Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 09:41

:lol:

cam tree sa fiu de acord cu ene la faza asta, nici eu nu stiu pe nimeni care sa aiba bete de la paul. ceea ce nu inseamna nimic, poate produce putin dar bun.

totusi nu sariti calu mai bine sa lamurim problema cu lanseta. io vreau sa vad o pozna cu frumusetea asta de varga.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: telenovele pescaresti

Mesaj de MihaiV » 09 Ian 2008, 09:44

Bai baieti, ati avut ceva logoree azi noapte! Mi s-a terminat cafeaua si n-am terminat de citit! :lol:
cristian.ene scrie:Luci,
cred ca te irosesti pe siteul asta mai bine te pui in slujba unei biserici evanghelice ca ai stofa si argurmnte de pastor.
L-ai ghicit. Asta a fost ocupatia lui anterioara! :lol:
cristian.ene scrie: Nu de alta dar lansetele lui Paul nu au trecut nici Carpatii
De-ai sti cate lansete de-ale lui Paul sunt la pescari din B ai incepe sa te ingrijorezi. Dar nu vreau sa ai palpitatii, asa ca n-o sa-ti spun tocmai eu :lol:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 09 Ian 2008, 09:59

Miky sari cu banii si o sa afli Laughing
...din alea rupte de Rough boy Wink
Dragos,

Ma trece o dispozitzie de rupt betze cum simtzi nevoia sa te P*sh.
Adu si tu niste bistari, ca tai bilete.

Venitzi...venitzi...venitzi de ma iubitzi...:wink:
Ce killu meu! :twisted:

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 09 Ian 2008, 11:22

cristian.ene scrie:Luci,

cred ca te irosesti pe siteul asta mai bine te pui in slujba unei biserici evanghelice ca ai stofa si argurmnte de pastor.
Probabil ca nu au mai fost locuri la TV -Cluj unde puteia sa ai o emisiune despre lansete manere, inele , fotbal, femei, presa........ cum esti un polivalent nimic nu iti este strain :lol: .
Nasol sa te multumesti cu un rol secundar in episodul ,,Manere,, din telenovelea pescareasca ,,Rapitori,,

E pacat sa te irosesti pentru un rodbuilder local ca Paul Sas, mai bine incerci la Sage sau Winston ca in SUA sunt toti blazati pe acolo, si poate ai ceva sanse.
Nu de alta dar lansetele lui Paul nu au trecut nici Carpatii :lol:
Draga prietene, hai sa iti spun un secret. Folosind un limbaj de usa cortului cu injurii si insinuari de cea mai joasa speta, nu cred ca iti atragi clientii. Faptul ca nu incerci pe mine sa ma lamuresti ca lucrurile facute de tine sunt de buna calitate, ca incerci sa ma convingi pentru a-ti deveni un potential client lasa de dorit.
Daca folosesti un astfel de gen de limbaj fii convins ca doar tu ai de pierdut iar clientii tai , cati mai sunt, isi pun intrebari vizavi de asta

In alta ordine de idei, am facut emisiuni la TV aici, la antena1 am aparut si la TVR2 dar nu discutam despre calitatile mele, uite, pentru a te satisface pe tine in concursul asta dintre noi care e doar in inchipuire ta
eu declar ca esti cel mai tare si mai bun pescar, caster, arunci mai tare ca Stefe Rajeff, Gabriele e gelos pe tine iar tu pentru mine esti un idol, esti multumit? 8)

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 09 Ian 2008, 11:38

Dar hai, daca tot se taie bilete, lumea isi ia popcornul in fata calculatoarelor sa continuam discutia pe care, ar trebui, sa fii capabil sa o stapanesti.

SPune-mi , ai ramas la faza de legat inele de blankuri, unele mai strans si altele mai destrans?
Spune-mi, custom inseamna pentru tine a-ti inscriptiona numele pe niste bete si sa le scoti fastuos ochii la bietii pescari care au pescuit doar cu silstar pana acum?

SPune-mi, tu consideri pescarii ca niste babe care cred orice le indruga popa? Hai mai sa fim seriosi, au discernamant si ei, nu crezi asta?

Hai povesteste-ne un pic din marile tale secrete despre ce fel de inele se pun, cu un picior sau doua picioare ( sau cracanate- cum le spui tu)

Daca vrei putem merge ( sper sa nu fie prea high end discutia) la tipurile de carbon din care sunt facute blankurile, si sa imi povestesti din secretele tale despre cum faci tu asta, sau de ce nu faci si te limitezi la inscriptionat/pictat si pus inele pe bete?

Sau putem aluneca fin inspre latura bambusului construit, a manerelor de lemn de trandafir inscriptionat, sper sa nu fie prea decadent pentru tine ;)

Prietene, sa pui niste inele pe bat, sa scrii ca le-ai facut tu, mie nu mi se pare a fi fiind un creator de bete, hai sa fim un pic seriosi si realisti
Imagine
Imagine
Imagine

Ce zici? Cum vezi tu lucrurile astea?

Probabil iti propui in curand sa iti faci un atelier de creat blankuri , minuni ale pescuitului pe care cei de la Sage , Loomis si nu numai, ponegriti la greu de tine, vor fi gelosi!!! :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 11:40

Luci scrie: Draga prietene, hai sa iti spun un secret. Folosind un limbaj de usa cortului cu injurii si insinuari de cea mai joasa speta, nu cred ca iti atragi clientii. 8)
Ei Luci hai sa nu exageram...inelele o fi zburat sau nu ,eu nu bag mana in foc pt nici o varianta dar.....injurii de cea mai joasa speta... :shock: unde le vezi tu ca eu nu prea le gasesc :?
Mai bine vino si bagai lanseta pe gat ca sa i-o scoatem noi incet incet dar nu te da lovit asa ca o domnisoara :)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 11:46

Ei asa te vreau ...ti-ai mai revenit :wink:
cat edspre lansetele care n-au trecut carpatii :)
gresit am eu vreo 5....vreti sa le vedeti.. :o :o :o
nu costa mult... :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 11:50

lasa tata, deja se vb cu draga prietene, apar numele unor prieteni, fiecare e prieten cu fiecare. mie mi se pare un progres. :)

luci, io zic ca exagerezi un pic. deci ai dreptate da' nu ilustra si tu taman cu batzu lu' jimmy, prietenu nostru fost presedinte al americii. am vazut candva niste poze cu varga lu eric clapton. nici aia n-ar da bine.

astia-s mutta fuckas mah, o jonglerie din asta ia vreun an juma de munca. d-alea normale de proletari trebe, pe tapere garisson, payne sau noi, se fac in draci in state si in europa si tot sexy arata.

la noi, nixam! ceea ce intr-adevar e cam de kko.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 12:12

si ca sa nu credeti ca vorbesc asa fara dovezi eu voi pune poze nu ca altii care doar arunca vorbe...dar va avertizez ca s-ar putea sa va socheze sa vedeti pana unde merge conspiratia comerciala a acestui subiect :wink:
deci daca doriti sa va lamuresc spuneti-mi si va voi posta o poza destul de incriminatorie pt... 8)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 12:16

neaparat vreau o sticla cu vin din ala de-ai ras aseara si te tine efectul pana a doua zi! :lol:

Scrie răspuns