Manere

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 07 Ian 2008, 10:16

am sa vorbesc cu Cabela`s sa fie mai atent la proiecatarea mufelor si pe viitor sa faca lansete de fly 1 pieces...
Da Cristi, asa sa faci, vezi sa nu uiti sa te recomanzi, dar ce draq de legatura are asta cu ce am scris io?
Doar nu vrei sa discutam de lansete acu'?
Ai?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2008, 10:35

are, ca ziceai ca ti-a zburat varful cu totul.

eu n-am inteles ce legatura au somonii canadieni cu un bat care-a picat al pescuit de concurs la clean, unde din ce stiu eu se dau niste voblerache si rotative. de fapt inca n-am inteles care-i treaba cu batul asta, ce hram purta el si pana la urma de ce i-au zburat inelele. :)

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 07 Ian 2008, 10:47

:) :)

Batzu e un trei furci de la Cabela's #3, 7si 6, a fost a lui Dragos, mi-a fost vandut mie dupa ce l-a modificat Ene, i-a schimbat el inelele si varf, le-a repozitionat, din ce am vorbit eu cu Ene i-a intors si un sement pe partea cealalta a spine-ului, in fine l-am luat ca l-am placut.
Mi s-a rupt segmentul de varf de la jumate nici decum la mufa :roll: .
L-am reparat si acum e bine merci.

Voblerele si rotative le-am pierdut pe toate la concursul de clean :wink:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2008, 10:59

mai bine, e mai frumos la muste. :D

freeforku' o fi fost vandut pt ca nu era bine reparat. oare? :)

eu nu inteleg cum tot rupeti voi lansete, n-am reusit inca si nu-s deloc vreun finut, dau cu ele de nu se vad. fiti si voi mai atenti cand inchideti portierele.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 07 Ian 2008, 11:09

friforcu :) era bine montat
l-am rupt la casting.. detalii nu dau ca e de prost gust. Sau dau pe privat :oops:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 07 Ian 2008, 11:53

freeforku' o fi fost vandut pt ca nu era bine reparat. oare? Smile
Imi place cum gandesti :)

cristian.ene
veteran
veteran

si lanseta crack

Mesaj de cristian.ene » 07 Ian 2008, 12:05

Eugen,

am adus aminte de articolul lui Adrian M Dumitru pentru ca e capabil sa se distanteze de marimea ,,brandului,, si nu are prejudecati referitoare la calitatea produselor chiar daca pretul e premium calitatea nu e direct proportionala. Pe de alta parte doar unii pesti pot sa solicite cu adevarat lansetele cum ar fi somonii, sau crapii la noi .......sau castingul dus la limita.

Clenii nu prea vad cum, iar cei de pe Belis cu atat mai putin :lol:

rough boy,

Three Forks a avut doar inelele schimbate cu unele mai bune Pacific Bay, cele origianle au clacat dupa mai putin de un sezon. Si pentru ca pe blank se vad urmele inelelor vechi au fost repozitionate pe aceleasi locuri doar ca pe splin.
Si ce poti sa te astepti de la o lanseta de 50$ care e surpinzator de buna made in taiwan cu blank de 10-15$, lanseaza bine si din cand in cand se mai si rupe.
Nu e adresata pescarilor pasionati, asa ca ar fi cazul sa o schimbi si sa nu o mai carpesti un Vision Attach sunt excelente si au un pret foarte bun, daca nu un RX6 sau RX7 sunt bune pentru clean si ieftine.
Modelul RX7 -793 e un veritabil 4+ si bun de clean in zona, pe Sabar, Neaslov sau pe lac, daca nu vrei una mai de fite.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2008, 12:08

la casting?

mai stiu unu, cosmin, la el cauza a fost ca nu s-a uitat in spate si a incercat sa arunce cu tot cu un nene care dadea si el la peste prin zona. nenea avea vreo su de kile deci nu a luat-o din loc. prin urmare s-a o rupt batul. din cotor. si ce pesti prinsesem eu cu batul ala. noroc ca inca mai merge si asa si cand si cand il mai imprumut. :)

la tine nu cred ca a fost mare aventura. batul era 3forks si proiectat gresit ca atare, trebuia sa fie din 3 bucati la numele asta. aia e, destin.

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 07 Ian 2008, 12:29

Eugen
cam asa am patzit si io, numai ca la mine a fost cand ridicam firul de pe apa.
foloseam o musca dummie fara carlig care fara sa imi dau seama s-a impleticit in bradis.Al dricu' tippet n-a vrut sa cedeze iar batzul si snurul au facut un unghi mai ascutzit de 90 de grade si din miscarea ai (cam brusca e adevarat) varful a cedat. Am ramas tamp. Ata ete.

Cristi,
merci de sfaturi, cred ca nu mai trebuie sa-tzi spun ca nu era cazul.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2008, 12:44

ha ha ha ecologistule, ai vrut sa conservi boschetu' si in loc sa-l scoti din radacina ai rupt varga. mare respect pt natura, frumos din partea ta. :)

mi-am adus aminte mai exact ca am gresit cu relatarea. batul ala pe care l-a rupt cosminu' incercand sa arunce in balta pe nenea pescarasu la dunare era altul. allstarul care inca mai merge l-a rezolvat in portiera de la masina mea mi se pare, cotorul fiind cel mai gros segment ala s-a si spart.

cel mai misto incident lasat cu rupere de lanseta l-am trait alaturi de codrut. avea un shimano, o varga care imi placea teribil si tocmai mi-l adusese sa dau eu cu el in ziua aia, la gostilele eram dupa strapi. din pacate l-a calcat vaca.

de fapt vacile, o cireada intreaga a trecut pe langa noi si peste lanseta. varza l-au facut. in ziua aia am dat amandoi cu o lanseta si am prins doar biba la streamer.

@cristi,

tot nu inteleg de ce zici de marius. luci este prieten cu marius. sper ca nu incerci de fapt sa o dai la pace si sa ne faci sa uitam de lanseta aia cu inelele rupte. :)

glumesc..ma dispera atata zapada n-am mai vazut de ani de zile.

vreo idee despre lanseta ideala pt copca? daca o mai tine o saptamana ma duc sa-mi cumpar una.

Scrie răspuns