ha ha ha ecologistule, ai vrut sa conservi boschetu' si in loc sa-l scoti din radacina ai rupt varga. mare respect pt natura, frumos din partea ta.
mi-am adus aminte mai exact ca am gresit cu relatarea. batul ala pe care l-a rupt cosminu' incercand sa arunce in balta pe nenea pescarasu la dunare era altul. allstarul care inca mai merge l-a rezolvat in portiera de la masina mea mi se pare, cotorul fiind cel mai gros segment ala s-a si spart.
cel mai misto incident lasat cu rupere de lanseta l-am trait alaturi de codrut. avea un shimano, o varga care imi placea teribil si tocmai mi-l adusese sa dau eu cu el in ziua aia, la gostilele eram dupa strapi. din pacate l-a calcat vaca.
de fapt vacile, o cireada intreaga a trecut pe langa noi si peste lanseta. varza l-au facut. in ziua aia am dat amandoi cu o lanseta si am prins doar biba la streamer.
@cristi,
tot nu inteleg de ce zici de marius. luci este prieten cu marius. sper ca nu incerci de fapt sa o dai la pace si sa ne faci sa uitam de lanseta aia cu inelele rupte.
glumesc..ma dispera atata zapada n-am mai vazut de ani de zile.
vreo idee despre lanseta ideala pt copca? daca o mai tine o saptamana ma duc sa-mi cumpar una.