luci hai sa nu exageram...inelele o fi zburat sau nu ,eu nu bag mana in foc pt nici o varianta dar.....injurii de cea mai joasa speta... Shocked unde le vezi tu ca eu nu prea le gasesc Confused
Itzi spun eu ca e capabil de injurii de nu te duce mintea. M-a improscat cu tot felul de mizerii la telefon, dinalea de familie, ba chiar m-a amenintzat ca vine si mi-o trage. si pentru ce? Ca am fost la pescuit si nu i-am zis si lui. Sa te ia febra si alta nu.

Si inca ceva, freforkul l-am reparat, i-am dat toate inelele jos si le-am remontat, ghici ce marca era atza de montaj folosita de Ene :idea:

Ai avut dreptate Ene, nu m-am putut abtzine, sunt slab...
By the way; poza cu mine cand o scotzi de pe sait, ca eu ti-am scos blogul din "favorites".

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:56

Pai si tu l-ai luat in serios :) nu pot sa cred.... :shock: eu cred ca vorbea inconstientul :D :D
Da pozele ...pozele ...in partea aialalta era mai ieftin.... :D

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 12:57

valeu muica iar v-ati incins de la zaibar..vorba bunica-mii. :)

rough boy, treaba asta cu mersul la pescuit fara sa spui la prieteni chiar nu se face! mai ales cand prinzi. he he he tot asa, nu se face sa iei in serios vorbe zise la suparare sau spitzuri in dos. :)

eu credeam ca te distrezi si tu, cand colo tu esti cu ditai cartusiera pe tastatura si numa' faceai cruce la gloantele de mitraliera scrasnind din dinti.

si pe mine ma apasa iarna da' zau asa, sa nu exageram.

Scrie răspuns