Dar hai, daca tot se taie bilete, lumea isi ia popcornul in fata calculatoarelor sa continuam discutia pe care, ar trebui, sa fii capabil sa o stapanesti.
SPune-mi , ai ramas la faza de legat inele de blankuri, unele mai strans si altele mai destrans?
Spune-mi, custom inseamna pentru tine a-ti inscriptiona numele pe niste bete si sa le scoti fastuos ochii la bietii pescari care au pescuit doar cu silstar pana acum?
SPune-mi, tu consideri pescarii ca niste babe care cred orice le indruga popa? Hai mai sa fim seriosi, au discernamant si ei, nu crezi asta?
Hai povesteste-ne un pic din marile tale secrete despre ce fel de inele se pun, cu un picior sau doua picioare ( sau cracanate- cum le spui tu)
Daca vrei putem merge ( sper sa nu fie prea high end discutia) la tipurile de carbon din care sunt facute blankurile, si sa imi povestesti din secretele tale despre cum faci tu asta, sau de ce nu faci si te limitezi la inscriptionat/pictat si pus inele pe bete?
Sau putem aluneca fin inspre latura bambusului construit, a manerelor de lemn de trandafir inscriptionat, sper sa nu fie prea decadent pentru tine
Prietene, sa pui niste inele pe bat, sa scrii ca le-ai facut tu, mie nu mi se pare a fi fiind un creator de bete, hai sa fim un pic seriosi si realisti
Ce zici? Cum vezi tu lucrurile astea?
Probabil iti propui in curand sa iti faci un atelier de creat blankuri , minuni ale pescuitului pe care cei de la Sage , Loomis si nu numai, ponegriti la greu de tine, vor fi gelosi!!!