Stai la rand, nu te tot baga in fata!Adi scrie:Deci le donezi?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Poate ca ideea nu e doar sa o tragi, o mai lasi, ii mai dai un tzac doua din varful lanetei, iar o lasi sa cada, mai dai o tura la mulineta, iar o lasi sa cada cu un tzac scurt, apoi o accelerare mica, o pauza si ZBENG!!!!ionutz_gr scrie:razvan m. ...eu nu am fotografii cu n pesti.. dar nu cred ca iti trebe mult talent sa tragi o naluca paralel cu malu..la 1 m distanta si sa vezi cum se invarte...ia zi asai sau nu
In mod sigur lingurile sunt facute la fel. Aceleasi matrite, aceleasi poansoane, acelasi manufacturier... crede-ma pe cuvant ca realmente nu au cum sa evolueze diferit in conditii similare. Daca ai dubii, cand treci prin Bucuresti ia-le cu tine si iti demonstrez "live".ionutz_gr scrie: Nu e prima data cand cumparasem si folosisem lingurile berti....si eram foarte multumit de ele..pana acu
Chestia asta nici n-o s-o comentez prea pe larg... o sa plec de la premisa ca ai vrut sa spui ca am ales cantitatea in locul calitatii... te asigur ca daca ar fi fost asa nu ar fi trebuit sa astepti o luna pentru a primi coletul. Realmente ne simtim jigniti de aceasta afirmatie. Sper ca e doar o vorba aruncata la nervi... Mentionez doar ca ne-ar fi fost poate cel mai usor sa facem acest rabat de la calitate, "externalizand" productia, dar nu am facut acest lucru, ajungand la discutii chiar si cu clienti din cei mai vechi, tocmai pentru ca nu am vrut sa facem nici un compromis dpdv calitativ.ionutz_gr scrie: ce cred eu din asta..pai cred ca din cauza cererii foarte mari..si din cauza dorintei de mai bine a fiecarui om(sa nu zic lacomie..lucru firesc)...domnii de la berti au ales calitatea in locul calitatii...
Pai pune o poza la galerie, sa vedem la ce te referi, nu le manji cu "caca" doar asa ... vorbe-n vant!Sir Caca scrie:Mi-am luat recent niste oscilante Berti (nu prea am avut rezultate la ele) dar mie mi se par nefinisate, parca neterminate in comparatie cu oscilante de la orice alt producator. Modelele subtiri si usoare misca chiar frumos.