lingurile BerTi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Noi 2006, 07:47

Adi scrie:Deci le donezi?
Stai la rand, nu te tot baga in fata! :lol:

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 13 Noi 2006, 10:40

buna! nu tin cu nimeni dar la fel am vazut si eu cum se invart ultimile "oscilante" primite de la berti...acu o saptamana in acelasi loc doli merge perfect(mai si prindea :D ..) iar acum doli se invarte la fel ca o rotativa meps :(

Adelin
Moderator
Moderator

Re: re

Mesaj de Adelin » 13 Noi 2006, 10:49

ionutz_gr scrie:razvan m. ...eu nu am fotografii cu n pesti.. dar nu cred ca iti trebe mult talent sa tragi o naluca paralel cu malu..la 1 m distanta si sa vezi cum se invarte...ia zi asai sau nu
Poate ca ideea nu e doar sa o tragi, o mai lasi, ii mai dai un tzac doua din varful lanetei, iar o lasi sa cada, mai dai o tura la mulineta, iar o lasi sa cada cu un tzac scurt, apoi o accelerare mica, o pauza si ZBENG!!!! :shock: ...nu te speria e o marla si fi atent ca ti se baga la trestii si iar nu apuci sa faci poza cu ea! :lol:

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 13 Noi 2006, 12:12

Mi-am luat recent niste oscilante Berti (nu prea am avut rezultate la ele) dar mie mi se par nefinisate, parca neterminate in comparatie cu oscilante de la orice alt producator. Modelele subtiri si usoare misca chiar frumos.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Re: re

Mesaj de petre - BerTi » 13 Noi 2006, 22:18

ionutz_gr scrie: Nu e prima data cand cumparasem si folosisem lingurile berti....si eram foarte multumit de ele..pana acu
In mod sigur lingurile sunt facute la fel. Aceleasi matrite, aceleasi poansoane, acelasi manufacturier... crede-ma pe cuvant ca realmente nu au cum sa evolueze diferit in conditii similare. Daca ai dubii, cand treci prin Bucuresti ia-le cu tine si iti demonstrez "live".
ionutz_gr scrie: ce cred eu din asta..pai cred ca din cauza cererii foarte mari..si din cauza dorintei de mai bine a fiecarui om(sa nu zic lacomie..lucru firesc)...domnii de la berti au ales calitatea in locul calitatii...
Chestia asta nici n-o s-o comentez prea pe larg... o sa plec de la premisa ca ai vrut sa spui ca am ales cantitatea in locul calitatii... te asigur ca daca ar fi fost asa nu ar fi trebuit sa astepti o luna pentru a primi coletul. Realmente ne simtim jigniti de aceasta afirmatie. Sper ca e doar o vorba aruncata la nervi... Mentionez doar ca ne-ar fi fost poate cel mai usor sa facem acest rabat de la calitate, "externalizand" productia, dar nu am facut acest lucru, ajungand la discutii chiar si cu clienti din cei mai vechi, tocmai pentru ca nu am vrut sa facem nici un compromis dpdv calitativ.

In ceea ce priveste pescuitul cu oscilante... mai ales cu acest gen de oscilante usoare... ele nu sunt adaptate pescuitului in curent puternic, pe tractiune continua... Exista oscilante care nici pe o apa fara curent nu "lucreaza" in timpul tractiunii (de ex, de la noi, modelele pollo, tzack, doli...). Pescuitul la oscilanta e ceva mai dificil decat la nalucile de recuperare, mai ales oscilantele de "jigging" (la americani, oscilantele chiar sunt impartite in doua categorii)... Numai pescarul ii poate imprima oscilantei un traseu corect (pentru asta iti recomand si posturile lui razvan si adelin, niste pescari mult mai experimentati). La doli e explicabil, dar la linx si la para iti garantez ca nu se rotesc decat daca sunt manuite gresit (a se citi recuperate cu viteza prea mare).

@Sir Caca
Referitor la problema cu finisatul, asta chiar ca este prima data cand aud... prima intrebare care imi vine in cap este daca intr-adevar sunt linguri BERTI, de 10 ani de cand facem linguri nu am mai primit niciodata o astfel de critica... Daca puteti fi ceva mai explicit... chiar as vrea sa stiu exact care este nemultumirea dvs. legata de modul in care sunt finisate lingurile noastre.

Oricum, va multumesc tuturor atat pentru laude cat si pentru critici, in masura in care acestea sunt intemeiate...
Va doresc fir intins tuturor!
Petre German- BERTI

PS. Iar pentru cei carora li se rotesc oscilantele, mai exersati si nu va grabiti sa aruncati cu pietre... s-ar putea sa gresiti voi undeva... :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Noi 2006, 22:42

Dom'ne mie imi plac :lol: Si am sa mai cumpar :lol: Si am sa mai prind :lol: Si hai PA! :lol:

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Noi 2006, 07:27

Referitor la cicadele berti, mi s-a intimplat un lucru curios, asta primavara pe o balta privata de linga Avrig am dat cu un arsenal intreg, linguri, voblere, shaduri...tot, fara atac. Am avut si o cicada nr. 1 parca (cele mici) am sperat la un bibi sau un strapa dar, la o doua arungare PAC... mirla, pupata si la baie. Sambata, acelasi lucru, dau cu toata cutia nici macar o urmarire, la ultima aruncare PAC ..stiuk la 1,5 la aceiasi cicada mica alba cu rosu (RH). Curios este ca in acelasi loc chiar ma incercat mai multe voblere si oscilante dar fara rezultate iar la cicada a atacat, poate din cauza vibratiei ca de culaore voblerele erau RH!
Ati mai avut ceva rezultate la cicade ? imi plac oricum au o vibratie interesanta iar rezultatele pentru mine au aparut pe vreme rece. Am incercat cu ele si peste vara dar fara nici un rezultat!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 14 Noi 2006, 07:50

Sir Caca scrie:Mi-am luat recent niste oscilante Berti (nu prea am avut rezultate la ele) dar mie mi se par nefinisate, parca neterminate in comparatie cu oscilante de la orice alt producator. Modelele subtiri si usoare misca chiar frumos.
Pai pune o poza la galerie, sa vedem la ce te referi, nu le manji cu "caca" doar asa ... vorbe-n vant!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 14 Noi 2006, 08:27

Si eu sunt super multumit de lingurile Berti. Cat despre finisaje....printre cele mai bune.
Vad ca majoritatea nemultumitilor sunt de prin Iasi....nu sunt cumva linguri contrafacute?? Ca si pe la noi in Cluj au aparut prin piata voblere Cozma....fara a avea vreo legatura cu "bunicul".

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Noi 2006, 08:28

treaba asta cu parca nefinisate si neterminate eu cred ca e doar o chestie de gust
si in gustul omului nu poti sa te ... caca
poate face eugen o editie speciala cu pampoane si borduri aurite, sa arate mai mishto

Scrie răspuns